Het was een inspirerende sessie gegeven door een bevlogen spreker.

Leerzaam en toepasbaar.

• Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Paul Iske
  • Uw mening over spreker Goed

Speakers Academy heeft ons opnieuw goed geholpen!

Na overleg uit het ruime aanbod van sprekers een keuze gemaakt. De spreker was uitstekend, en had zijn presentatie op ons team aangepast. We zijn erg tevreden, en zullen een volgende keer zeker weer contact opnemen met Speakers Academy.

• Waar kent u Speakers Academy van? eerdere ervaringen
  • Naam geboekte spreker Pedro de Bruyckere
  • Uw mening over spreker Uitstekend

super!

Wat een vakvrouw! zowel in voorbereiding als in uitvoering!

• Waar kent u Speakers Academy van? online
  • Naam geboekte spreker Aldith Hunkar
  • Uw mening over spreker Super!

Fijn en professionele club

Met de Speakers Academy snel kunnen schakelen. Er werd constructief meegedacht over mogelijke kandidaten. Ook fijn dat er dan snel een compleet voorstel ligt.

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere evenementen
  • Naam geboekte spreker Sabine Uitslag
  • Uw mening over spreker Inhoudelijk sterk, flexibel en professioneel. Fijn om mee samen te werken.

Geweldige inspirerende sessie door Edith Bosch

We hebben onlangs een mooie en inspirerende sessie gevolgd gegeven door Edith Bosch. Mooi gebracht vanuit haar eigen persoon en ervaring, vol energie en dynamiek. Onze commerciële afdeling heeft hier zeker inzichten uit gehaald die ons gaan helpen in ons veranderingstraject naar de toekomst toe. Dank aan Edith en dank aan Speakers Academy voor de professionele organisatie.

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Edith Bosch
  • Uw mening over spreker Zeer tevreden

TOP!

Speakers Academy neemt alle zorgen uit handen. Ze denken met je mee en bieden een ruime variatie aan sprekers. Wij zullen vast en zeker in de toekomst nog meer sprekers booken. Het begin van een mooie samenwerking!

• Waar kent u Speakers Academy van? Familie
  • Naam geboekte spreker Jan van Setten
  • Uw mening over spreker Jan weet waar hij over praat, heeft humor en je verlaat de webinar met bruikbare tips!

De juiste match tussen enthousiaste sprekers en onderwerp

De afstemming vooraf met René van Speakers Academy om de juiste match te vinden tussen sprekers en de beoogde inhoud was al voortvarend en goed. De sprekers waren professioneel, echte experts en toch ook 'gewoon' makkelijk te benaderen om nog mee te denken waar nodig. Hun kennis brachten ze in veel enthousiasme over tijdens de webinars.

• Waar kent u Speakers Academy van? Online gevonden met zoekopdracht
  • Naam geboekte spreker Eveline Erkelens
  • Uw mening over spreker Eveline is een leuke, enthousiaste spreker met veel kennis, die ze ook graag mee wil geven aan haar omgeving. Ook kan ze dit makkelijk aanpassen afhankelijk van de doelgroep in die omgeving.

Mede door Maartje was ons Webinar bijzonder geslaagd!

Via Speakers Academy hebben wij Maartje Hofhuis vastgelegd als host voor het Webinar Vastgoed en diversiteit: meer kansen? georganiseerd door Rabo Real Estate Finance, NVM Business en NEPROM. Maartje heeft erg veel ervaring en brengt wat je mag verwachten en zelfs meer. Draaiboek, meedenken, bereikbaarheid en uiteindelijk een host die door een gedegen voorbereiding geweldig het gesprek leidt en ook goed inspringt op wat op dat moment ter tafel komt. Aanrader!

• Waar kent u Speakers Academy van? via werk, contacten waren er al
  • Naam geboekte spreker Maartje Hofhuis
  • Uw mening over spreker Professioneel, warm, top!

Snel schakelend, meedenkend en flexibel!

Vorig jaar jaar wilden wij een ‘live-bijeenkomst’ organiseren, maar die ging ivm corona niet door. Inmiddels hebben we een webinar gehouden met Michiel Vos als gastspreker en dat ging erg goed: veel energie en interactie over het actuele onderwerp van de eerste 100 dagen van Joe Biden met zeer positieve reacties van de kijkers!

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere ervaring
  • Naam geboekte spreker Michiel Vos
  • Uw mening over spreker Uitstekend, goede voorbereiding en veel energie en interactie ook met de andere spreker.

