Werd goed geholpen
Correct, vriendelijk
Zegt wat ze gaan doen Vriendelijk Komt afspraken na
Duidelijk met afspraken, ook de herinneringen zijn tijdig en bij het maken van een afspraak denken ze met je mee.
Door hun rustige aanpak en alles uitleggen wat ze aan het doen zijn bek ik minder bang. Heel fijn.
Duidelijke uitleg en voorbereiding van wat ik van de behandeling kan verwachten en wat er kan gebeuren
Fijne praktijk , vriendelijke tandarts, assistentes en telefonistes . Kan altijd snel terecht in geval van nood !
Rustige benadering en deskundig advies.
Nadat ik 's morgens belde met pijnklachten werd ik direct die middag geholpen. Fijn dat dat zo snel kon.
Zij werken efficiënt op tijd en met elkaar. Daarnaast zijn het professionals die weten wat ze doen en leggen alles zeer goed uit
Duidelijk wat ik moet doen
Gabriela T was een goede behandelaar. Ze gaf aan dat ze zowel tandarts als mondhygiënist is. Omdat ik dit niet kende en vooraf niet wist was ik even in verwarring. Kan dus de laatste vraag niet juist beantwoorden.
Prima. Afspraken maken is vaak wel lastig.
Wordt gerustgesteld en ze hebben tijd voor.
uitstekende praktijk
Toen de behandeling klaar was zei ik tegen de tandarts dat ik helemaal zen was.
wat ik van een tandartsbezoek verwacht
Ik zat in het traject voor het plaatsen van een implantaat, dit is prima verlopen en ben tevreden met het resultaat.
Goede ervaring, op tijd aan de beurt. Goed en zorgvuldig behandeld.
Fijne praktijk
Fijne tandartsen. Marlies groet je altijd spontaan aan de balie en telefoon, en de tandartsen zijn vakbekwaam en begripvol. Ze nemen voldoende de tijd aangezien ik altijd angstig ben met gaatjes boren etc. Dit voelt als klant erg prettig. De angst word steeds minder. Bedankt! Liefs Ellen
Deskundig
Eschpark 9