Wat een spetterende keynote, ook onze gasten waren erg te spreken.

Wat de deelnemers van ons event vonden van Ayca's keynote: "De sessie van Ayca Szapora was het meest inspirerend vanwege de snelheid en de diverse trucjes rond beeld en geluid in haar presentatie" "Ayca Szapora, meest inspirerend en het meest blijven hangen" "de sessie van Ayca was spetterend" "Ayca heeft echt een talent om iedereen met energie te laten afsluiten." "Acya maakte het verschil"

• Naam geboekte spreker Ayca Szapora
  • Uw mening over spreker Geweldige

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Mijn eerste keer Speakers Academy was top! Eerste contact was meteen een klik. Snel schakelen, meedenken en duidelijke communicatie. Dat is heel fijn!

• Waar kent u Speakers Academy van? via collega
  • Naam geboekte spreker Marit Bouwmeester
  • Uw mening over spreker In een woord; Fantastisch! Marit weet de aandacht van iedereen te pakken en vooral vast te houden. We hebben een hele inspirerende presentatie gehad!

Soepele samenwerking

Alles soepel verlopen, hartelijk dank!

• Naam geboekte spreker Marianne Thieme
  • Uw mening over spreker Uitstekend, scherp, goed voorbereid

Positief, fijne en snelle afstemming met de spreker

Snel een passende spreker gevonden via Speakers Academy. Afhandeling en contact verliep soepel en efficiënt. Tevreden over de spreker die een passend verhaal had; authentiek, herkenbaar en persoonlijk.

• Naam geboekte spreker Pirjo de Winkel
  • Uw mening over spreker Goed, passend en super geïnteresseerd in ons verhaal.

Een ervaren spreker

De heer Hagedorn is een persoon met veel ervaring. Dat merk je vanaf de voorbespreking tot het moment dat hij op het podium stapt. De culturele verschillen tussen Nederland en Duitsland zijn zeer herkenbaar voor de exporterende deelnemers in de zaal. En de juridische en bureaucratische verschillen zorgen voor nieuwe inzichten.

• Naam geboekte spreker Axel Hagedorn
  • Uw mening over spreker N.v.t.

We hadden een zeer geslaagd evenement

Hennis heeft het onderwerp mooi ingeleid, en daarna zeer actief deelgenomen aan de paneldiscussie.

• Waar kent u Speakers Academy van? internet
  • Naam geboekte spreker Hennes de Ridder
  • Uw mening over spreker zeer goed

Fantastische samenwerking met Speakers Academy!

De bijdrage van Sabine was fantastisch, zeer boeiend. Wij hebben zeker positieve reacties ontvangen over haar aanwezigheid. Tijdens haar toespraak hingen de genodigde letterlijk aan haar lippen. Sabine had het publiek echt mee en hun volle aandacht vanwege de interessante inhoud.

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet
  • Naam geboekte spreker Sabine Oberhuber
  • Uw mening over spreker Fantastisch!

Vlotte en activerende dagvoorzitter

Ismail neemt de zaal mee in zijn verhaal. Hij betrekt iedereen actief en wegduiken is niet mogelijk. Ismail was in staat om een snelle, scherpe analyse te bespreken op het podium m.b.t. onze werksessies. Dank voor de mooie middag.

• Waar kent u Speakers Academy van? google
  • Naam geboekte spreker Ismail
  • Uw mening over spreker goede dagvoorzitter

De interactie met het publiek: top

Het verhaal van Sabine paste naadloos in het thema van onze heidag. Ze heeft de goede ervaring en achtergrond en voelt goed aan wat er speelt in de zorg, ook op medisch specialist niveau. Heerlijk om haar met een gering Twents accent te horen vertellen temidden van veel echte Limburgers.

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet
  • Naam geboekte spreker Sabine Uitslag
  • Uw mening over spreker Top

Bijzonder verhaal, aanstekelijke spreker. Voor als je eens wat anders wil.

Veerkracht in uitdagende tijden. Dat was het thema van onze relatiedag. Een dag waarop we onze gasten op een andere manier wilden raken en inspireren. Niet op inhoud, maar op thema zochten we iemand die een creatieve brug kon slaan met onze praktijk. Het werd een brug vanuit wild life naar de menselijke aard. Een brug die met veel energie, humor en inzicht werd gebracht. Aanstekelijk, vermakelijk en tegelijk leerzaam.

• Waar kent u Speakers Academy van? eerder mee gewerkt
  • Naam geboekte spreker Martine van Zijll Langhout
  • Uw mening over spreker zie hierboven

Top spreker en goed en snel geregeld.

Na onze aanvraag kregen we snel reactie en was alles snel geregeld. Pedro heeft een geweldige lezing gegeven over wat werkt in het onderwijs. Met aansprekende voorbeelden en gedegen verwijzingen naar onderzoek. Hij heeft de hele tijd het publiek goed weten te boeien. Wat een verhalenverteller!

• Waar kent u Speakers Academy van? via een zoekmachine
  • Naam geboekte spreker Pedro de Bruyckere
  • Uw mening over spreker Helemaal top!

Altijd meedenkend en komt met voorstel van aantal goede sprekers.

Ik heb altijd een goed gevoel bij de samenwerking met Walter / Speakers Academy. Fijn hoe ze altijd meedenken en met verschillende voorstellen komen van sprekers waar ik uit kan kiezen.

• Naam geboekte spreker Maarten Bouwhuis, Arno Folkerts, Paul Smit
  • Uw mening over spreker TOP

Kelli is een gedreven en positief kritische spreker over een onderwerp dat ons allemaal intrigeert!

