Efficiënt, snel en hoffelijke zorg
zie boven
Vriendelijke medewerkers. Deskundige tandartsen en mondhygiënisten.
Zie boven,
Nog nooit een negatieve ervaring gehad.. ..en dat is wel noemenswaardig denk ik Groetjes
Ben al jaren bij Dentprevent en tandarts terwijl ik verhuisd ben naar Ede dat zegt genoeg!
Altijd vriendelijk ontvangen door receptionisten. Op tijd geholpen en weer naar tevredenheid!
Snelle behandeling en toch de tijd nemen. Fijn.
Meer te maken gehad met de tandtechnikes, prima ervaring.
De tandarts is altijd wel in voor een klein babbeltje, en wanneer er iets met het gebit is, dan neemt hij alle tijd om het uit te leggen. Nooit klachten gehad met dit praktijk.
Ik word altijd vriendelijk ontvangen. De mondhygiëniste maakt op efficiënte wijze mijn gebit zorgvuldig schoon en geeft tips waar nodig. Zij wijst mij op een nieuw probleem en geeft daar een oplossing voor die ik zelf kan uitvoeren. Ik ga altijd tevreden weg! Extra opmerking toegankelijkheid: Al die trappen zijn niet handig, maar ik weet dat indien van tevoren gemeld, de behandeling op de begane grond kan plaatsvinden.
Tandarts denkt mee en geeft duidelijke uitleg over behandelplan en verwachte kosten/vergoedingen.
Vriendelijk, behulpzaam, accuraat, duidelijke uitleg, goedlachs en serieus.
Zie boven
Vriendelijk en op eeen fijne manier geholpen
De persoonlijke aandacht, kundigheid en haar uitleg!
Veel persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding en zorg.
Ik kwam binnen en stond ook zo weer buiten. Het was vroeg in de ochtend, dus de uitloop was nog niet veel. Ietsjes na het begin van mijn afspraak kon de behandelkamer binnen. Stond na nog geen 5 minuten alweer buiten. Altijd wel jammer dat ik zo'n stuk moet fietsen voor zo kort, maar ja, je kan wel zo even tussendoor een afspraak plannen
Ik behoefde nauwelijks te wachten, de controle verliep plezierig. De tandarts nam de tijd en we maakten nog een praatje. Het geheel kwam professioneel op mij over.
Ik ben door de mondhygiëniste en tandarts behandeld. Deze uitslag geldt voor beiden.
Zoals verwacht ok
tandarts communiceert duidelijk, en vriendelijk. legt goed uit wat er bij een behandeling moet gebeuren.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen