geweldig
goed geholpen door tandarts en mondhygiëniste
Deskundig en uiterst zorgvuldig! Beter kan niet.
Prettig
Na een traumatische “tandarts” bezoek in het buitenland (voor werk 6 jaar woonachtig in Argentinië), en nu weer terug in eigen land… Heeft mijn mondhygiënist met écht ontzettend veel geduld en uiterste zorg toch grotendeels de angst uit mij weten te halen! Mijn tandarts heeft deze zorg-lijn gelukkig ook serieus genomen en doorgevoerd! Voor beiden: BEDANKT!
Vriendelijke behandelaar en prima geholpen.
Heel fijne en goede behandeling, ook vriendelijk en meelevend. Ik ben wel geschrokken van de prijs, bijna honderd euro voor een half uur. Ik weet niet of ik dat kan blijven betalen en zal waarschijnlijk naar 1 keer per jaar moeten terug gaan.
Zelf ben ik echt bang voor de tand arts maar na de behandeling ga ik niet van mijn stokje je krijg zo'n goede begeleiding ga nu met minder angst naar de tandarts
Vakkundige behandeling.
Helaas was ik telaat maar mocht toch nog komen ! Kundige zorg
Snelle afspraak en vakkundig geholpen.
Ik ga niet makkelijk naar de tandarts door een wat traumatische ervaring in mijn jeugd. Nu ik weer gegaan ben voel ik mij bevrijd van mijn onrust over de staat van mijn gebit en gerustgesteld door de aandacht en kwaliteit van mijn tandarts. Ik ga een volgende keer veel gemakkelijker opnieuw.
Zeer prettig en deskundig
Jorieke is the best
Snel, vriendelijk en vakkundig!
Gebit gebroken en de zelfde dag nog gemaakt terug gekregen dat was super
Deskundige en heel vriendelijke tandarts
Snel en competent. Ik weet niet wat nog kan hier toegevoegd zijn.
Erg goed.
Ik vindt Dental een hele fijne mondhyginist. Ze luisterd goed en werkt heel prettig.
Ik ben al jaren op dit adres in behandeling en ik vind het er erg prettig
Geen aanvullende informatie nodig
Ik heb een prima nieuwe kroon gekregen. Omgeving prettig, behandeling heel prettig. Goede voorlichting
De wachttijd was wat aan de lange kant maar ik ben tijdens de afspraak erg fijn geholpen door zowel de baliemedewerkers als de tandarts en assistente. Zij zijn ieder fijn en vriendelijk in het contact en tonen betrokkenheid.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen