Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een tandarts. Goede zorg, prima omgang met de kinderen en zeker ook de tijd en ruimte om behandelingen etc. te bespreken.
Profi, eerlijk, recht door zee maar lier
Fijne mensen!
Ben niet goed geholpen, ben op zoek naar een andere tandarts met mijn familie. Ik adviseer kennissen en andere familie ook niet.
aardige tandarts en houd rekening met de angst van patiënten
Alleen door corona hele rare 1/2 jaarlijkse controle . Bovendien liep het uit daar door . Ik ben de naam van de tandarts kwijt We waren bij tandarts Kin Nu een vrouwelijke maar weet helaas haar naam niet meer . Overigens heel vriendelijk en netjes
Ochtend gebeld Met hevige pijnklachten (kies) en voor de middag nog geholpen.. Met een woord Top!
Vriendelijke mensen
Het was een goede verwelkomen en goede uitleg maar de tijd was niet goed ik ben na mijn afspraak tijd in meer dan kwartet geholpen
Ik ben zeer tevreden met de tandartspraktijk Dantetanden sinds ik patiënt ben geworden. Zeker het aanbevelen waard.
Ik heb een hele goeie en lieve tandarts een toppertje. Ik heb niets te klagen. Vroeger had ik andere tandarts volgens mij was ze aziatische top en een lieve mooie jonge assitent die haar werk goed deed. Ik ben heel erg tevreden met jullie. Ga zo door en tot de volgende controle
Een waar slagveld in mijn mond voor een kwartier lang en het deed niet eens pijn. Nu weer helemaal 'schoon'.
In de 60jaar dat ik bij een tandarts kom steekt deze er met kop en schouders ver boven uit!
Halfjaarlijkse controle in coronatijden. Allies prima geregeld. Al zes jaar in vertrouwde handen bij Dante Tanden, zowel bij tandarts zelf als bij mondhygiëniste. Uitgebreide toelichting bij behandelingen en trajecten. Goede samenwerking tussen hen. En tot slot de altijd opgewekte sfeer.
Ik was altijd iemand die bang was voor de tandarts maar met dante tanden werd ik op mijn gemak gesteld en ik ga met plezier naar de tandarts.
Ik ben tevreden
Ze zijn daar echt super netjes en professioneel. Ook in deze corona periode doen ze het echt super. Echt respect voor ze!!!!!
Enige min puntje is ik belde voor spoed moest later terugbellen was etenspauze en kon pas de volgende dag terecht. Heb antibiotica gehad en moest naar de kaakchirurg.
Netjes en zeer professioneel geholpen en goede uitleg wat er ging gebeuren tijdens de behandeling.
kinder behandeling uitstekend
Nvt
Tevreden, ik word altijd goed behandeld. Daarom ben ik zolang al klant
Je woord netjes geholpen en klant vriendelijk
Dantestraat 470
3076 KV Rotterdam