Uitstekende spreker!

Uitstekende spreker. Was er op tijd, deed een goed verhaal. Over de prijs werd meegedacht. Fotomateriaal hebben we niet om gevraagd, maar ook niet ontvangen. Ik weet niet zeker of dat was afgesproken. Uiteindelijk is het prima. Wat voor mij beter had gekund was als de kilometervergoeding niet zo duur zou zijn. Kostendekkend zou logischer zijn.

• Advies/meedenken N.v.t.
  • Waar kent u Speakers Academy van? Ik kende de spreker
  • Naam geboekte spreker Pedro de Bruyckere
  • Uw mening over spreker Zeer goede spreker

Hele fijne ervaring!

Onze organisatie heeft genoten van de mooie motivational speech van Maarten van der Weijden. Maureen Zuidhof van Speakers Academy is ons contactpersoon geweest gedurende het proces. De samenwerking verliep erg prettig en vlot! Bij een volgende motivational speaker, zullen wij zeker aan Speakers Academy denken. Bedankt!

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Maarten van der Weijden
  • Uw mening over spreker Indrukwekkend!

Nina blijft onze steun en toeverlaat!

Dikke complimenten naar Nina van Speakers. Ze blijft iedere keer onze steun en toeverlaat als we op zoek zijn naar inspirerende en vooral passende sprekers. Hoe hectisch het ook is aan onze kant, ze weet ons toch iedere keer weer van perfect maatwerk te voorzien.

• Waar kent u Speakers Academy van? Vast sprekersbureau
  • Naam geboekte spreker Mark Wijsman
  • Uw mening over spreker Mark was gedurende een 3 daags event onze dagvoorzitter tijdens het plenaire deel. Ondanks alle hectiek was Mark het rustpuntje op het podium.

Algemeen inspiratie

Ik had gedacht dat we meer zouden inzoomen op de Limburgse economische ontwikkelingen zoals we ook hebben besproken in het vooroverleg. Richard bleef te algemeen in de trendsetting. Voor degene die het verhaal nog nooit hadden gehoord een prima verhaal, maar voor de gevraagde doelstelling niet helemaal uit de verf gekomen. Er werd wel af en toe gememoreerd naar de Campussen die Limburg rijk is. Dit had nog nadrukkelijker gemogen en breder uitgedragen gemogen.

• Waar kent u Speakers Academy van? Rabobank
  • Naam geboekte spreker Richard van Hooijdonk
  • Uw mening over spreker Zie aantekeningen

Wat wij zochten, vonden wij

Wij zochten een passende verrassing voor onze assistenten in de vorm van een motiverende spreker die met woorden ruimte, positiviteit, kracht en moed zou creëren. Dat is gelukt!

• Waar kent u Speakers Academy van? Via mijn manager
  • Naam geboekte spreker Hélène Oosterhuis
  • Uw mening over spreker Een gedreven en empatische spreker die mensen aan het denken zet.

Geweldig!!

André trad op voor ruim 300 Rabobank gepensioneerden in het Auditorium van Rabobank Nederland. Natuurlijk een fantastische plek met alle denkbare faciliteiten, maar nu ook met een geweldige spreker!! André boeide van het begin tot het eind en onze voorzitter moest er op gegeven moment een eind aan maken. Positief bedoeld hoor!! Ook bij de borrel na de presentatie bleef André tot het eind en was er alle gelegenheid voor de deelnemers om met hem in gesprek te gaan en dat gebeurde ook in hoge mate en ook met hem op de foto gaan was geen probleem. We hebben super genoten van zijn aanwezigheid!

• Advies/meedenken N.v.t.
  • Uitvoering N.v.t.
  • Waar kent u Speakers Academy van? periodieke magazine
  • Naam geboekte spreker André Kuipers
  • Uw mening over spreker zie hierboven, super

Inspirerend en enthousiast ontvangen door onze medewerkers

De bijeenkomst was zeer geslaagd en het verhaal van Marc Lammers erg inspirerend! We hebben vele goede reacties gehad.

• Waar kent u Speakers Academy van? Vorig jaar
  • Naam geboekte spreker Marc Lammers
  • Uw mening over spreker Zeer goed

zeer professioneel

professioneel

• Waar kent u Speakers Academy van? web
  • Naam geboekte spreker Jasmijn Rijcke
  • Uw mening over spreker uitstekend

Professionele organisatie met uitstekende sprekers!

Fons Trompenaars is een KEI en kan ik van harte aanbevelen. Ons publiek was zeer enthousiast over zijn performance.

• Waar kent u Speakers Academy van? eerdere evenementen
  • Naam geboekte spreker Fons Trompenaars
  • Uw mening over spreker The BEST

Mijn ervaringen met Speakers Academy zijn positief: vlot, duidelijk en prettig in de samenwerking.

Via Speakers Academy heb ik al enkele jaren goede sprekers geboekt. De communicatie en afstemming verloopt vlot en duidelijk en de samenwerking is prettig.

• Waar kent u Speakers Academy van? via internet
  • Naam geboekte spreker Ben Tiggelaar
  • Uw mening over spreker Goed

Fantastische en snelle communicatie lijnen

De gevraagde sprekers worden altijd (indien beschikbaar) 'geleverd'. Zo hebben wij onlangs Diederik Stapel mogen verwelkomen als spreker: in 20 jaar Sociëteit de meest inspirerende en bijzondere spreker. Wat een fijne persoonlijkheid en wat een leerzame lezing.

