Edith had een positieve bijdrage aan de avond. Ze heeft de sportprijzen uitgereikt, en daarnaast de topsporters geïnspireerd met haar verhaal.
Van tevoren is er meerdere keren overleg geweest over waar wij vandaan komen, waar we nu staan en naartoe willen gaan met ons team. De presentatie is van tevoren met ons doorgenomen zodat we met elkaar konden kijken of het aan zou sluiten. Deze voorbereidingen zorgden ervoor dat het een geslaagde lezing/presentatie was. Het werd zeer goed ontvangen door het team. Heel veel positieve reacties. We kunnen het iedereen aanraden.
HI, Ik heb al eerder heel fijn samen gewerkt met de Speaker Academy en dit keer was het weer helemaal top. Extra fijn dat zij nu met een enorm goed passend voorstel kwamen, een spreker die ik zelf helemaal niet kende maar exact bij ons event paste.
Goed contact met Speakers Academy gehad. Interessante alternatieven aangeboden op basis van beschikbare budget. Snelle opvolging bij vragen.
Er werd écht meegedacht door Speakers Academy. Het contact met onze contactpersoon was erg prettig. Een professioneel bureau dat weet dat zij doen, absolute aanrader!
We hebben genoten van de manier waarop Pedro prikkelt en aan het denken zet. De manier waarop Pedro de dagelijkse praktijk verbindt aan de onderzoeken die hij aanhaalt is meesterlijk!
een zeer fijne samenwerking zowel met Robbert als met John. het beoogde doel is bereikt: een gezellig en inspirerend uur voor een grote groep medewerkers!
Via Speakers Academy hadden we Ad-Just Bouwman ingehuurd voor een rayonbijeenkomst waarin o.a. het Rayonplan aan de orde kwam en de focus op 2024. Ad-Just heeft deze na het formele gedeelte met zijn 2 andere collega's op een humoristische wijze samengevat. Er werd interactie met het publiek gezocht. In 1 woord HILARISCH!!! Wat geweldig en knap om op die manier te improviseren. Voor de medewerkers een mooie aftrap voor het nieuwe jaar!
Ze bracht inspirerende inzichten over hoe jong en oud elkaar kunnen versterken, waardoor de kracht van iedereen optimaal benut wordt. Haar presentatie belichtte de weg naar toekomstbestendige organisaties, waarin diversiteit een sleutelrol speelt.
We hebben via de Speakers Academy Edith Bosch geboekt. We zijn heel positief over van hoe Edith de bijeenkomst heeft vorm gegeven. Ze heeft zich goed voorbereid en ze sloot goed aan bij ons leiderschapsprogramma en bij onze leidinggevenden zowel qua inhoud als qua taal en qua persoonlijkheid. Veel leidinggevenden hebben de moeite genomen om haar een compliment te geven of even met haar na te praten.
Prettige communicatie in de startfase bij het zoeken naar een spreker. Goed om een moment van afstemming te hebben voorafgaand aan de lezing. Een mooi verhaal dat met enthousiasme werd verteld en ontvangen!
De woningcorporaties RKZeist en Heuvelrug Wonen zijn per 1 januari 2024 gefuseerd en heten NabijWonen. Op korte termijn zochten wij een inspirator om het nieuwe team te inspireren. Hoe kun je als fusieorganisatie vasthouden aan het beste van twee werelden en toch nieuwe dromen realiseren. Door snel te schakelen en mee te denken is inspirator Alex Sijm gevonden. Alex liet zien hoe veerkracht en creativiteit kunnen aanzetten tot positieve veranderingen.
had de zaal helemaal mee
Prettig contact met Speakers Academy. Denken mee en begrepen de urgentie goed, waardoor er snel werd geschakeld.
De lezing had humor: collega's werden verrasd door de nieuwe perspectieven. Paul wist goed aan te sluien bij de wereld van de docent. Helaas liep het allemaal wat uit door een niet-werkende headset aan onze kant (een zieke in het onderwijsondersteunend personeel) waardoor er iets te weinig tijd was. Daardoor konden de 'mislukkingen' niet voldoende gekoppeld worden aan burgerschap, dus er gingen ook een aantal collega's weg met het idee dat de lezing weinig aansluiting had met de studiedag. Gelukkig gaven ook zij aan dat dat niet heel erg was, omdat de lezing zo leuk was.
Leuk event met interessante spreker
Mijn ervaring was erg goed. We konden op korte termijn heel snel nog een goede spreker vinden en regelen voor het congres. De spreker was één van de hoogte punten van het evenement.
Aragorns presentatie was een indrukwekkende ervaring. Hij kon uitstekend levelen met zijn publiek, waardoor de inhoud voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk was. De lezing was voor een select groepje mensen van ongeveer 20 personen. Aragorn zorgde voor een interactieve lezing, waardoor iedereen betrokken werd in zijn keynote. Tijdens en na de lezing nam hij alle tijd om vragen te beantwoorden en te discussiëren, wat blijk gaf van zijn toewijding en passie voor zijn vak. Zijn presentatie leverde niet alleen waardevolle inzichten op, maar inspireerde ons ook om over de toekomst van AI en onze rol daarin na te denken en de impact daarvan op onze organisatie. Dit zorgde nog voor leuke en interessante discussies tijdens het eten, de terugreis en thuis. Kortom, een uiterst waardevolle, leerzame en bovenal leuke ervaring.
Op een snelle en fijne manier geholpen bij het vinden van een geschikte spreker.
Fijne, inspirerende presentatie om nar te luisteren. Toegankelijk, voor elke ondernemer is er wal iets uit te halen.
Dhr. Reimers wist de aanwezigen te boeien en deed dat op een heel eigen wijze.
De deelnemers werden goed betrokken en de sfeer was gastvrij. Hierdoor voelde mensen de vrijheid om vragen te stellen. De praktische tips zijn als waardevol ervaren. Fijn dat Maria de tijd neemt om in gesprek te gaan tijdens de borrel.
Het was een zeer dynamisch en interactief evenement, waarbij Josje het publiek inleidde in interessante psychologische concepten die uitleggen hoe onze hersenen werken en hoe dat verweven is met veel van onze levens- en carrièrekeuzes.
Rogier Elshout droeg als dagvoorzitter bij ons congres uitstekend bij aan een mooi programma. Hij was goed voorbereid en dacht vooraf actief mee over het programma en randvoorwaarden. Tijdens het congres zorgde hij voor een goede sfeer. Hij lokte op een beschaafd/brutale deelnemers uit en hij nam waar nodig regie om tot goede uitvoering van het draaiboek te komen. Mede daardoor liep alles op rolletjes en kijken we terug op een geslaagd event.
We hebben Pieter nu voor de 4e keer ingezet als spreker en krijgt hij het voor elkaar, door vooral up to date te blijven. een uitstekend en inspirerend verhaal te presenteren.
Schiedamse Vest 67 71
3012BE Rotterdam
Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.