Snel schakelen en professionele spreker

Via Speakers Academy heeft Gerd-jan Poortman een inspirerend verhaal over teamwork gehouden in onze organisatie. Het is een verrassende en leerzame invalshoek om dat vanuit een topsporter te vernemen.

• Waar kent u Speakers Academy van? via spreker
  • Naam geboekte spreker Gerd-jan Poortman
  • Uw mening over spreker Super inspirerend verhaal

TOP energie en ontzettend inspirerend!!

De workshop die Omid voor ons heeft verzorgd was geweldig en inspirerend!! Hij raakte menig collega met zijn indrukwekkende verhaal en met zijn energieke Energizer zorgde hij ervoor dat iedereen alles even letterlijk "los" kon gooien! De reacties na afloop waren dan ook erg positief!

• Waar kent u Speakers Academy van? Via een vriend
  • Naam geboekte spreker Omid Soltani
  • Uw mening over spreker Fantastisch!!

Luchtig, herkenbare voorbeelden en vol humor!

Ik vond de sessie van Paul Smit erg leuk om te volgen. Veel herkenbare voorbeelden en daardoor goed te volgen. De reacties van de deelnemers was ook erg positief. Zelf had ik wel verwacht meer de diepte in te gaan met meer concrete acties voor jezelf, maar ik kan me goed voorstellen dat dit lastig is gezien de digitale setting. Het conatct met Paul vooraf was heel prettig en hij was altijd goed bereikbaar. Het contact met de Speakers Academy vond ik ook prettig. Zeker met het omzetten van de afspraak na een jaar later en ook meedenken in het financiele aspect vond ik erg prettig.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via via
  • Naam geboekte spreker Paul Smit
  • Uw mening over spreker Fijne man, vol humor en zocht interactie waar kon.

Marianne Thieme is als dagvoorzitter een absolute professional.

Een online Lab organiseren tijdens de Landschapstriënnale 2021 is geen kleinigheid. Een vol programma en alle corona-maatregelen erbij. Veel inhoud delen met mensen die op allerlei manieren reageren. Live in de studio en via chats. Veel mensen die allemaal iets willen van de dagvoorzitter. En dan een professional erbij hebben, die zich goed heeft voorbereid, het hoofd koel houdt en iedereen tot zijn/haar recht laat komen. Chapeau.

• Waar kent u Speakers Academy van? eerdere cpontacteb
  • Naam geboekte spreker Marianne Thieme
  • Uw mening over spreker prima

Een fijne ervaring

Het was niet heel spannend, een korte spreker en dat is gelukt. Bas Nijhuis is een spontane man met een vlotte babbel. Zijn korte online presentatie werd gezien als motiverend en energiegevend.

• Waar kent u Speakers Academy van? al eerder geboekt
  • Naam geboekte spreker Bas Nijhuis
  • Uw mening over spreker TOP

Gedreven en flexibele organisatie die meedenkt met de klant.

Een professionele organisatie met tal van goede sprekers. We hebben de ervaring met André Kuipers. In de voorbereiding goed en helder contact over de wensen van beide kanten en daarmee de basis gelegd voor de presentatie van André Kuipers. Voorafgaand aan de presentatie herhaaldelijk contact gehad, om zo de dag van de presentatie goed te later verlopen. Dit is zeker gelukt.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via de boeking van André Kuipers
  • Naam geboekte spreker André Kuipers
  • Uw mening over spreker Een gedreven en professionele spreker die met unieke foto's een adembenemende presentatie geeft.

uitstekend

in deze tijd waarin wij als onderwijs beperkte mogelijkheden hebben om live met elkaar in gesprek te zijn om elkaar te inspireren zochten wij een goede spreker voor onze stakeholdersbijeenkomst. Die hebben we gevonden in de persoon van Pedro de Bruyckere. uitermate deskundig, toegankelijk, aansprekend verhaal. de techniek werkte goed. v

• Waar kent u Speakers Academy van? google
  • Naam geboekte spreker pedro de bruyckere
  • Uw mening over spreker uitstekend

Super!

Goede organisatie en communicatie. Korte lijnen tussen de speakers academy en de eventuele spreker!

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Dhr Weggeman
  • Uw mening over spreker Uitstekend

Fijn contact

Goede opties qua sprekers aangedragen en prettig contact

• Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Mathijs Bouman
  • Uw mening over spreker Erg goed

Goede en betrokken sprekers bij ons event

Als organisatie waren we zeer tevreden over Bas Haring en Evelien Bosch. Fijne mensen om mee samen te werken. Oprecht betrokken waren ze.

