zorgvuldig en rustig
Iedere mondhygiënist werkt op de eigen manier. Vandaag had ik een nieuwe. Dat is altijd even spannend maar hoe fijn te ervaren dat ik rustig en zorgvuldig werd ik geholpen.
n/a
Een bezoek aan de mondhygieniste is een prettige ervaring.
Ik ben uiterst tevreden met mevrouw Kramer en meneer Craandijk en het ondersteunende personeel van de praktijk . Enige minpuntje is dat het soms lastig is om een vrij plekje te bemachtigen en er dus ver vooruit geboekt dient te worden. Verder niets dan lof en ik kan ze dan ook ten zeerste aanbevelen.
Efficient en zeer goede behandeling maar ook goede voorlichting
Goed geholpen door een vriendelijke dame
Prima behandeling
Erg positief. Behandeling is erg voorzichtig en zacht
Nvt
Ik ben zeer tevreden over PPL. Ze werken daar zeer accuraat en klantvriendelijk. Bovendien werken ze nauw samen met de tandartsenpraktijk om de hoek, zodat ze op de hoogte zijn van elkaars werk bij een gemeenschappelijke patiënt. Kan niet beter !
Vanaf de eerste dag ben ik goed begeleid. Kreeg meer dan voldoende uitleg over wat er ging gebeuren. Je word meteen op je gemak gesteld, zowel door de parodontoloog als de mondhygiëniste. De behandelingen zijn niet leuk en prettig maar heel goed te doen. Kortom: fijne praktijk. Blij dat ik als patiënt hier terecht ben gekomen.
Met name mevr. T Kramer maakt mijn gebit grondig schoon, er is elke keer toch weer veel werk voor haar hoewel ik denk lang en grondig te poetsen en ragen. Ook krijg ik elke keer tips voor verbetering en geeft zij mij goed antwoord op mijn vragen. Dat de pockets momenteel niet verslechteren heb ik aan haar te danken.
Allicht zwaktepunten in de communicatie, de assistenten niet altijd eenvoudig te bereiken.
Professioneel en menswaardig.
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen door iedereen. Men is punctueel en altijd oog voor persoonlijke aandacht. Ik vind het een zeer fijne praktijk.
correct , zorgvuldig en deskundig behandeld
Netjes en klant vriendelijk en goede uitleg
Goede betrouwbare praktijk
Wordt al jaren heel Goed en eerlijk behandeld
Ach in zo’n stoel zitten is nooit leuk, maar dat doe je voor het resultaat. Ontvangst wisselt een beetje van computer, een live persoon of niemand, maar dat hindert niet. U vraagt of ik u zou aanbevelen maar dat heeft niet veel nut als het alleen op verwijzing kan.
...
Zoals altijd - zeer professioneel