• Waar kent u Speakers Academy van? contact lang geleden
  • Naam geboekte spreker o.a. Diederik Stapel
  • Uw mening over spreker Fantastisch

Heeft op voortreffelijke aan de opdracht voldaan!

Menno leeft heeft goed zicht op de materie en schroomt niet de confrontatie te zoeken met zijn publiek, door prikkelende opmerkingen te plaatsen. Dat zet de dag op scherp.

• Waar kent u Speakers Academy van? Collega's en eerdere sprekers

• Waar kent u Speakers Academy van? Vorige boekingen
  • Naam geboekte spreker Rick van Asperen
  • Uw mening over spreker Enthousiast

Naar verwachting

Bij het boeken van het Solarteam wordt een andere verwachting gewekt dan de werkelijkheid. Er komt slechts 1 persoon namens het team en voor de auto moet heel veel geld bij betaald worden

• Waar kent u Speakers Academy van? vaker zaken mee gedaan
  • Naam geboekte spreker Solar Team
  • Uw mening over spreker +

Inspirerende lezing! Gegeven door een goede speaker!

Met een kleine groep inspiratie nodig op het gebied van samenwerken. Patrick wist ons allen te boeien en iedereen was er echt bij, in de lezing. Het gaf de juiste invulling voor het begin van een goede samenwerking.

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet
  • Naam geboekte spreker Patrick van Veen
  • Uw mening over spreker Goed

Ondanks de zeer last minute boeking van de spreker een uitstekend en boeiende lezing gegeven

Vanwege het afzeggen van een spreker, hebben wij via de speakersacademy zeer last minute een spreker kunnen regelen. Bas Haring heeft ondanks weinig voorbereidigs tijd een zeer boeiende en pakkende lezing voor ons gegeven.

• Waar kent u Speakers Academy van? via apemangement
  • Naam geboekte spreker Bas Haring
  • Uw mening over spreker zeer kundig, goede verteller.

Brenno is een bevlogen dagvoorzitter met heel veel kennis.

Met zijn brede ervaring en groot netwerk, bracht Brenno de nodige inspiratie met zich mee over het onderwerp. Hij heeft hij het debat bij Nieuwspoort zeer kundig geleid en ook het publiek de kans gegeven om deel te nemen aan de discussie. Wij hopen Brenno in de toekomst nogmaals te betrekken bij een van onze evenementen.

• Waar kent u Speakers Academy van? via een relatie
  • Naam geboekte spreker Brenno de Winter
  • Uw mening over spreker Zeer kundig

Perfecte boeking, snel en efficiënt voor een fantastische gastpreker

Bij Speakers Academy Andre Kuipers geboekt ; de boeking verliep snel en efficiënt. Tussentijdse wijzigingen werden direct opgepakt en aan ons teruggekoppeld. De communicatie met onze contact persoon Desmond de Jong was top! En dan de gastspreker Andre Kuiper... Wat een sympathieke kerel en goede spreker. Onze gaste hingen aan zijn lip en bleven tot het einde geboeid door zijn fascinerende verhaal. Na de presentatie nam hij de moeite een praatje met onze gasten te maken en op de foto te gaan.

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Andre Kuipers
  • Uw mening over spreker Top

Prima presentatie!

Leuk verhaal; prikkelend; goede performance!

• Services N.v.t.
  • Waar kent u Speakers Academy van? eerdere boekingen
  • Naam geboekte spreker Mathijs Bouman
  • Uw mening over spreker Prima!

Goede communicatie, goede spreker, goede organisatie

Prima inspirerende spreker, goede ondersteuning door het bureau.

• Waar kent u Speakers Academy van? via een spreker
  • Naam geboekte spreker Helene Oosterhuis
  • Uw mening over spreker Uitstekende inspirerende spreker

Erg leuke en inhoudelijk goede lezing. Stof tot nadenken.

• Waar kent u Speakers Academy van? Werk al jaren samen
  • Naam geboekte spreker Thomas Rau
  • Uw mening over spreker Inspirerende topspreker

Prima!

Mooie samenwerking, 'win-win'.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via via en online
  • Naam geboekte spreker Carolijn Brouwer
  • Uw mening over spreker positief

Het contact is zeer goed, afspraken worden goed nagekomen

Voor een evenement hebben we via Speakers Academy Humberto Tan geboekt. Er werd goed meegedacht met ons naar aanleiding van onze wensen. Afspraken waren duidelijk en werden goed opgevolgd. We zijn zeer tevreden over de diensten van zowel Speakers Academy als die van Humberto Tan.

• Waar kent u Speakers Academy van? internet
  • Naam geboekte spreker Humberto Tan
  • Uw mening over spreker Zeer goed, aanrader!

prettige samenwerking

Speakers Academy reageert snel, komt afspraken na en denkt mee. Prettig om mee samen te werken.

• Waar kent u Speakers Academy van? internet
  • Naam geboekte spreker Guido Weijers
  • Uw mening over spreker heel goed optreden en prettig persoon

To the point!

Het contact verloopt heel soepel en adequaat. Niet alleen met de Speakers Academy maar ook met de spreker zelf (Pedro de Bruyckere).

• Waar kent u Speakers Academy van? Gevonden via Google
  • Naam geboekte spreker Pedro de Bruyckere
  • Uw mening over spreker Goed voorbereid, boeiende lezing met de nodige humor.

Schiedamse Vest 67 71

3012BE Rotterdam

Over Speakers Academy

Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.