De bezoekjes aan de tandarts zullen nooit mijn favoriete bezigheid worden, maar het scheelt een hoop om zo'n prettige tandarts te hebben. Ze legt altijd goed uit wat ze gaat doen, er is ruimte voor een grapje en ze heeft echt aandacht voor mij als persoon.
Wij hebben zo'n lieve tandarts en assistent!!
Mijn kind vind het erg spannend om naar de tandarts te gaan. Ik had doorgegeven dat mijn dochter autism had en Dr. Korthof heeft alles aan haar goed uitgelegd en ze voelde zich comfortabel bij hem.
Ik ben erg tevreden over Tandarts Ootes
Duidelijk, rustig en goed
Langsgelopen, kon dezelfde ochtend nog terecht. Snel geholpen en goed ondersteund.
goed en deskundig
Mijn ervaring bij Kwadrant zijn al jaren erg goed
duidelijke uitleg en behandeling en meedenken qua behandeling. luisterend oor mbt. persoonlijk verhaal
altijd weer prettig
zie boven
Ik heb op korte termijn een afspraak kunnen maken voor controle op een tijdstip dat mij goed paste. De controle verliep rustig. Ik had een vraag en die werd zeer kundig beantwoord inclusief een passend advies.
Tandarts Koningsbruggen doet alles met veel zorg en is prettig in de omgang.
…….
Geen doekje om je mond af te vegen of een bekertje water om je mond te spoelen, Probleem wat ik aangaf is totaal geen gehoor aan gegeven. VorigeTandarts altijd erg tevreden over. Denken er serieus over na om te veranderen van Tandarts
goede ervaring
De vervanger van Korthof was niet op de hoogte van mijn Titanium kaakprothese. Mijn dossier niet gelezen denk ik. Voor mijn laatste bezoek was er vergeten om meer tijd te reserveren om een tand te vullen, moet dus weer extra terugkomen vanuit Molenhoek
Ik heb geen negatieve ervaring of opmerkingen !
Tandarts van Koningsbrugge geeft oog voor de mensen die binnenkomen. Hij houdt een praatje met de kinderen en weet vaak nog dingen van de vorige keer terug te halen. Tijdens de behandelingen legt hij rustig uit wat hij gaat doen. Ondanks dat we maar twee keer in het jaar komen heb ik altijd het gevoel dat de tandarts precies weet wie hij in zijn behandelruimte heeft.
Als altijd volledig naar tevredenheid.
deskundig geholpen volgens verwachting
Zorgvuldig en degelijk
Naast dat er een beetje uitloop was met andere patienten, waardoor ik wat later aan de beurt was dan verwacht, was ik heel tevreden. Ik begrijp natuurlijk dat dingen zo eenmaal gaan in tandarts praktijken, dus geen zorgen. Verder was ik heel blij met mn check-up, en ik ben ook blij dat alles goed was.
Gen Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen