Prettig en goed advies. Er wordt actief met je meegedacht en de reactie is altijd snel! Werk graag samen met de Speakers Academy.
Goed geregeld door de Speakers Academy, bij vragen altijd snel een antwoord gekregen en het optreden van Annemarie van Gaal, voor een grote groep door ons uitgenodigde relaties, was prima! mooie presentatie van Annemarie!
Professioneel, kordaat en dienstbaar.
Vooraf veel ruimte voor invulling van het onderwerp. Groot gevoel voor humor. Makkelijk te benaderen en onderbrekingen door vragen gingen niet ten koste van de rode draad.
Een korte toelichting over het gewenste thema dat via externe sprekers aan de orde diende te komen, resulteerde in een perfecte aanbeveling van een tweetal sprekers. Speakers Academy reageert snel en efficient en komt afspraken na (dank Desmond!).
Omdat wij onze eerdere bijeenkomst in mei moesten cancelen, was het super fijn dat wij onze spreker op een later moment konden boeken zonder 'boete'. Heel flexibel dus.
Wij kijken terug op een heerlijk culinair weekend waarbij Chef-kok Pierre Wind de bezoekers meeneemt door de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Er wordt o.a. vis in een kuil gemaakt, een honingnotenlolly gemaakt en wentelteefjes in de middeleeuwen. De gehele dag is een proeverij van pure gerechten zoals dit vroeger werd bereid. Samen met Pierre is dit evenement een groot succes!
We zijn erg goed geholpen met onze spreker. Voorbereiding was in orde, een persoonlijke afstemming met de spreker zelf ook. Goed geregeld.
Nico past zich prima aan, aan de groep die hij tegenover zich heeft. Bij ons zorgde hij voor interactie met mijn collega's en koppelde hij eigenschappen van leidinggeven op een leuke en interessante manier aan het gedrag van vogels en hoe "leidinggeven" in de natuur werkt bij een zwerm spreeuwen. Humorvol en boeien over de volle tijd (die dan ook ruim overschreden werd door de leuke interactie)
Ik heb een zeer pretiige ervaring gehad met de speakers Academy, graag een volgende keer weer. Debby Klaassens Teamleider School voor Toerisme en Management MBO Amersfoort
Zoals altijd een goede ervaring. Er wordt met je meegedacht. Je bent verzekerd van een goede spreker en daardoor ook een goed event.
Via Speakers Academy hebben we Pedro De Bruyckere geboekt om bij de start van het nieuwe schooljaar een lezing te verzorgen voor ons docententeam. Pedro had merkbaar zijn best gedaan om zijn verhaal op ons af te stemmen. Hij heeft ons echt geïnspireerd om anders naar zaken te kijken. Daardoor gaan we vol positieve energie het nieuwe schooljaar in. Het contact met Speakers Academy is heel prettig verlopen en alles werd vlot geregeld.
Andrea is een topper! Ze heeft mij erg geholpen in het mogelijk maken van een presentatie van André Kuipers. In zowel de datum als andere essentiële zaken heeft ze meegedacht en gezocht naar mogelijkheden. Erg fijn in de communicatie, hulp, klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering.
n.v.t.
Fijn dat jullie zo goed meegedacht hebben en de match gemaakt hebben met de perfecte spreker voor ons evenement.
Hartelijke communicatie, enthousiaste bemiddeling en goede service!
Speakersacademy heeft mij goede hulp geboden op een vriendelijke en professionele wijze. Voor vragen kon ik altijd telefonisch of via de mail contact opnemen. Top!
uitermate vriendelijk, servicegericht, prettig en goede aanbevelingen.
Geweldig! Super personeel. Erg vriendelijk en professioneel. Denken met de klant mee. Goede opvolging en komen afspraken na. Proficiat!
Prima service, goede communicatie en afstemming
De gemeente Breda organiseerde een inspiratie avond rondom het Masterplan Digitalisering. Wat komt er op ons af en wat gaat dit voor ons als maatschappij betekenen? Waar we binnen ons eigen netwerk waren voorzien van twee sprekers heeft Nina van Speakers ons ontzettend goed geholpen met het matchen van een verbindende spreker. Peter Ros heeft deze rol op zich genomen en de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Dit was echt de verbinding waar we naar op zoek waren. De samenwerking met Nina was kort en krachtig, haar no-nonsens mentaliteit en het 'echt opzoek gaan naar de beste match voor de avond' heeft zich dubbel en dwars uitbetaald. Speaker is absoluut geen offerte fabriek, er wordt echt geconsulteerd en intensief meegedacht over welke spreker het beste zou passen bij het event. Dit is in mijn ogen een aanpak die kwaliteit en succes verzekerd.
Snelle reacties op een offerteverzoek en alles rondom het event en de spreker goed geregeld.
direct en goed contact, snelle reactie.
Goede samenwerking t.b.v. het boeken van een spreker voor een interne bestuurssessie van ons bedrijf. Zeer service gericht en pro actief.
Schiedamse Vest 67 71
3012BE Rotterdam
Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.