Ik was te laat en hij heeft mij en mijn dochter alsnog geholpen. Het was eigenlijk pauze tijden hij nam ondanks dat alles alle tijd!
fijne praktijk met zeer attentvolle medewerkers. tandartsen nemen de tijd en leggen goed uit als er zaken zijn die de aandacht nodig hebben
Onze ervaring was niet echt goed de het gebit word niet meer schoon gemaakt En ook niet meer gepolijst dus je gaat niet met een tandarts gevoel naar buiten Een half jaar geleden is het ook niet gedaan Anders werd het eerst schoon gemaakt en dan kwam de tandarts het nakijken We waren zo weer buiten En ze willen je alleen maar naar de mond hygiëniste hebben Dat zie ik niet zo zitten Deze mail is ook namens Henny Woudenberg
Beste praktijk
Als ik mijn gebit protheze af geef verwacht ik dat het in een schoon bakje word bewaard maar niet op een plateau waar even daar voor mijn vrouw haar protheze heeft gelegen dit vind ik zeer onhygiejenies dan weet ik nog geen eens of er een vorige client zijn gebit ook al heeft gelegen. Hier werd ik niet blij van .En dit heb ik nog nooit in 20 jaar mee gemaakt . Sorry.
Goed geholpen
Ik ben heel tevreden over mijn tandarts Karman (sorry vast verkeerd geschreven). Ze werkt snel, goed en is zeer vriendelijk. Over de andere weet ik het niet.
Geduldig en kindvriendelijk!
Word op je gemak gesteld Krijgt uitleg bij wat er gaat gebeuren
Al jaren ben ik ingeschreven bij Dante tanden. En op 1 mindere ervaring, heb ik daarna alleen positieve ervaring.
Ik heb tandartsvrees maar werd heelmerg op mijn gemak gesteld. Ik had niks aan mijn gebit en er zijn wel 2 fotos gemaakt. Ik vond de rekening aan de hoge kant.
Prettig
Alles is perfect geregeld!
Mooie schone praktijk met veel behandelkamers, vriendelijk personeel, jonge tandartsen em dat spreekt mij aan, digitale incheck als je je komt melden voor je afspraak. Zeer geschikt voor kinderen. Ze nemen echt de tijd voor je.
Normaal net als anders goed geholpen. Geen klachten.
Super! Goede service, klantvriendelijk.
6 maandelijkse controle gehad. Omdat ik een afspraak later deze maand had voor herstel van 2 kiezen en omdat de tandarts ruimte had heeft hij deze meteen hersteld heel zorgvuldig mee omgegaan
alles loopt altijd goed
Als iemand met angst voor de tandarts vanaf jongs af aan, ga ik hier met een prettig gevoel naar toe. Netjes en verzorgde ruimtes, professionele medewerkers!! Goede tips aan het einde van de consult na elke afspraak!
Vriendelijk en professioneel.
Super mooie locatie en het personeel is echt klasse.
Het is goed.
Zie hierboven
Ik had een geweldige ervaring!!
Dantestraat 470
3076 KV Rotterdam