Uitstekende zorgvuldige vriendelijke tandarts, duidelijke uitleg over de behandeling en een prettige rustige werkwijze.
Er was een stukje kies afgebroken. Binnen een kwartier stond ik weer buiten en was mijn weer zo goed als nieuw. Superaardige tandarts en assistente
Goed luisterend, geduldig. Wel lastig om in geval van overgevoeligheid voor lidocaine alternatieve behandeling te krijgen
prettige tandarts rustig en geduldig goede uitleg
Ik voel me gezien en gehoord. Krijg een prettige behandeling met duidelijke uitleg over wat hij doet.
Altijd goede zorg geleverd.
Hele prettige tandarts, veel begrip legt heel goed uit. Hij creeert een relaxte atmosphere
Goed georganiseerde volgorde van aanmelden doorverwijzen en oproep voor de behandeling.
Zeer goede tandarts.
Bijzonder vriendelijke en deskundige behandeling
Ik kom altijd voor een half jaarlijkse controle. De planning voor de datum en het tijdstip staat al een half jaar van te voren vast. Voor de geplande datum krijg ik een herinnering. De behandeling is altijd stipt op tijd en er heerst een ontspannen sfeer. Tandarts is altijd bereidt om eventueel foto's nog eens te laten zien en de behandeling te bespreken. Na het bezoek mag ik een nieuwe datum kiezen, en als dat past, dan wordt deze vast gezet en krijg ik daar ook nog een bevestiging van via mijn mailadres. Beter kan niet zou ik zeggen. Ik kom hier dan ook al jaren naar volle tevredenheid.
Geduldig en rekening houden met eventuele prangsten
Zeer fijne en deskundige tandarts (Koningsbrugge). De geldt ook voor de mondhygiëniste.
Jolanda is kundig en vaardig, het ging heel goed
Rekening houdend met complexiteit van cliënt.
Prestige behandeldeling door een deskundige arts
Super vriendelijke tandarts en assistente werken goed samen.
Duidelijk en netjes
Deze praktijk is gevestigd op een plezierige en goedbereikbare locatie, heeft een goed vriendelijke en goed functionerende receptie en deskundige preventieassistenten en tandartsen. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk en zou deze zeker aanbevelen.
Vriendelijk. Doelmatige informatie.
Mondhygiëniste geeft mij veel vertrouwen.
Laten we eerlijk zijn: naar de tandarts gaan is niet altijd de leukste ervaring. De tandarts die mij behandelde communiceerde duidelijk wat hij precies ging doen tijdens het vullen van een gaatje. Daardoor voelde ik mij toch iets meer op mijn gemak
Ik weer meteen gerustgesteld bij binnenkomst. Fijne aardige mensen, professioneel en hygiënisch.
Netjes ontvangen en te woord gestaan, over de behandeling
Fijne tandarts, voel me daar altijd op het gemak, wordt altijd duidelijk van te voren overlegd wat er gaat gebeuren.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen