Fijne tandarts alleen erg lange wachttijd en iedere keer een andere tandarts als je niet zegt dat je dezelfde tandarts wil, wat ik persoonlijk als erg fijn ervaar.
Je wordt altijd goed behandeld. Goed uitgelegd wat ze gaan doen.
Over deze enquête: Ik mis de assistente van de orthodontist in de lijst met functie. Ik weet niet hoe deze functie heet, maar volgens mij staat die er niet in. Dit was mijn laatste bezoek. De vragen zijn daarover ingevuld.
snel aan de beurt, vriendelijke behandeling
Makkelijk vooruit plannen en redelijk vroeg en laat op de dag een afspraak mogelijk.
Goed en vriendelijk, snel een afspraak als er problemen zijn met het gebit.
Je wordt professioneel en vriendelijk geholpen.
Iedere keer als ik kom voor controle of wat dan ook, moet ik zelf vertellen dat ik angst heb voor de tandarts. Terwijl het blijkbaar wel in de computer staat. Wat ik ook betwijfel trouwens
Een afspraak maken moeilijk. Duurt meer dan een half jaar voor de volgende controle!!! 9 maanden.
Ik ben lange tijd bang geweest om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik naar deze praktijk ga steeds minder.
Goed advies Prijs viel me tegen, 75 euro voor schoonmaken. Erg prijzig
Ik ga al jaren naar tandarts Waanders. Ik vind het prettig dat ze meerdere locaties hebben, zodat er ook sneller een afspraak gemaakt kan worden. Tandartsen en assistenten luisteren naar je, stoppen wanneer je het aangeeft en vertellen duidelijk wat ze wanneer gaan doen.
Door mijn ziekte en veel medicijnen gebruikt, luisteren jullie goed en geven goede adviezen voor mijn tanden/kiezen. En oooja compliment voor de man (tandarts) in Zelhem. Ben zo goed geholpen en samen een plan gemaakt op dat moment. Gr Roland Stevens
Altijd heel tevreden. Zorgvuldig en duidelijk.
Fijne en vriendelijke mensen. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je.
Rustig en adequaat personeel
Regelmatig last van gevoelige tanden met 2 plekken in het bijzonder. Goed advies gekregen mbt speciale tandpasta en spoelmiddel. Klachten zijn al een stuk minder
Volgens mij verlenen ze goede tandheelkundige zorg. Wel vind ik dat de communicatie niet geweldig is wat zich uit in de volgende punten: -ze zeggen een bevestiging van de afspraak te mailen maar deze ontvangen we niet altijd. -afspraken die verzet worden krijg je een mail over en soms is het alleen de tijd en kort voor de afspraak. Dit is niet fijn ivm andere afspraken, school, stage. -Niet goed verstaanbare tandartsen waardoor kinderen niet alleen willen of thuis komen en niet weten wat er gedaan is en zeggen ik geloof dat ze nog bellen voor een nieuwe afspraak maar niet kunnen vertellen waarom. -Dan kom je voor controle en reinigen en stel je een vraag aan de mondhygiëniste die aangeeft dat ze het niet weet (fijn dat ze dit eerlijk zegt) maar dat het meer een tandarts vraag is. En krijg het advies een nieuwe afspraak te maken voor deze vraag want de tandarts die de controle doet spreekt erg slecht nederlands. Dit is wel heel vervelend als je zelf je tandartskosten moet betalen want wat in 1 consult zou kunnen moet dan in 2 consulten dus 2x betalen. En 2 keer komen wat ik zelf iets minder erg vind maar bij een tandarts die nederlands spreekt was dat niet nodig.
Prima ervaring
Fijne, professionele tandarts!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met de tandartsen en mondhygiëniste wie mij behandeld hebben
Prima tandartspraktijk. Ze gaan ook vriendelijk met kinderen om. Ik had zelf na het vullen van een gaatje met verdoving wel nog uren lang mijn mond verdoofd en daarna 2 weken spierpijn, vond ik wel vervelend maar heb er niet over geklaagd.
Niet altijd duidelijk wie behandelaar is
Goed geholpen, goede uitleg en vriendelijke behandeling
Eschpark 9
7131 TG Lichtenvoorde