Kelli gaf bij ons een korte lezing aan onderwijsprofessionals over de invloed van de smartphone op jongeren. Ze heeft zich heel betrokken en leergierig opgesteld ten opzichte van de onderwijsbranche. Wat ik vooral heel waardevol vond is dat ze haar eigen mening kracht bij durfde te zetten en een dialoog met de aanwezigen aanging/aanwakkerde in plaats van dit te vermijden.

• Services N.v.t.
  • Naam geboekte spreker Kelli van der Waals
  • Uw mening over spreker Zeer tevreden

Fantastische presentatie

Inhoudelijk sterk met een mooi thema Houtbouw, kundig en bevlogen gebracht.

• Waar kent u Speakers Academy van? Bladen
  • Naam geboekte spreker Pablo van der Lugt
  • Uw mening over spreker Deskundig en boeiend

TOP

Via Speakers Academy hadden wij Andre Kuipers geboekt. De communicatie rondom zijn optreden verliep op rolletjes. En zijn optreden zelf was werklijk fantastisch, wat een TOP-spreker!

• Naam geboekte spreker Andre Kuipers
  • Uw mening over spreker Fantastisch

m

• Waar kent u Speakers Academy van? eerder meegewerkt
  • Naam geboekte spreker Meindert Schut
  • Uw mening over spreker Topper

Inspirerend

Thomas had een goed verhaal wat aansloot bij ons als organisatie. De zaal had alle aandacht en is aan het denken gezet.

• Naam geboekte spreker Tomas Rau
  • Uw mening over spreker Goed

Geweldig!

Patrick wist zijn verhaal extra aan te kleden met beelden over apen. Hij was op tijd aanwezig en bleef na afloop nog napraten met de deelnemers. Eigenlijk was een uur te kort; het was een boeiende lezing.

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet - Google
  • Naam geboekte spreker Patrick van Veen
  • Uw mening over spreker Uitstekend, voor herhaling vatbaar.

Leuke ervaring en goed geregeld!

Voor een ledenvergadering van onze branchevereniging waren wij op zoek naar een interessante spreker. Speakers Academy dacht hierin met ons mee. Uiteindelijk heeft Mitchel Viljeer ons meegenomen in zijn enthousiaste verhaal wat leuk en lachen was maar ook leerzaam! Echt een aanrader!

• Waar kent u Speakers Academy van? Internet zoeken
  • Naam geboekte spreker Mitchel Viljeer
  • Uw mening over spreker Uitstekend

Feilloos

Goede service van speakers academy

• Waar kent u Speakers Academy van? mond-tot-mond reclame
  • Naam geboekte spreker Marga Hoek
  • Uw mening over spreker Interessante keynote

Goede samenwerking op maat - Zeker aan te raden!

De samenwerking met Aishah was erg prettig. Vooral haar flexibiliteit en het meedenken bij het organiseren van het evenement was fijn en wordt gewaardeerd. Toen we in het begin het evenement nog verder aan het inkleuren waren, gaf zij proactief verschillende mogelijkheden voor getalenteerde sprekers die bij het evenement kunnen passen. Daardoor konden we een goede en weloverwogen keuze maken en was het evenement een succes!

• Waar kent u Speakers Academy van? N.v.t.
  • Naam geboekte spreker N.v.t.
  • Uw mening over spreker N.v.t.

Een absolute aanrader!

Wat een plezier om met Rico Bakker te werken. Zijn professionalisme, enthousiasme en uiterst prettige manier van communiceren in het voortraject beloofden al veel goeds. De lezing zelf was boeiend, inspirerend, leerzaam en kon rekenen op louter positieve reacties. Een lezing van Rico is een must-see voor iedereen die creatiever en out-of-the-box wil leren denken!

• Naam geboekte spreker Rico Bakker
  • Uw mening over spreker Helemaal top!

De ervaring met de Speakers Academy is gewoon goed !!!!

Een goed contact telefonisch bij aanvang en aan de voorbereidingen wordt ook door de sprekers veel aandacht besteed. (telefonisch consult). Zij willen het bespreekonderwerp zo goed mogelijk aanpassen aan de doelgroep. Ook zeker heel leuk dat er twee collega's van de Speakers Academy zijn langs geweest om te kijken (op de werkvloer) Dit geeft een grote mate van betrokkenheid aan. Daarnaast is de afhandeling professioneel.

• Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? Al eerder zaken mee gedaan.
  • Naam geboekte spreker Ismail Aghzanay en Minchenu Maduro
  • Uw mening over spreker beide met beide benen in het onderwerp.

Een hele inspirerende avond met een hele gedreven spreker.

Fijne ontmoeting met een man die als mens en vakman indruk heeft gemaakt als irganisator maar ook pp het publiek. Iedereen was onder de indruk van zijn toegankelijkheid als mens en hoe hij als vakman op een duidelijke en begrijpelijke wijze voor een breed publiek een ingewikkeld verhaal uiteen kon zetten.

• Waar kent u Speakers Academy van? van verschillende sprekers inmiddels
  • Naam geboekte spreker Thomas Erdbrink, Charles Groenhuijsen en Ron Keller
  • Uw mening over spreker zeer positief

de Presentatie was boeiend en zet aan tot nadenken.

Terugkoppeling van ons publiek was dat het een boeiende presentatie was en das deze je aanzet tot nadenken over het toekomstige werken.

• Waar kent u Speakers Academy van? gevonden via google
  • Naam geboekte spreker Saskia Nijs
  • Uw mening over spreker Zeer positief

Schiedamse Vest 67 71

3012BE Rotterdam

Over Speakers Academy

Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.