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere boekingen
  • Naam geboekte spreker Bas Haring en Evelien Bosch
  • Uw mening over spreker Tevreden tot zeer tevreden

Een bom van enthousiasme en een blijvende glimlach op mijn gezicht!

Super enthousiamerende spreker vol passie over zijn onderwerp. Leuke tips, veel geleerd. Louter positieve reacties ontvangen van deelnemers.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via via
  • Naam geboekte spreker Pierre Wind
  • Uw mening over spreker Top

Het meest enthousiaste energieke online evenement wat ik ooit heb meegemaakt!

Pierre kwam samen met ons koken om een duurzame lunch te maken. Een heerlijk tussendoortje waarbij je in 1 uur niet alleen een heerlijke lunch maar ook een bak energie meekreeg om de dag weer door te kunnen. Het is het perfecte tussendoortje in de toch eentonige thuiswerkdagen die velen van ons ervaren. Pierre heeft een vlotte babbel, maakt een grapje en trekt iedereen mee met zijn positieve energie. Het koken is makkelijk bij te houden voor jong & oud en voor de ervaren of onervaren kok. Met verschillende camera's zijn de handelingen die Pierre doet ook goed te volgen. En ook niet onbelangrijk, het eindresultaat is heerlijk! Al met al een groot succes!

• Waar kent u Speakers Academy van? Via Pierre Wind
  • Naam geboekte spreker Pierre Wind
  • Uw mening over spreker Een bak aan positiviteit en energie!

Gewelidig!

Fijne samenwerking met Maureen. Korte lijnen, snel contact en fijn ook in het meedenken. Bedankt!

• Waar kent u Speakers Academy van? werken al jaren prettig samen
  • Naam geboekte spreker Helga van Leur
  • Uw mening over spreker TOP, aanrader! Helga is een fijne en kundige vrouw om mee samen te werken!

Uitstekende organisatie en spreker voor ons event

De hele ervaring is positief geweest. Vanaf het orienteren, meedenken met sprekers, het regelen, de flexibiliteit in het boeken. Vervolgens ook de voorbereiding, het contact met de spreker en uiteindelijk de presentatie van de spreker op ons event.

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet, via via, advertenties
  • Naam geboekte spreker Andre Kuipers
  • Uw mening over spreker uitstekende spreker, boeiend, mooi verhaal en geweldige opbouw van zijn verhaal. Voor iedereen een droombaan.

Inspirerende bijeenkomst met verfrissende inzichten.

Martijn heeft met veel energie de medewerkers van Justid geïnspireerd en een spiegel voorgehouden over het digitaal werken anno 2020. Daarbij heeft hij ook enkele vergezichten geschetst waar enthousiast op is gereageerd.

• Waar kent u Speakers Academy van? google
  • Naam geboekte spreker Martijn Aslander
  • Uw mening over spreker inspirerend

Zeer constructieve samenwerking

Ik heb nu voor het tweede jaar op rij gebruik gemaakt van de diensten van de Speakers Academy voor het boeken van een spreker voor een management bijeenkomst. Ik vind dat Speakers Academy verrassende sprekers heeft, van grote namen tot minder bekende (maar niet minder sterke!) sprekers. Vorig jaar heb ik zelfs een paar dagen vóór de conferentie nog een boeiende spreker kunnen boeken, mede dankzij de flexibiliteit van de spreker en de tomeloze inzet van SA. Ook dit jaar - ondanks de COVID maatregelen - hebben we de management conferentie weer goed kunnen afsluiten met een boeiende spreker. Deze spreker wist ook op digitale wijze de toehoorders te boeien en inspireren. Daarnaast wil ik SA een compliment geven voor hoe zeer ze meedenken met de organisatie. Geen moeite is te veel gevraagd. Mijn consulente was ook dit jaar weer aanstekelijk enthousiast, de voorpret voor de conferentie begon mede daardoor al weer vroeg!

• Waar kent u Speakers Academy van? internet
  • Naam geboekte spreker Erik Hulzebosch
  • Uw mening over spreker Geweldig. Erik is goudeerlijk. Hij emotioneert, motiveert en maakt gewoon blij!

Schiedamse Vest 67 71

3012BE Rotterdam

Over Speakers Academy

Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.