De behandeling altojd snel,mensen altijd lief, kan goed spreken mijn wensen
toppert :D
Ik ben vrij angstig en mijn tandarts houd daar rekening mee dat vind ik zo fijn
je hebt geen persoonlijke tandarts maar de sevice is zeer goed
We hadden voor het eerst tandarts Remco omdat tandarts Poeya weg is, was een vriendelijke man
ik ben altijd blij dat iedereen zo vriendelijk is en goed kan uitleggen hoe ik mijn tanden moet poetsen en hoe ik de stokkers moet gebruiken
Positief
ben bij mond hygieniste en gaat altijd goed ze verteld precies wat ze gaat doen en wat ik eventueel fout doe bij onderhoud van mijn tanden en kiezen
Goed resultaat na laatste behandeling, goed genezen. Mondhygiëniste.En boven kunstgebit bijgewerkt zonder afspraak ivm drukplek na rebase, na behandeling bij Mondhygiëniste door collega tandarts. Was daar erg blij mee.
Snel en prima geholpen.
Tandarts oké. Receptie onvriendelijk
Ik heb een super vakkundige mondhygiëniste. Ze geeft goede tips en gaat zorgvuldig te werk. Helaas, kan ik niet hetzelfde zeggen over de telefoniste W. Ze sprak heel erg beschuldigend aan de telefoon waarna ze uiteindelijk wel haar excuses heeft aangeboden, omdat ze fout zat. Al met al een super kliniek met vriendelijke tandartsen, mondhygiënisten en baliemedewerksters.
Fijn contact en goede behandeling
Als prettig ervaren. Naam van de tandarts weet ik niet ivm eerste behandeling door haar, vorige tandarts is ivm minder werken verhuisd naar een andere locatie. Dit verklaard mijn nvt opgave bij de laatste vraag.
Goede ervaring. Vriendelijke mensen die je helpen.
Ze zijn erg vriendelijk en helpen je graag.
Het is een fijne praktijk waar ze het beste met je voor hebben
Uitstekend!
De behandeling van de mondhygieniste was uitstekend en professioneel.
Geen wachttijd snel geholpen
Heel nette praktijk en vriendelijk arts
Helemaal goed, alleen jammer dat afspraken vaak verzet worden.
Uitstekend.
Dantestraat 470