Altijd goede en vriendelijke behandeling!
Erg vriendelijk en kundig personeel is mijn ervaring
Vakkundig en vriendelijk personeel
Heel goed .
De persoonlijke benadering en aandacht is erg fijn, voorts altijd goede service en goede behandelingen met goede uitleg.
Wordt altijd vriendelijk behandeld en de mensen aan de balie zijn altijd bereid om te helpen om bijv. de afspraak te verplaatsten etc.
Er werd naar mij geluisterd
prima adequaat en vriendelijk
Deskundige en proffessionele behandeling.
Zeer vakkundige behandeling iedere 3 maanden. Teatske neemt de tijd om alles zorgvuldig uit te leggen wat ze doet, neemt de tijd voor je en is uiterst voorzichtig als je het wat eng vindt. Door haar heb ik echt geleerd hoe je je gebit dagelijks moet reinigen (ben al 53). Rolanda van Vulpen
Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg. We zijn erg goed geholpen.
Van ontvangst en mondhygiëne tot en met een bezoek aan de parodontoloog. Uitstekend geregeld en verzorgd.
Al velen jaren een heel tevreden patiënt. Kwaliteit is super en de service evenzeer.
het is heel erg fijn, dat er rekening wordt gehouden met mijn angst voor de tandarts.
Gewoon goed
Afgelopen jaren, als ‘oude man’ opnieuw leren poetsen & gebit verzorgen waardoor het nu al weer een ruim jaar helemaal op orde is met gezond & rustig tandvlees!! Veel eerder moeten doen!
Deskundige periodieke gebitsreiniging met volle tevredenheid!
Ik heb een goede ervaring bij de mondhygieniste, vertelt altijd duidelijk wat ik beter kan doen en is vriendelijk en vakkundig
Ik ben ontzettend bang voor tandartsen e.d. Er is maar één persoon bij wie ik ontspannen in de stoel kan liggen en dat is Colette. De informatie is goed en er is veel aandacht om je op je gemak te stellen.
Prima.
Voor de (derde, vierde? ben de tel kwijt) keer kreeg ik vandaag een andere, nieuwe mondhygieniste. Vond ik eigenlijk niet leuk, want ik kamp met een (nieuw) probleem met mijn tandvlees, waarschijnlijk als gevolg van medicatie. Maar misschien ook wel omdat ik lang niet geweest ben door corona. Dus ik wilde een goed advies. Maar het verliep allemaal plezierig en bevredigend. De bihandelaarster luisterde goed en dacht mee. En de behandeling was bij tijd en wijlen pijnlijk, maar de behandelaarster hield er rekening mee.
Deskundig geholpen