Wel na een beetje lang wachten, terwijl ik de eerste patiënt was, erg goed en kundig behandeld. Niet dat doorgestuurd naar de mondhygiënist maar gewoon even zelf regelen. Echt top.
Nvt
Fijne tandarts en alle vertrouwen.
Snelle controle afspraak. De tandarts was vrolijk en werkte snel! Zeer prettig
Vriendelijk ontvangen. Duidelijk uitgelegd
Zeer TEVREDEN .
Heel goed
Geen klachten
Fijn dat ze altijd gelijk het tandsteen aanpakken. Ze zijn redelijkvoorzichtig in mijn mond en ook met de kinderen gaan ze leuk om. Het enige minpunt is dat ik geen dingen durf te vragen omdat ik dan bang ben dat ze gelijk weer extra kosten in rekening brengen.
Fijn de combi afspraak van maandag mondhygiste en tandarts .
Keurig behandeld
Kan snel terecht. Prettig geholpen. Telefonisch en per mail goed bereikbaar
Zowel de tandarts als het ondersteunend personeel is altijd vriendelijk, professioneel en denken met je mee.
Met klachten kwam ik op afspraak. Na zorgvuldig onderzoek, werd conclusie getrokken (kies is niet meer ter redden) en diezelfde afspraak kies getrokken.
snel, doelmatig en klantvriendelijk.
Was er voor controle. Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg gekregen.
Heerlijk binnen 2 dagen geholpen
Goede kwaliteit zorg! Vriendelijke mensen.
Ik ben heel tevreden over hoe de tandarts mij helpt t.a.v. klachten en heb vertrouwen in zijn beroepsmatig handelen. In benadering vind ik de tandarts wat zakelijk en soms wat weinig 'invoelend', waardoor hij (waarschijnlijk onbedoeld) wat ongeduldig kan overkomen als mijn kinderen of ik iets spannend vinden bijv. Als hij op dit vlak iets meer tijd neemt of met iets meer begrip reageert, denk ik dat dit voor veel patiënten heel helpend is.
de mondhygiëniste is altijd aardig en zorgvuldig
, zo wordt het bijna leuk om naar de tandarts te gaan
Zie boven
De tandarts was heel erg duidelijk en deed zijn werk heel erg goed.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen