De receptioniste maakte een vriendelijk praatje, wat enorm geruststellend was. De tandarts zelf was zeer kundig en professioneel. Als het kon gaf ik 10 sterren.
Snel plaats Vakkundig gewerkt Zeer tevreden
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste waren erg vriendelijk en behulpzaam. Twee hele lieve dames die plezier uitstraalde. In hun werk waren ze heel duidelijk met aangeven wat ze gingen doen, dit heb ik als prettig ervaren. Daarnaast heb ik ook met ze kunnen lachen dat was fijn in deze corona tijden met weinig sociaal contact.
Top tandarts, kom er al jaren. Zeker een aanrader.
Helemaal goed
Ik voelde me op mijn gemak en vond het een fijne ervaring. De werknemers waren erg aardig en zorgden voor goed hulp wanneer dit nodig was.
Geen
Deskundig, communicatie is erg goed.
Het trekken van kiezen ging vlot en kundig.
Zo fijn als het bij de tandarts kan zijn :)
Het is een vriendelijke en schone praktijk met kundige mensen. Minpunt is wel dat er altijd uitloop is van meer dan 15 min.
Ik ben erg tevreden over Karel Tandartsten, het personeel is vriendelijk, er wordt netjes op tijd gewerkt volgens de afspraken. Daarnaast is er voldoende kennis om het gebid hier te laten "onderhouden".
Ik begrijp niet helemaal waarom WC op praktijk niet open is. Ik het het idee dat Covid voor alles als excuus wordt gebruikt om kosten te besparen.
Positief
Werd goed ontvangen,door een super vriendelijk team
Goede indruk gekregen van de tandarts
goede en snelle hulp is mij geboden voor het opnieuw inzetten van mijn inlay.
Prettige behandeling. Er werd duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren. Ik vind het mooi om te zien dat de tandartsen ondanks de tijdsdruk die er is om een vlotte behandeling te bewerkstelligen, toch de tijd nemen om te bespreken wat moet.
Spoed afspraak gemaakt, bij thuiskomst bleek enkel het ijzerdraad van me pleegzoon verwijdert te zijn, hij kreeg geen enkele antibiotica of ontstekingsremmers voor de ontsteking of pijnstiller. Overdracht stond minimale informatie alleen verwijdering van het ijzer en de kosten hiervan. Niet voor herhaling aan te raden bij spoed.
Vriendelijk personeel maar tandarts was moeilijk mee te communiceren.
Fijne, geduldige tandartsen die voorzichtige te werk gaan.
Uw beide medewerkers waren duidelijk en communicatief in hun handelen en bege. Dank daarvoor. Groetjes van een angstige patiënt
Heer Bokelweg 216
3032 AD Rotterdam