Fijne samenwerking

Erg prettig gewerkt met Speakers Academy. We hebben Jan Reinder te gast gehad op het event. Zeer professionele performer. Goede link met het thema van het event. Zeer aan te raden.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via via
  • Naam geboekte spreker Jan Reinder
  • Uw mening over spreker Erg goed

Veerkrachtig leiderschap, geïnspireerd door Niek van den Adel;

We zijn erg geïnspireerd en geprikkeld door Niek. Met voorbeelden en een aantal korte vragen werden deelnemers geprikkeld om na te denken hoe het gesteld is met de veerkracht bij hen persoonlijk en in hun teams. En aan welke knop je kunt draaien om daarop invloed uit te oefenen. Een paar reacties: ‘prachtige en inspirerende bijeenkomst. Wat ik vooral prettig vond is dat het heel persoonlijk en oprecht was en dat Niek je echt even aan het denken zet over eigen handelen en de invloed die je als mens kunt pakken’ ‘pluim voor het organiseren van deze bijeenkomst en zeker ook voor Niek die een prettige, humoristische, manier heeft gevonden om de mens binnen (grote) organisaties te vinden en aan te spreken’ ‘Geen gladde of afgezaagde (management) theorieën maar met de juiste informatie/onderbouwing gewoon tot de kern. Als je het hebt over cultuur in een organisatie en verandering te weeg willen brengen dan denk ik dat we met zijn alleen gebaat zijn bij dit soort sessies’ ‘Niek refereerde kort aan het model van de Verdraaide Organisatie (plaatjes over De bedoeling). Dat is wat mij betreft een mooi onderwerp’

• Services N.v.t.
  • Waar kent u Speakers Academy van? via netwerk
  • Naam geboekte spreker Niek van den Adel
  • Uw mening over spreker Toegankelijk, humorvol, down to earth

Inspirerend, doeltreffend en makkelijk om naar te luisteren

Bas is prettig om mee samen te werken. Vanaf het begin stond hij open voor ideeën en zorgde hij ervoor dat zijn voorbeelden betrekking hadden op onze organisatie. Enige verbeterpunt zou zijn de look and feel van de presentatie (Ikzelf zit in de Marketing en dan valt dat wellicht iets meer op).

• Naam geboekte spreker Bas Ruyssenaars
  • Uw mening over spreker Betrokken

Glen is een prima dagvoorzitter, verzorgd, professioneel en goed op IT vakgebied!

• Naam geboekte spreker Glen Schrijvers
  • Uw mening over spreker Een prima dagvoorzitter

super!

geweldige ervaring 1 die je bijblijft en zeker voor herhaling vatbaar!

• Waar kent u Speakers Academy van? collega
  • Naam geboekte spreker Pierre Wind
  • Uw mening over spreker heerlijk enthousiast

Kicken!!! : )

Pierre is een schat! hij is enorm bezig geweest en moest volgens mij ook anticiperen op een 'intiemere' groep van ong. 30 personen ipv een zaal met 300 :0 Wij als organisatie waren hartstikke blij met zijn dynamiek en ludieke vondsten die niet uit de lucht zijn gegrepen. De kans dat wij met ons voltallig personeel zijn tram een keer gaan vullen is aanwezig haha. Wat een man, wat een energie. Een echte blije kookvogel. en ook nog een poeet! Top!

• Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? niet maar zoeken naar contact PW dan leiden alle wegen naar de SA
  • Naam geboekte spreker Pierre Wind
  • Uw mening over spreker Kicken!! ; )

Bevlogen en deskundig verhaal

Onze spreekster sprak op een intern organisatie evenement. Zij sprak met bevlogenheid en kunde, wist het gesprek aan te jagen en mensen mee te nemen. Wij waren erg tevreden.

• Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) N.v.t.
  • Services N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Kitty Nooy
  • Uw mening over spreker Goed

Martijn Aslander, dank voor je mooie en prikkelende bijdrage

Martijn heeft voor onze organisatie (ruim 250 deelnemers) een mooie en prikkelende bijdrage geleverd over digitale fitheid. Hoe komen we af van de mailterreur, hoe zorg je voor meer digitale hygiëne binnen de organisatie en hoe gebruik je je sneltoetsen beter en ontlast je jezelf en voorkom je onnodig werk. Martijn dank voor je prikkelende bijdrage! Dank ook Speakersacademy voor de ondersteuning in dit traject. Ondanks dat wij er laat bij waren was het fijn hoe alles snel geregeld werd!

