Service gericht en vriendelijk en professioneel.
Vriendelijke tandarts, fijn dat er een balie is met aanspreekpunt en ruime wachtkamer. Wel graag meer en betere fietsenrekken plaatsen
We zijn positief verrast over hoeveel mensen op de fiets naar de praktijk komen en hebben zelf ook gemerkt dat er meer fietsenrekken nodig zijn dus daar maken we zeker werk van. Dank voor de tip!
Heel tevreden over Els Oskam en haar praktijk. Lekker ruim ook nu! Ik mis alleen een folderrek in de wachtruimte.. waar flyers geplaatst kunnen wordeb voor en door cliënten 😁
Prettig geholpen 👍🏼
Iedere keer beschamen ze mijn vertrouwen niet.
Goed geholpen
Goede uitleg van een probleem en snel weer een afspraak voor de behandeling
Ik kom elk half jaar terug 😆
Heb een prettige ervaring over hoe de handelingen gaan. Je krijg duidelijk mee wat er gaat gebeuren en alles gaat in overleg
Vroeger namen tandartsen het niet zo nauw met de beleving van de patiënt. Verhouding dokter/tandarts en patiënt was ook anders. Daarboven op nog mijn ervaringen van de schooltandarts en het trauma is compleet. Ik was altijd bang voor de tandarts. De voorganger van Praktijk Oskam heeft al veel weg van het trauma weg kunnen nemen, maar door gebruik van nieuwe technieken, uitleg wat de tandarts gaat doen, je op je gemak stellen en voorzichtig te werk gaan (vb: een verdoving hoeft er niet in een druk uit; gedoseerd de verdoving ontvangen is een wereld van verschil). Ook de voorgestelde 'renovatie' van scheve tanden en door het knarsen afgesleten tanden hebben mij laten inzien dat bij een tandarts langsgaan niet alleen pijn betekent, maar je ook 'mooier' kunnen maken.
Alles wordt goed gecontroleerd, ik heb echt het idee dat ik goede zorg krijg voor mijn gebit
In deze tandartspraktijk wordt je vriendelijk te woord gestaan als je belt; er wordt geprobeerd zo snel mogelijk een afspraak te maken. Bij de tandarts wordt er goed naar je geluisterd en met je overlegd voordat er tot behandeling wordt overgegaan.
Een lieve en rustgevende vrouw, complimenten
Ik ben echt blij met tandartspraktijk Oskam. Je wordt netjes op de hoogte gehouden per e-mail met een afspraak, mocht er iets zijn wordt je op tijd gebeld. Daarnaast is de kwaliteit van de tandartsen super, ik ben zelf geholpen door Els Oskam en Berthe de Jager. Je wordt op je gemak gesteld en gevraagd in hoeverre je de behandeling aankan die op dat moment plaatsvindt. De samenwerking tussen de tandarts en assistente is super, waardoor je je nog meer op je gemak voelt. Ook met kinderen zijn ze super en de praktijk heeft meer weg van een lobby van een nieuw hotel. Kortom een tevreden klant die nooit zal vertrekken bij deze praktijk!
Er mag iets meer en andere lectuur in de wachtkamer.
Erg goed geholpen!
Ik vind het een zeer prettige tandarts. De Locatie is goed te bereiken en de mensen die er werken zijn allemaal vriendelijk
Mooie lichte en rustige wachtruimte. Ligt genoeg aan tijdschriften om te lezen. De tandarts neemt de tijd voor je luistert en legt duidelijk uit wat ze gaat doen.
Prettig.
Samen met de kinderen halfjaarlijkse controle gehad. Aan de kinderen wordt duidelijk uitgelegd hoe zij hun tanden goed moeten poetsen.
Profesionele praktijk Ruime parkeergelegenheid
Gebitstreiniging en cosmetische reparaties verricht.
Wibautstraat 1
2805 GA Gouda
Wij zijn een middelgrote, persoonlijke tandartspraktijk gelegen aan de Wibautstraat 1 te Gouda. We hebben drie behandelkamers waar vier tandartsen werken, en één kamer waar mondhygiënist, preventieassistent en tandtechnicus elkaar afwisselen . We werken met veel plezier samen om met elkaar in een prettige, moderne omgeving uw gebit deskundig te controleren en -waar nodig- te restaureren. Voor het maken van afspraken en bij vragen kunt u terecht bij de dame(s) achter de balie.