Op aanraden van mijn tandarts werd ik verwezen naar een Parodontologie. Zodoende met hen contact opgenomen en een afspraak in de agenda gezet. De dame aan de telefoon vertelde mij dat dit onder de zorgverzekering viel, echter na een behandeling van 30 min zonder enig direct resultaat (met mijn kaak etc. was niets mis aldus de arts) moest ik 104 euro afrekenen. Mijn zorgverzekering verzekerde dit uiteindelijk toch niet. Geheel begrijpelijk, maar vertel dan niet aan de telefoon dat het wel vergoed zal worden. Ik begrijp dat ik zelf ook debet ben hierin, maar vertel de patiënt dat hij/zij dit zelf eerst na moet gaan, voordat uitspraken gedaan worden. Verder zeer goede gastvrijheid en vriendelijk personeel, daar niets over te klagen.
Mijn eerste indruk was heel goed. Een goede ontvangst en een vlotte behandeling.
Heel positief!
Prettig goed uitgelegd
Zeer tevreden over deze behandelaar. Vakkundige aanpak. Efficiënt en informatief.
Ik krijg alle informatie waar ik om vraag en uitgebreid advies Dat geeft mij vertrouwen samen met de prettige ervaring
Weer op weg geholpen met MRABeugel door dr Scheeren!
Goed ontvangen, geen lange wachttijd en vriendelijk te woord gestaan.
Goede uitleg
Mijn ervaring met de paradontoloog was positief. Hij ging zeer zorgvuldig te werk, was erg vriendelijk en vroeg mij ´n aantal keren of alles wel duidelijk was en of ik nog vragen had.
Zorgvuldig, patiëntgericht, sympathiek en met resultaat. Corona-proof. Wat wil ik nog meer.
Nemen alle tijd voor je, goede uitleg van de behandeling en Professionele & prettige sfeer.
xxx
Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed naar mij geluisterd
Patient oriented, professional, friendly.
Door goed advies verbetering zichtbaar
Uitstekende zorg
De behandelingen waren perfect en ik ben heel tevreden. Grand Merci
Deskundig en zorgzaam team. Goed georganiseerd en behandeling met optimaal resultaat
Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg mbt alle aspecten die van toepassing zijn (behandeling, kosten, wat er niet goed gaat en hoe je dat kan verminderen/voorkomen), een beetje humor op z'n tijd kan ik altijd waarderen ;) P.S. de laatste zorgverlener was de paradontoloog, echter staat die optie er niet tussen.
Heel prettig.
Zie hierboven
Deskundig advies, veel verteld over mijn gebit. Zeer prettige ervaring wat mij vertrouwen heeft gegeven.