Altijd een Email voor dat je de afspraak hebt. Vriendelijke ontvangangst. Duidelijke diagnose en opvolging.
Geduldig, zeker voor de kinderen. Zeker bij Jennifer is er veel ruimte voor uitleg en verzorging tanden van mijn dochter nu ze een ingewikkelde beugel heeft. Niet belerend of met enige irritatie. Dat is heel prettig
Altijd even vriendelijk ,en als t nodig is word je snel geholpen
Prima tandarts. Is geduldig met jonge dochter (2jr) die de tandarts spannend vindt.
Het is altijd goed
Supper lieve tandarts en assistenten
Het is een vriendelijke team waar je je welkom weet.
TZC is een hele fijne tandartspraktijk. Het personeel is erg vriendelijk en kundig. En tandarts Faik is een hele fijne en vriendelijke tandarts. Zeer tevreden!
Een vast team. Geeft vertrouwen. Geeft rust.
Goed ervaring bij Tzc, allen volgens mij sommige tandartsen (S.M Farhan) moet nog meer werk ervaring opbouwen of nog extra opleidingen volgen.
damage control en adviezen zijn in goed overleg
Heel begripvol en geduldig. Als ik net in de wachtkamer en ben erg kortademmig dan is het: rustig aan. En het is ook best wel gezellig
We zijn heel tevreden met onze tandarts die ook laagdrempelig is en openstaat voor vragen en adviezen.
Vriendelijke mensen die daar werken. Alles goed besproken met elkaar.
Vanaf dag één een menselijke ervaring en adequaat geholpen.
Kundig, vriendelijk, goede uitleg van de behandeling.
Het begint al met de afspraak maken: Heel professioneel en klantvriendelijk. De afspraken gaan over het algemeen keurig op tijd. De behandelaar is zeer rustig en naar mijn mening zeer kundig.
Na veel omzwervingen bij tandarts Faik terechtgekomen. Als iemand het predikaat ‘lieve tandarts’ mag krijgen, is hij het wel! Wat een fantastisch mens en professional. Hij neemt je van begin tot eind mee in het proces, elke handeling wordt even toegelicht. Naast hem ook alle lof aan de lieve assistentes! Eindelijk een tandartsenpraktijk gevonden die op menselijke wijze zeer goed werkt verricht!
vriendelijke ontvangst, proffessioneel behandeld door arts en assistente
Harstikke goed
Ik ben erg tevreden met de tandarts die ik nu heb en de behandelingen doet hij met beleid. Verder communiceert hij duidelijk.
De tandarts heeft een vulling op mijn voortand gezet en het zag er prachtig uit.
Lemelerberg 9
2402 ZN Alphen aan den rijn