Prima tandarts en een goede uitleg
Prima tandarts en een goede uitleg
Jammer voor het 1st gebruik gemaakt van een mond ring bij een jaarlijkse controle mondhygiënist . Zonde voor het milieu en weer 14 euro extra op de rekening. Ik vind een tandarts die hier aandacht voor heeft belangrijk.
De behandeling is zoals altijd prima en de tandarts stelt me altijd gerust. met de familie reeds enige jaren klant maar heel tevreden.
Prettige omgang met de mensen en goede uitleg bij behandelplannen.
Prettige omgang met de mensen en goede uitleg bij behandelplannen.
Heel goed geholpen, de mensen zijn heel gezellig
Heel goed geholpen, de mensen zijn heel gezellig
Fijne en persoonlijke praktijk. Word altijd vriendelijk en kundig geholpen.
Zowel t plannen van een afspraak (ivm t los zitten van mijn stifttand) Als de behandeling verliep snel en keurig! Daarbij is het praktisch dat ik in december nu ook bij de implantoloog terecht kan.
sorry,maar ,,,ik ben Japanse , dus sommege fouten kan geburen voor de taal te snappen
Ervaring prima
Ervaring prima