Rustig en kalm aangepakt met 3 jarige zoon voor eerst bij tandarts. Zou nog wat vriendelijker en rustiger kunnen, qua op gemak stellen. Maar verder prima.
Snel en goed geholpen bij onverwachts probleem met duidelijk uitleg tijdens behandeling.
Voel mij altijd zeer welkom, word vriendelijk te woord gestaan. Personeel zeer hartelijk!
Goed behandeld, ondanks dat ik geen fan ben van “gedoe en getrek” aan mijn gebit was het niet erg vervelend. Soms is het zo dat ik geholpen ben door een buitenlandse medewerker die gebrekkig of geen Nederlands spreekt. Dit resulteert in een gesprek dat in het Engels moet om mijzelf duidelijk te maken. Voor mij niet een probleem maar voor een ander wellicht wel. Samengevat: prima tandarts zonder (al te veel) gedoe op Engels spreken na.
De arts was vriendelijk, attent, deed geen onnodig dure dingen zoals een verdoving, legde alles netjes uit. Echt fijne tandarts. De assistente ook.
Tandartspraktijk waar de medewerkers respectvol, beleefd en duidelijk zijn.
Er wordt duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren. Ze letten er goed op dat het niet te veel pijn doet. Er wordt afgesproken dat je dan een seintje kan geven. De behandeling is meestal lekker snel. De assistente zuigt speeksel doorgaans goed af. Er wordt meestal gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor mondhygiëniste en controle.
als patiënt begrepen voelen
Vriendelijk & sociaal maar er werd vooral geluisterd naar mijn behoefte en dat is toch wel het belangrijkste. Voornamelijk omdat ik angst heb en graag goede verdoving wil want dan lig ik zelf ook rustig op de stoel & dan komt alles goed. Ook werd ik goed geïnformeerd tijdens de behandeling mbt wat er gedaan werd.
Ik werd rustig en zorgvuldig geholpen
goede tandarts
Bij laatste bezoek prima ontvangen en bij behandeling geïnformeerd.
Ik ben zeer tevreden over de gehele behandelingen en het personeel. De telefonistes die je vriendelijk te woord staan en heel goed meedenken, de tandartsen en assistentes die je zeer goed helpen. De duidelijkheid over de behandelingen (had er meerdere complexe behandelingen), wat ze gaan doen, hoe ze het doen, wat het kost en stellen je zeer op je gemak bij alle handelingen die ze uitvoeren. Ook de mondhygiëniste was een erg prettig persoon. Kortom meer dan tevreden over alles.
De benadeling laatste keer was goed. Sinds het onderdeel is van Waanders heb je elke behandeling iemand anders en dat vind ik jammer. Ik mis de continuïteit in personeel.
Ontzettende angst voor tandartsbezoek, maar vooral door Nora en ook ira is deze angst nagenoeg verdwenen. Ontzettend tevreden over mijn tandartsbezoek.
Het viel allemaal hard mee
Voor mij is het prettig , dat de tijd van de afspraak bijna nooit uitloopt. Bij de vraag behandeld tandarts staat Gabriella er niet bij .
Het lijk erg efficiënt. Het oogt ook hygiënisch. Doordat er veel medewerkers zijn heb ik niet het gevoel dat er sprake is van een persoonlijke benadering. Ik heb ook een enkele erg negatieve ervaring met een medewerker. Deze persoon heeft het vullen van een kies erg slecht uitgevoerd
Vriendelijk, hoef niet lang te wachten en zijn deskundig.
Vakkundig personeel. Goede uitleg waarom een bepaalde behandeling wordt uitgevoerd. Neem wel de tijd. En let op het gebruik van termen. Het moet ook te begrijpen zijn.
Het ziet er na afloop altijd netjes uit.
Fijne rustige tandarts, waar ze rustig de tijd voor je nemen.
Fijne tandartsen maar ook de rest van het personeel
Hoewel ik het soms lastig vind om de tandarts te verstaan, ben ik wederom keurig behandeld
Eschpark 9
7131 TG Lichtenvoorde