heel prettige bejegening
Super servies professioneel
Kan geen betere Tandasrts / Praktijk bedenken
Stuk kies er af, snel een afspraak kunnen maken. En tandarts Koen is top.
Zeer prettig.
Zoals altijd tevreden
Geduldig, professioneel, korte wachttijden
Zeer professionaal
Al vele jaren is TPA/Marcel mijn tandarts. Altijd deskundig, vriendelijk (en snel bij een spoedgeval)
It was a good experience to take my kinds for their dental checkup. The process was smooth. It's just that the appointment date was given for a very far future date.
Ik werd op de afgesproken tijd goed geholpen
Geweldig goede tandarts
Op tijd geholpen, vlot, netjes en vriendelijk
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Je voelt je bij een behandeling op je gemak, al is het nooit een pretje natuurlijk. Maar men blijft rustig en legt alles goed uit. Kortom, gewoon zoals het hoort.
Zeer vriendelijk. Deskundig. Betrouwbaar. Persoonlijke aandacht.
Ben al van af het begin van de praktijk patiënt en altijd zeer vriendelijk ontvangen. En zeer kundige behandeling.
Ben goed op m’n gemak gesteld, alles werd uitgelegd en er was begrip voor m’n angst. Het zal nooit m’n hobby worden, maar de ergste angst is wel weg!
Tel goed bereikbaar en bij spoed snelle behandeling is mijn ervaring Via email een bericht voor gemaakte afspraak
tevreden
Wij zijn zeer tevreden met Tandheelkunde Praktijk Amstelveen. Kindvriendelijk en professioneel.
Ze denkt altijd mee, is grondig en altijd aardig en enthousiast! Het geeft mij geen stress meer om naar de tandarts te moeten, vroeger wel.
Ik ben een patiënt die standaard altijd bang is, ondanks dat heb ik bij deze praktijk altijd een positieve ervaring. Ik denk omdat zowel de mondhygiënisten als de tandarts (Marcel Munsterman) heel goed omgaan met mijn angsten. Vanwege mijn eerdere trauma’s bij andere tandartsen, zal ik waarschijnlijk nooit meer graag een bezoek aan de tandarts brengen, maar ik ga er i.i.g. niet meer met buikpijn er naartoe.
Ik had nooit gedacht dat ik zonder verdoving een kroon-behandeling ooit zou aankunnen. Vandaag dus wederom gedaan! Natuurlijk is het gevoelig, maar door het vertrouwen dat ik heb in mijn tandarts (Marcel Munsterman) durf ik het aan. Hij checkt steeds of het nog dragelijk is en dat voelt goed.
Asserring 188
1187 KL Amstelveen