je wordt altijd op je gemak gesteld. Vertellen precies wat ze gaan doen en dat is prettig. Zelfs in deze moeilijke tijd. Al is het wel vreemd om nog steeds mensen zonder mondkapje in de wachtruimte te zien
Rustig, duidelijke uitleg, pijnloos, vriendelijk, kundig.
Ik kom hier al jaren. En altijd word ik vriendelijk en professioneel geholpen door mevr. Kramer.
Deze keer een nieuwe mondhygiënist die ik niet eerder had gehad. Heel professioneel en vriendelijk.
Je wordt heel netjes behandeld
De verdoving ging ook heel goed !
Wordt goed gereinigd en goed bijgehouden. Zelf moet je het ook goed onderhouden.
uitstekend!
Enige jaren geleden werd Ik geconfronteerd met plotselinge ernstige gebitsproblemen en snel daarna het verlies van een flink aantal kiezen. Het zag er niet best uit. Bij de start van de behandeling werd de status (razendsnel!) vastgesteld door Dhr Katsamakis en behandelplan opgesteld. Daarna een flink aantal keren behandeld door de mondhygiëniste. De situatie is nu volledig onder controle en stabiel. Omdat de behandeling zo goed is bevallen ga ik in deze praktijk tot de dag van vandaag naar de mondhygiëniste.
Prima praktijk
zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam
Ontvangst - in deze coronatijd - was vriendelijk en veilig. De mondhygiënist deskundig en met oog voor haar patiënt. Bij haar ben je in vertrouwde handen.
Elke keer weer blij en tevreden als ik bij u geweest ben
Ontvangst is goed. Eerste behandeling op 1 oktober, controle door paradontoloog is prima. Toezegging gekregen dat offerte voor verdere behandeling wordt toegestuurd per email is mislukt. Het attachment is niet in de email opgenomen. Mijn tandarts heeft ook geen bijlage ontvangen. Later ontvingen zij wel de bevindingen van mijn gebit. Ik heb vandaag een email via hun website verstuurd. Ben benieuwd naar response. Ik bel morgen vrijdag 9 oktober naar de praktijk. Hoe gaat dit verder verlopen.
goede uitleg en behandeling (voor zover ik dat kan beoordelen). Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. De telefonische bereikbaarheid laat te wensen over. mogelijk hebben een aantal wat minder goed beoordeelde punten te maken met het corona virus.
de teamleden waarmee ik te maken heb gehad zijn fijne mensen met een enorme dosis vakkundigheid. Ze zijn persoonsgericht omtrent de behandelmethodes en verwachtingspatroon en communiceren helder en duidelijk. Er is ruimte voor overleg en advies. Je werkt samen aan verbetering. De praktijk kan werken aan hun beschikbaarheid voor afspraken om zo een constantere verbetering bij clienten te bewerkstelligen.
Goede, heldere uitleg, ondersteunend in de zelfcare tussen de bezoeken in.
Zie boven
dure grap; in 40 minuten 117,50.
Altijd behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Ook nu hoe jullie omgaan met de COVID-19 aanpassingen.
Hoewel ik er natuurlijk liever niet naar toe ga, wordt men er netjes behandeld.
Goede ontvangst corona-maatregelen worden goed uitgevoerd. Behandeling correct en zeer beleefd personeel. Er wordt tijd en aandacht aan je besteed
Zorgvuldige, professionele behandeling
Zoalas altijd eigenlijk, ben ik vriendelijk, vakkundig en vlot geholpen.