Kon gelukkig snel terecht en ben goed en vriendelijk geholpen. Mijn zoontje van 4 ook.
Hartstikke vriendelijke medewerkers, perfecte zorg en professioneel!
Mijn dochter gaat weer graag naar de tandarts, nadat ze goed os geholpen. Kundig en super lief en geduldig. Ik raad ze zeker aan.
Super fijne behandeling. Weten exact hoe ze met kinderen om moeten gaan. Geruststellen en helpen. Bedankt!!
Een fijne plek voor kinderen met een beperking of angst,zeer professioneel personeel,die met passie,geduld en emphatie hun werk doen,daarnaast voel je er ook echt welkom.
Je kind is in veilige, goede handen. Soms duurt het wat lang, hoort erbij schat ik. Al met al zeer tevreden (en dat zegt het kind zelf ook :))
Onze zoon gaat met plezier naar de tandarts , wie er ook staat allemaal even aardig
Ik ben blij met het resultaat
Ми дуже раді що обрали саме цю стоматологічну клініку. Дитина ходила із-за доволенням і не боялась. Нам робили операцію ставили коронки,все прошло чудово. Але нажаль,ми можемо бути клієнтами лише 2 роки.
Wat een geduldige, aardige en lieve medewerkers bij het CBT. Ik ben echt blij dat we hiernaartoe zijn doorverwezen door Tandarts Tilburg Noord. Groetjes uit Tilburg❣️
Mijn dochter heeft een behandeling onder narcose moeten ondergaan. Ik ben echt heel blij dat ik dat bij jullie heb gedaan. Vanaf begin tot eind wordt je gerustgesteld maar zonder gedoe. Ze weten precies wat te doen. Alle medewerkers zijn heel lief.
Door de professionele en zeer zorgvuldige behandeling is onze dochter niet meer bang voor de tandarts. Waardoor eindelijk goede tandartszorg verleend kan worden.
Heel lief tandartsen en tandartsassistenten
heel aardig personeel goede tandartsen en begeleiden de patient heel goed door de te gane behandeling
Onze zoon van 5 jaar heeft angst voor de tandarts en vele gaatjes. Hierdoor verwezen door de tandarts naar CBT ulvenhout. Vriendelijke ontvangen in een leuke ruimte met kinder bioscoop en een speelse aankleding. Onze zoon voelde zich erg op zijn gemak en was heel relax. De narcose was de oplossing voor zijn tandprobleem. Uiteindelijk heeft hij er geen nare ervaring aan over gehouden en is hij trots op zijn zilveren kroon.
helemaal goed
mijn ervaring was goed me zoontje is super geholpen
Zeer (kind) vriendelijk personeel, professioneel. We zijn heel goed geholpen. We zijn erg tevreden.
Zo veel geduld en kundigheid. Altijd goedgehumeurde medewerkers. Wat zijn we blij dat we hier terecht zijn gekomen…
Een ervaren en deskundige team dat ontzettend goed is in omgang met kinderen. Ze zorgen dat de kinderen zichzelf op hun gemak voelen. Ontzettend blij met deze tandartspraktijk! Het is een drukke praktijk maar bij spoed zijn ze goed in het dynamisch met afspraken omgaan waardoor je soms toch sneller geholpen kan worden.
Ben zeer tevreden werden snel geholpen konden daar makkelijk wachten en me dochter heeft geen napijn niks gehad. Een echte aanrader voor kinderen.
Onze dochter met down syndroom heeft onlangs 2 tanden en 2 kiesjes onder narcose eruit laten halen. Zo super goed gegaan!!! Zo deskundig en met alle geduld. Ik kan het alleen maar aanraden