kundig personeel lief aardig en super snel geholpen
Onlangs met mijn dochter hier geweest om meerdere tanden en kiezen te laten trekken. Vanaf de intake tot het moment van naar huis gaan was alles goed geregeld. Iedereen was super aardig en lief. Dag erna werd ik gebeld om te vragen hoe het met mijn dochter ging. Ik zou deze kliniek iedereen aanbevelen.
Door een val bij mijn dochter moest ze snel geholpen worden aan haar gebroken & gespleten tandje. Via onze eigen tandarts zijn we doorverwezen naar deze praktijk waar we snel terecht konden en ook de behandeling vlot ingepland werd. De praktijk en alle medewerkers stralen professionaliteit en warmte uit, waardoor zowel onze dochter als papa en mama zich heel erg op hun gemak voelden. Dank voor de goede zorgen!
Onze 4jarige zoon (met een flink tandarts trauma) werd volledig gerust gesteld, konden snel terecht en de volgende dag al behandeld! Bibberend als een rietje naar binnen en huppelend naar buiten!
Ik kan dit iedereen aanraden Zi snel en perfect geholpen
Mijn dochter moest voor haar gaatjes naar de tandarts onder narcose en het was zo goed verlopen. Heel kindvriendelijk en zo goed omgegaan met mijn dochter bij de behandeling. We zijn jullie erg dankbaar !
Mijn dochter werd heel goed op haar gemak gesteld en het was zo klaar. Fijn dat het kon onder narcose, bij eigen tandarts liet ze het niet toe.
It was everything good
Voor en na behandeling duidelijk uitleg. En vooral aandacht
Na een stom ongelukje thuis had onze zoon van 3 jaar met spoed behandeling nodig. We konden binnen een dag terecht bij CBT voor een intake en de dag daarop is onze zoon al behandeld. De intake was zo menselijk en geweldig gericht dat de spanning bij mij als ouder weg was en onze zoon perfect wist wat er ging gebeuren. We kregen het narcose mondkapje na de intake mee naar huis om te versieren, dit brak meteen het ijs de volgende dag bij de behandeling. Het voorbereidings filmpje op YouTube is een hele mooie toevoeging, onze zoon wil het af en toe kijken, het perfecte aanknopingspunt om het nog eens over de behandeling te hebben en dit te kunnen verwerken voor onze zoon.
Ik krijg een mail van jullie binnen maar ik weet niet wie jullie zijn. Ik ben nooit op jullie locatie geweest en niemand van ons heeft ooit een behandeling bij jullie gehad. Dus ik kan ook niet mijn ervaring met jullie delen. Met vriendelijke groet, Burnedine Fernandes
Professionele aanpak, snelle behandeling, alles uitgelegd Prettige en gemoedelijke sfeer. Mijn dochter onderging de procedure onder narcose toen ze 3 jaar oud was. Ik raad het aan.
Ons zoontje heeft ASS, en daar werd heel goed mee omgegaan. Alles werd duidelijk en begrijpelijk voor hem uitgelegd. Hij is totaal niet bang geweest, vond het alleen spannend op de dag zelf. De tandartsen gingen heel effectief en doortastend te werk. Onze complimenten!
Hele aardige mensen... heel betrokken bij hun patiënten en nemen de tijd voor hun patiënten.... Luisteren ook goed naar de eisen van de patiënten...
Onze dochter is ontzettend angstig bij de tandarts. Hier hebben ze alles gedaan om haar uit die angst te krijgen. Om haar onder narcose te krijgen had nogal wat voeten in de aarde, maar er moest iets gebeuren. De behandeling is goed gegaan en ze heeft er daarna weinig last van gehad.
We zijn goed geholpen zeer tevreden We kregen duidelijke uitleg bij de intake en goed luisterende oren van de behandelaar. Ze is heel geduldig en professioneel in omgang van angstige kinderen.
Iedereen die er werkt doet zijn / haar werk met plezier. Ze zijn allemaal vriendelijk! Toppers die werken bij CBT Ulvenhout
Super lief voor onze dochter die komt gespannen binnen maar ze geven haar de tijd en leggen goed uit wat ze gaan doen Blijf vooral zo doorgaan
Wat een fantastisch centrum. Ongelooflijk professionele, kundige, lieve, geduldige, zorgzame, empathische tandarts en assistente; Daniela en Linda. Wat een dreamteam! De empathische manier van behandelen voor mijn angstige kindje, is zo bewonderenswaardig. Het op zijn gemak stellen, het kalmeren, de rust en warmte die zij uitstralen en waarmee zij behandelen. Maar ook de lieve benadering naar de ouders (en broers/ zussen), zo lief! Ik had me geen betere behandelaar kunnen voorstellen. Wat is dit uitstekend geregeld voor kinderen die angstig(er) zijn. De angst is na wat nacontroles gewoon weg en mijn kind heeft zijn vertrouwen weer terug. Ontzettend bedankt voor alles!!! Zeer hygiënische, moderne en rustgevende praktijk. Ik raad dit centrum (en in het bijzonder deze lieve tandarts en assistente) absoluut aan! Ook de andere medewerkers en eigenaar die wij even kort hebben mogen ontmoeten stralen zoveel warmte uit. Kortom; FANTASTISCH!
Beide meisjes zijn top geholpen !.
Mijn zoon met een beperking heeft hier een wortelkanaalbehandeling gehad. Hij vond het bijna een feestje. Hij voelde zich helemaal veilig! Ook belangrijk was dat de behandeling goed ging en het juiste effect had! Feline is een topper en alle andere vriendelijke en lieve mensen eromheen ook!
Mijn zoontje heeft al veel meegemaakt aan zijn gebit en ik ben blij af hij nu bij dezelfde tandarts mag blijven voorlopig zodat we samen het beste voor hem kunnen voortbrengen in jij gebit. Behulpzaam en vriendelijk aangepast aan hem. Ook naar mij met uitleg, erg fijn.
Met mijn zoontje geweest voor het trekken van kiezen onder narcose. Is perfect verlopen zowel voor als nazorg was heel erg goed
Uitstekende kliniek voor kinderen. Warm onthaal in een ontspannen sfeer. Iedereen enorm vriendelijk waardoor onze dochter nu met plezier naar de tandarts gaat.
Prettige tandartsen die mijn dochter eerst geduldig uitleggen wat ze gaan doen en waarom. Heel fijn.