Fijne praktijk waar we al jaren komen. Zowel de kinderen als ik zelf zijn tevreden.
Vriendelijk, professioneel en kundig
Geen wachttijd, vriendelijke ontvangst en zorgvuldige controle. Efficiënt voorstel om de controle jaarlijks te doen ipv halfjaarlijks op basis van eerdere resultaten controle.
ik ben goed geholpen
Hhf
Ik ben echt als het met mijn tanden te maken heeft heel bang maar door de hulp en de ervaring bij jullie gaat het wel
Iedereen is daar even aardig en vakkundig
Prettige ervaring en een zeer vriendelijke tandarts die rekening houdt met mijn "tandartsangst" De praktijk is schoon en zit op een centraalgelegen punt.
Ze hebben geduld en brengen me op me gemak en soms kan ik een time out krijgen
Ik vind dit een fijne tandarts praktijk. Ze nemen de tijd en zijn vriendelijk.
Vriendelijke benadering. Goede uitleg en adviezen.
Sinds wij kinderen hebben komen wij bij deze tandartspraktijk. Helaas hebben we in de afgelopen 10 jaar wel verschillende tandartsen gehad. Wel zijn we altijd tevreden geweest.
De tandarts had niet alleen haast, maar was ook ronduit onbeschoft. Ik kreeg een standje terwijl ik zei dat mijn partner de kinderen napoetste en ik daarom niet kon zeggen in hoeverre dat dus daadwerkelijk gebeurt. Onze communicatie moet dan maar beter en ondanks de tussen ons afgesproken taakverdeling, is het ons beider verantwoordelijkheidwoordelijkheid dat dat gebeurt. Dat zijn echt geen zaken die haar aangaan. Advies over napoetsen prima, maar bemoei je niet met het huwelijk van anderen en welke communicatie/ taakverdeling jij daar denkt te zien en graag zou zien. Houd je bij je taak.
G
Goed en snel geholpen.
1e afspraak, controle en intake. Geen bijzonderheden. In deze korte tijd nog niet goed te beoordelen.
kies bewerking liggend ondergaan
De behandelende mondhygiëniste is zeer deskundig en vriendelijk.
Het is een nieuwe tandarts voor mij en dat stelde niet teleur. Over de kosten van de consulten is niet gesproken en ik heb er ook niet aan gedacht,
Voor het eerst met mijn dochter geweest en naast dat ik altijd een goede ervaring heb bij de tandarts wD haar eerste keer ook heel goed!
Eerste tandarts bezoek gehad en ontzettend tevreden weg gegaan. Van de tandarts tot de receptie even vriendelijk. Hele fijne praktijk
Ik werd weer goed ontvangen en zeer goed geholpen vandaag
Top service goeie en verzorgde kliniek
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden