Mijn dochtertje moest twee snijtanden laten verwijderen omdat deze nooit zelf zouden gaan wisselen. Ze denken erg mee er zaten drie kiezen los deze werden er ook uitgehaald. Ze nemen de tijd voor je kindje het is allemaal al spannend genoeg. Super lief hoe ze met je kind omgaan en ook hoe ze alles uitleggen ik vind het in 1 woord allemaal TOPPERS
Deze mensen werken met heel hun hart en ziel voor kinderen.
Na heel wat ellende bij andere tandartsen/ kaakchirurgen zo'n fijne plek gevonden bij jullie voor mijn zoon. Hij had veel angsten en wordt zo lief en goed geholpen hier overheen te komen. Hij is nu 16 en ik heb er volkomen vertrouwen in dat hij uiteindelijk bij een tandarts in de buurt zal kunnen gaan. Ook zijn eigen zorg voor zijn tanden is super verbeterd, bedankt lieverds!!
Het was super, snel en vrıendelijk
Mijn dochtertje met beperking wordt hier altijd enorm goed geholpen. Wat een menselijkheid en geduld bezitten deze mensen. Ze zijn zo begripvol en kundig. Dokter Suzan is een schat van een tandarts. En ben haar enorm dankbaar voor haar geduld en begrip. Mijn dochter heeft een complexe problematiek en dokter suzan gaat altijd met een menselijke manier met mijn kindje om!
Mijn zoon is heel goed geholpen. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Leggen alles goed uit. In een woord geweldig.
Heel aardig en professioneel Ze zorgen voor ouders en kind
Je wordt erg op je gemak gesteld
Top team. Leggen alles goed uit en doen het zo goed met de kleintjes. Betrekken de kleintjes erbij en stellen ze gerust.
Kunnen goed met kinderen werken die een beperking hebben. Tonen flink wat geduld en professionaliteit bij het uitvoeren van de behandelingen.
Mijn dochter is goed begeleid ze was heel bang en ze hebben haar echt rustig gemaakt op een hele goede manier en echt geweldig personeel en goede zorg
De complete ervaring is in één woord fantastisch. Vanaf het eerste contact springt de kindvriendelijkheid en het professionalisme overal bovenuit. Van de kleding tot aan het ijsje na de behandeling, alles klopt gewoon. Kortom een echte aanrader.
Echt top geregeld, voor patient en ouders, met veel begrip voor verstandelijk gehandcapte. Heel veel dank!
I did not notice anything bad.
De tandartsen en assistenten zijn vriendelijk en toegankelijk. Het was niet fijn dat ze tot twee maal toe een behandeling voorstelden, waarbij later bleek dat ze die toch niet uit konden voeren. Het was wijs geweest om eerst intern te overleggen alvorens een behandeladvies te geven. De telefonisten hadden soms ander advies dan de tandartsen en namen het niet in dank af dat terug te horen. Ze reageerden hierna erg bot, dat was jammer. Wel een schone en kindvriendelijke omgeving.
Mijn dochter is als de dood voor de tandarts. 2 verschillende praktijken bezocht. Waaronder 1 kindertandarts. Niemand kreeg haar in de stoel. 2 tellen bij cbt en mevrouw zit uit zich zelf in de stoel. Werkt prima mee. Jammer dat ze zo ver zitten anders zou ik ze zeker willen als vaste tandarts voor mijn dochter
Mijn dochter is echt heel goed geholpen. Zo vriendelijk allemaal en ze nemen echt de tijd om alles uit te leggen.
N.v.t
Al vaker langs geweest met mijn dochters, het manier van omgaan met kinderen met daarbij ook de vriendelijkheid, duidelijke antwoorden, de goede- behandeling en nabehandeling zijn wij super tevreden en dankbaar!!!
Heel goeie behandeling gehad :)
De assistente en artsen zijn super kindvriendelijk de omgeving is schoon, kindvriendelijk ingericht er is aan alles gedacht. De voucher voor het wachten op je kind is vind ik een heel mooi gebaar. Neemt de spanning even weg bij ouders. De nazorg ook heel fijn kregen goede poets tips mee.
Hallo, Het is vooral de rust die mijn dochter heeft, hoe alles zo goed uitgelegd wordt aan haar en natuurlijk dat ze totaal niet bang is, wat ze wel had met de eerst tandarts die ze tegen kwam, daar wil ik jullie team voor bedanken.
Onze zoon is goed begeleid voor zijn behandeling onder narcose. Alles werd duidelijk uitgelegd en na de behandeling was er voldoende tijd en aandacht voor hem in de uitslaapkamer.
Zeer goede ervaring voor mijn dochter. Alles bleek heel gemakkelijk te zijn.