5sterren zegt genoeg
Ik heb bij meerdere tandartsen gezeten maar dit is toch echt wel de beste en ook kindvriendelijk
Mijn klachten betreffende erg pijnlijk tandvlees werd serieus genomen en de behandeling daaraan aangepast. Erg fijn ! Tevens goed advies gekregen over welke tandpasta en mondspoeling ik het beste kan gebruiken. Hartelijk dank en tot een volgende keer.
Joyce is kundig en zeer vriendelijk
Ondanks mijn angst een goede ervaring.
Correct
Vriendelijk, rustig. Nemen de tijd voor je
Sinds ik bij deze mensen ben gekomen, gaat het veel beter met mijn gebid. Door slecht kaakbod en tandvlees zaten mijn tanden los en veel ontstekingen... Nu inmiddels gaat het een stuk beter door deze praktijk.. En natuur mezelf..
Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Goed geholpen!!
Ik heb hier niets aan toe te voegen ik voel me er thuis.
Ik weet eigenlijk nooit wie ik krijg, ik zou graag een vaste tandarts of mond hygienist willen. Bv Shannon en Josette.
Is heel goed en zorgvuldig.
Ik had een aantal vragen over een behandeling en de tandarts die heeft informatie voor mij opgedaan en die heeft tijdens mijn controle alles netjes en duidelijk uitgelegd en alle papierwerk meegegeven
Perfect en zeer netjes en goed gedaan me schoonmaak beurt
Tandarts zelf is prima, maar: lange wachttijd aan de telefoon. Computersysteem is een rommeltje. Als ze voor een afspraak voor mij bellen, bellen ze mijn man. Als je keurig op je afspraak verschijnt, heb je ineens een afspraak met een andere tandarts, dan waarmee je je afspraak had en natuurlijk niet even gemeld. Afspraak voor maandag, zondag per mail afgezegd omdat ik met 40 koorts en corona in bed lig. Krijg ik een rekening voor niet op komen dagen. Zelf zeggen ze heel vaak af en verzetten je afspraak. Vind het geklaag nu wel genoeg, maar wilde even kwijt dat het sinds de afwezigheid van Phuja een rommelboel is.
Met zorg gekontroleerd en goede uitleg.
Zowel de mondhygiënist als de tandartsen en de baliemedewerker zijn uiterst patiëntvriendelijk. Na enige jaren ervaring in deze praktijk ben ik uiterst tevreden.
Positief
Wordt fijn geholpen en uitgelegd wat nodig is
Alleen jammer sta een klein gaatje bij een kind niet meteen gedaan kan worden … het is altijd zo spannend
was voor mij een nieuwe tandarts.de kinderen werden op hun gemak gesteld en de controle verliep zonder problemen.
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden