Prima geholpen door Ira; ze weet wat ze doet en kan goed inschatten hoe lang er geboord moet worden en hoeveel pijn dit gaat doen. Daardoor durf ik de behandelingen bij haar veel beter aan dan vroeger.
feedback in 2020 (wie - welke disicipline behandelt mij ? en is goed opgepakt en inmiddels in de praktijk in varsseveld ook een mondhygiëniste. lange wachttijd is echt nog een verbeterpunt.
Iedereen is er erg vriendelijk. En leggen alles goed uit wat ze gaan doen.
De behandeling is altijd prima en voor spoed is er altijd op heel korte termijn tijd. Een gewone afspraak kan nog wel eens lang duren voor het ingepland kan worden. Het is wel jammer dat het meestal maar afwachten is wie de behandelend tandarts of mondhygieniste is.
Vooral voor mijn kinderen is het een goede praktijk. Mijn zoon was erg bang maar nu niet meer door de goede uitleg enz tijdens de behandelingen Ik vind het alleen heel erg jammer dat het allemaal buitenlands sprekende tandartsen zijn. Sommige zijn moeilijk te verstaan. En 1 tandarts heeft mij recent behandeld (Anne Marie of zoiets heet ze) en die kwam er onzeker over. Ik werd erg bang van haar tijdens de behandeling omdat ze over liet komen dat ze het niet meer wist.Zelfs de assistente wist het niet meer wat ze moest doen. En het was gewoon twee kiezen opnieuw vullen. Daar is ze overigens 1,5 uur mee bezig geweest. Door deze tandarts wil ik nooit meer behandeld worden. Het was erg pijnlijk en echt niet fijn. Dit was de eerste keer dat ik in deze praktijk deze ervaring had. Verder zijn de tandartsen erg kundig.
Ben fijn geholpen.
Goed en snel geholpen na een pijnklacht. Duidelijke instructies gekregen voor mogelijke complicaties en erg vriendelijk personeel aan de balie.
geen problrmen goede behandeling
Mijn ervaring is positief. Zowel tandarts Waanders als mondhygieniste Carlijn maakten op mij een professionele en deskundige indruk. Er werd goed uitleg gegeven en mijn vragen prima beantwoord.
fijn contact goed te woord gestaan en vraagt hoe het gaat
Ben angstig en ben fijn geholpen
Grote praktijk, waar je voor alles terecht kunt. Vriendelijk personeel
Eschpark 9
7131 TG Lichtenvoorde