Ik ben al minstens 15 jaar patiënt bij deze praktijk. Altijd erg tevreden over de bejegening en de behandeling. De mondhygiëniste werkt heel grondig en heeft een zachte hand, doet geen pijn. De parodontoloog is heel gedreven en legt alles goed uit, heeft een persoonlijke benadering en is heel deskundig. Hij behoedt mijn gebit en gezondheid.. Ik raad deze praktijk ten zeerste aan.
Verplicht veld
Altijd goed en vriendelijk wordt je geholpen en ontvangen. Zeer professioneel en kundig.
Prima behandeling goede uitleg professioneel werk.
Prettige omgeving en leuke mondhygieniste.
Ik kreeg alle info en mogelijkheden uitgelegd en ben hier zeer tevreden over.
Ik ben zeer tevreden over de medewerkers. Ik word goed behandeld en er is ook even tijd om te kletsen, voordat ik moet gaan liggen.
Professioneel
Aanbeveling: consistenter zijn in aanbevelingen
Hoewel ik liever op een terras zit, wordt ik hier altijd vriendelijk te woord gestaan en wordt ik (voor zover ik dat kan beoordelen) deskundig behandeld.
Zeer tevreden !! Alles perfect geregeld
Is via het onderstaande al voldoende weergegeven.
Het enige dat jammer is dat je niet altijd van te voren weer nieuwe afspraak kunt plannen. Het is begrijpelijk, maar jammer.
goed en vriendelijk
Prima geholpen duidelijkheid
Het resultaat is reeds jaren van hoog niveau. Wordt als zeer prettig ervaren!
Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en ontvangen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en deze worden ook vakkundig beantwoord. Verder wordt er ook goed meegedacht in oplossingen voor de patiënt. Tijdens de behandeling wordt je zoveel mogelijk meegenomen in het behandelproces. Prettige behandelruimte. Na de behandeling ook alle tijd voor de nazorg.
De behandeling als zodanig is goed. De administratieve afwerking kan beter
Wist niet wat om te verwachten, maar was al gauw op mijn gemak gesteld.
Geen klachten
Professioneel, zoals verwacht
Ik heb een aardige historie bij schooltandarts, kaakchirurg en tandarts. De eerste twee ervaringen hebben gezorgd voor angst voor behandeling welke diep geworteld (;-) zit. Mijn ervaring na de eerste kennismaking bij de parodontologie praktijk Leiden was zeer positief. Het feit dat er geduld is en mijn angst en de gevolgen daarvan serieus genomen worden betekent dat ik een veilig en vertrouwd gevoel heb overgehouden. De basis voor verdere hopelijk succesvolle behandelingen
Vriendelijke mensen