Een goede behandeling. Fijn dat ik steeds de zelfde mondhygienist heb.
goede betrokkenheid en heldere adviezen
Ik ben er lang in behandeling. Ik heb het gevoel dat mijn bezoeken zowel mijn gebit als mijn onderhoud van mijn gebit goed doen.
Prettige benadering, goede uitleg en behandeling
Eindelijk positief resultaat van mijn inspanningen. Gevolg een minder intensief bezoek. Wel apart dat ik eerdere keren geen revieuw verzoek kreeg. ;) Die bezoeken waren een stuk minder positief. Dat heeft overigens niets met de medewerkers of de behandeling te maken, maar met de stand van zaken van mijn pockets
Professionele en deskundige behandeling door ervaren medewerkers
Zeer positief.
Na 8 jaren vakkundige behandeling ben ik vandaag afgezwaaid. Met veel zorg en wijsheid is mijn gebit weer hersteld! Dank!
Ik had gewild dat ik eerder bekend was met mevrouw Loomans!
Gebit wordt prima gereinigd. Er is ruimte voor vragen en ze geeft goede adviezen.
Zie boven
Zeer deskundig, ondanks angst voel ik me op mijn gemak. Door de behandelingen is mijn gebit verbeterd. Vriendelijke zorgprofessionals.
Een hele fijne praktijk met zeer vriendelijke en deskundige mensen. Er wordt ook alle tijd genomen om zaken helder uit te leggen.
Uitstekende behandeling met kennis en aandacht
Vandaag voor het eerst bij de mondhygiëniste geweest. Ik was best gespannen, maar door haar rust en uitgebreide uitleg lag ik redelijk ontspannen in de stoel. Ze was heel vriendelijk en professioneel. Ook de eerste afspraak bij de paradontoloog was een goede ervaring.
Mijn ervaring van vandaag is zeer prettig. Zeer aardige en vriendelijke behandeling.
Goede nazorg, wel een lange wachtlijst.
Zeer vriendelijk. Voelde me totaal op mijn gemak bij Paradontoloog Katsamakis.
De mensen die hier werken zijn allemaal vriendelijk en deskundig
Altijd vriendelijk ontvangen en geholpen
Correct, vakkundig ,hygiënisch, vriendelijk en veilig.
vandaag was mijn 2e bezoek aan de Praktijk. Het personeel is erg vriendelijk en komt erg professioneel over.
Zeer vriendelijk, professioneel en en laagdrempelig. Verder wordt er rekening gehouden met mijn wensen omtrent de behandeling.
Het is nooit een pretje, maar was een prima behandeling. Goed naar je geluisterd, uitleg was goed en behandeling snel en goed..