• Waar kent u Speakers Academy van? eerder gebruik van gemaakt
  • Naam geboekte spreker Martijn Aslander
  • Uw mening over spreker Topper!

Supergoed geadviseerd

contact en advies was uitstekend! Net als de spreker!

• Waar kent u Speakers Academy van? internet
  • Naam geboekte spreker Wesley dos Santos
  • Uw mening over spreker inspirerend en enthousiast

Tom is een betrokken spreker

We kijken zeker terug op een geslaagde middag en lezing van Tom Middendorp. Heb het contact met Tom als heel prettig ervaren en vond het heel veelzeggend dat hij er de hele dag bij was.

• Naam geboekte spreker Tom Middendorp
  • Uw mening over spreker Uitstekend

Goed advies en strak geregeld

Het was fijn schakelen met jullie. Snelle reacties, goed advies over de sprekers - deze paste goed bij ons event en thema. Contact en voorbereiding met de sprekers liepen soepel.

• Waar kent u Speakers Academy van? reputatie
  • Naam geboekte spreker Jeroen Smit en Marilieke Engbers
  • Uw mening over spreker Jeroen: met veel flair en humor pakt hij de materie ad rem op en weet hij leuke dwarsverbanden te leggen en vragen te stellen. Hij heeft ook duidelijk zijn eigen ideeen en meningen en probeert deze soms ook even in te brengen. Marilieke: kundig op inhoud, relaxt in het brengen, authentiek verhaal en heel erg open voor interactie. Luistert ook naar de andere sprekers en perspectieven en komt haakt daar dan slim op in.

Prettig en adequaat contact

In de aanloop naar een presentatie van Bas Haring was het contact met Speakers Academy prettig en adequaat. In overleg was heel veel mogelijk. Ook werd er meegedacht bij vraagstukken die we hadden. Dat heeft eraan bijgedragen dat we een geslaagde thema avond hebben gehad waar we met veel plezier op terug kijken!

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Bas Haring
  • Uw mening over spreker Helder en aansprekend

Zeer inspirerend

Wij hadden Patrick van Veen als spreker op ons event vorige week. Het verhaal sloot perfect aan bij onze verwachtingen. We kregen erg positieve reacties na afloop, dus zeer succesvol!

• Naam geboekte spreker Patrick van Veen
  • Uw mening over spreker zeer inspirerend!

Snel geschakeld, veel voorstellen, niet iedereen beschikbaar

Fijn klantcontact, snel geschakeld. Onze voorkeur was helaas al met pensioen. Wel erg prijzig voor een onderwijsinstelling

Helemaal goed....

NVT

• Waar kent u Speakers Academy van? Ken de directeur
  • Naam geboekte spreker Ron Keller
  • Uw mening over spreker Top

Een inspirerende reis naar verbinding

Snel en vakkundig geholpen, heldere communicatie.

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere boekingen
  • Naam geboekte spreker Jimmy Nelson
  • Uw mening over spreker Jimmy Nelson sprak tijdens ons INSPIRE festival weekend in Montanejos. Doel van dit bijzondere event voor onze medewerkers en relaties was connectie te zoeken met elkaar en met de natuur en geïnspireerd te raken. Jimmy heeft velen van ons geïnspireerd door zijn levensverhaal en indrukwekkende werk te delen midden in de prachtige natuur. Het was bijzonder om tijdens en na Jimmy's verhaal te zien hoeveel mensen verbinding maakten met elkaar maar ook met zichzelf. Ontroering, verwondering, blijdschap. Een unieke ervaring die wij met elkaar hebben mogen delen en waar iedereen iets uit zal meenemen voor zijn zakelijke en/of persoonlijke leven.

zeer indrukwekkende lezing

Ron Keller heeft voor een professioneel gehoor een indrukwekkende, interactieve lezing gehouden over ontwikkelingen in geopolitieke verhoudingen gedurende de afgelopen 40 jaar. Zeer prettige voorbespreking.

• Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Ron Keller
  • Uw mening over spreker Uitstekend

Inspirerende spreker via professioneel bemiddelingsbureau.

Hulpvaardige contactpersoon zorgde ervoor dat ik een inspirerende spreker kon contracteren via Speakers Academy.

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere contacten
  • Naam geboekte spreker Gerd-Jan Poortman
  • Uw mening over spreker Uitstekend. Inspirerend.

Schiedamse Vest 67 71

3012BE Rotterdam

Over Speakers Academy

Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.