Zeer vakkundig behandeld en uitgebreide toelichting ontvangen
Prettig, professioneel
goede zorg en behandeling
De mensen zijn vriendelijk en kundig ( ze verstaan hun vak) en dit alles in een zeer prettige sfeer !! Dus ik ben zeer tevreden !!
Kundig, rustig, bekwaam en met persoonlijke aandacht
Bij elke behandeling ben ik rustig en erna tevreden.
Kon mij heel goed gerust stellen en duidelijk uitleggen de stappen plan Jullie zijn een Topper
Deskundig, vriendelijk, doortastend en niet financieel gedreven!
Zie boven
De behandeling heb ik als zeer ontspannen ervaren. Er wordt verteld wat ze aan het doen zijn en bekommeren zich om jouw welzijn. Het resultaat was heel goed en de nazorg en service achteraf perfect.
Gemoedelijke ontvangst, je voelt je direct op je gemak, waarna je door een zeer deskundig team wordt voorgelicht en geholpen.
Zeer vriendelijk en professioneel
Mvg Kramer levert goed werk af En geeft goede adviezen Wel moet het secretariaat beter luisteren naar de klant als deze een afspraak maakt.
Naar min mening goede behandeling nauwkeurig en kundig.
Zeer positief
Bijzonder aardige en klantvriendelijke ontvangst en begeleiding. Daarnaast deskundige uitleg en behandeling, met veel aandacht voor de klant/patiënt. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen.
Heel vriendelijk en duidelijk
Vriendelijke dienstverlening
Erg vriendelijk ontvangen bij de balie. Stelde me op mijn gemak. So far, was het een geruststellende beleving. Dit was bij het intakegesprek. Nu de rest nog….!
Ik ben altijd erg nerveus, maar het personeel stelt mij op m'n gemak. Goede en pijnloze behandeling.
Dame aan de balie uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik werd wel door iemand anders behandeld dan ik in de eerste instantie had verwacht, dat vond ik even vervelend, maar de behandelend parodontoloog was ook heel vriendelijk en ongetwijfeld bekwaam. Onderzoek verliep snel en pijnloos. Ik kreeg wel de indruk dat het allemaal een beetje gehaast was, dat vond ik niet zo prettig. De ruimte waar de röntgenfoto's worden gemaakt zag er een beetje oud en onbeholpen uit. Tot slot is de website is niet heel overzichtelijk en wat ouderwets. Samenvattend: wat er inhoudelijk toe doet zit volgens mij wel goed, een paar dingen in de periferie kunnen beter.
Nooit anders dan naar volle tevredenheid en in de meest vakbekwame handen.
Het was oke
Vriendelijk en professioneel ontvangen. Alles keurig op tijd tijdens de afspraak. Nemen de tijd voor je om te luisteren en geven goed advies.