Wij hebben ongelofelijk genoten van onze rondreis in IJsland. Alle elementen van de natuur mogen beleven. Wat een indrukwekkend land. Water, vuur, IJs, regen, wind en zon. Alles hebben we mogen beleven. Niets heeft ons verveeld en de indrukken zijn wij nog steeds aan het verwerken. Ik zou een ieder aan willen bevelen een dergelijke reis te boeken via een specialist als Creating Stories!
Wij hebben een super mooie reis gehad met ons camperbusje door ijsland. We zijn erg dankbaar voor de tip om ook een paar dagen rond te rijden op de Faeröer eilanden. Deze prachtige eilanden hadden we niet willen missen. Onze hele reis hebben we ons verwonderd over al die mooie afwisselende natuur dichtbij.
In 11 dagen hebben we ijsland rond gereden over de rondweg. Bijna elke dag verbleven we in een ander hotel of guesthouse, soms wat ver van de bewoonde wereld. We hebben prachtige watervallen, gletsjers, bijzondere rotsen en stranden gezien en een beetje de cultuur geproefd van dit dunbevolkte land. Het was zonder meer een hele ervaring!
We kregen een mooie reis voorgesteld, met de camper en nadien de auto doorheen Ijsland, waardoor we zelf geen informatie hebben moeten opzoeken of boekingen hebben moeten maken. Fantastische reis gemaakt. We kregen ook steeds zeer snel antwoord op onze vragen. De laatste week werden er echter enkele activiteiten voor ons ingepland die qua afstand zeer ver uit elkaar lagen, waardoor we de laatste week voortdurend hebben gereden van locatie tot locatie. Hierdoor hadden we weinig tijd om nog op eigen tempo zaken te bezichtigen in de regio.
Wat we wilden zien hebben we ook gezien dankzij het maatwerk van creating stories. Van tevoren hebben we online met Robbert onze wensen voor de reis doorgesproken, heeft hij ons de nodige tips gegeven en heeft hij ons daadwerkelijk een fantastische reis op maat geleverd. Prima service, ook toen we in IJsland vragen hadden. Alles was ruim op tijd geregeld! Wij zijn heel tevreden!
We hebben een zeer mooie reis gemaakt, de door jullie gekozen accomodaties waren schitterend en uitstekend verhouding prijs kwaliteit
Enthousiast, degelijk adviezen, denkt met klant mee, goede service, mogelijkheid om reizen op maat te laten samenstellen.
Te kort... prachtige natuur, heel afwisselend en bijzonder. Alles was verder prima geregeld!
Met vier kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar hebben we een geweldige week in Ijsland gehad. Logistiek was alles voortreffelijk geregeld, de voorgestelde accomodaties pasten precies bij wat we wilden (uitgeven) en aan actie geen gebrek in IJsland. Een absolute aanrader om te doen.
Prachtige reis, we hebben genoten
Wij hebben enorm genoten van onze rondreis op IJsland! IJsland is een fantastisch land, het landschap overweldigend en het weer imponerend. En als kers op de taart een vulkaanuitbarsting!
Wandeltocht met bagage vervoer prima geregeld. Bij wijzigingsverzoek van ons vlot opgepakt. Goed bereikbaar.
De 1e keer dat wij naar IJsland gingen hebben we via jullie geboekt. Via internet kwam ik bij jullie uit. Als alles goed is geweest ga je een volgende keer weer automatisch naar dezelfde instelling toe. Vandaar.
Via Creating Stories is onze Land Rover auto verscheept vanuit Rotterdam naar Reykjavik. Dit is vlekkeloos gegaan. Goede en duidelijke informatie vooraf, een zeer waardevol 'where to go en what to see' gesprek gevoerd met Robbert. Dat bleek een goede houvast voor onze rondreis. We hebben een prachtige reis gemaakt en heel veel van ijsland gezien. Natuurlijk de highlights gezein, maar de F-roads en binnenland waren minstens zo bijzonder en avontuurlijk. Als kers op de taart ook de recente uitbarsting bij Fagradalsfjall van dichtbij kunnen zien.. Unieke ervaring! Er zijn nog een paar plekjes waar we meer tijd hadden willen spenderen, (Þórsmörk)... een goede reden om er nog eens terug te gaan. Dit was een topvakantie! Dankjewel Creating stories!
De hele vakantie was goed geregeld! De reis was ook goed voorbereid, met elke dag een lijst me de bezienswaardigheden etc. De accomodaties waren ook goed geregeld! Ook als we vragen hadden voordat we op reis gingen, kregen we altijd snel een reactie dus dat was ook top!
De Ijslandspecialist was altijd snel in het antwoorden en goed bereikbaar
Goed telefonisch bereikbaar en snelle terugkoppeling op vragen. Meedenkend en goede reistips. Ruimte en mogelijkheden om eigen ideeën en reiswensen in te passen.
Zoveel verschillende landschappen, het ene nog mooier dan het andere. Na elke bocht weer een nieuw landschap. Indrukwekkend. Nog echte natuur en wildernis. Weinig dieren. Wel genoten van de Ijslandse paarden, de zeehonden, jonge zee eenden en de papegaaiduikers. Ze vliegen eind juli al uit dus zorg dat je op tijd bent. Aan het eind van een dag even de natuurlijke hotpool in aan een meertje. De handdoek en de badjas hangen hiervoor al in het hotel. Heerlijk eten, vis of lam meestal. Goede bedden. De gezondste lucht van de wereld. Prachtige grote watervallen. Ijsmeer en ijsblokken op het strand. Doordat er alleen maar kleine bomen staan prachtige vergezichten. We hebben geluk gehad met mooi weer. Een vest en een windjack waren genoeg. Gemiddeld 15 graden. We hebben bijna geen regen gehad. Voor de architectuur hoe je hier niet heen. Leuke verhalen van onze reisleidster over de trollen en sagen. We hebben veel geleerd over de geschiedenis van dit eiland en dat Colombus niet Amerika ontdekte maar de vikingen al eerder.
Zeer mooi geregelde reis naar IJsland, alles goed verzorgd en netjes geregeld. Een aanrader voor iedereen die graag nog eens naar IJsland wil gaan!
We hebben een fantastische reis gehad, goed georganiseerd. Kleine dingetjes gingen mis, maar werden goed geregeld. Vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar.
We hebben in 3 weken tegen de klok in een rondreis gemaakt in IJsland. De planning was voortreffelijk, de vakantiehuizen goed tot zeer comfortabel. We hebben zeer genoten van wat IJsland te bieden heeft. We zijn ook zeer tevreden over de medewerker Marieke van Creating Stories! Ze dacht goed mee en was snel in haar reacties.
Marieke heeft onze wensen heel goed verwerkt in onze rondreis op maat (Eerst Snaefellsnes, dan de prachtige Westfjorden, Noord-IJsland, helaas was weg F26 half juli nog gesloten en moesten wij via de F35 naar het Zuiden en het Zuid-oosten en daarna naar de Hoofdstad). De informatie die we vooraf en tijdens de reis kregen was prima. Heel tevreden met de service; snelle reacties en steeds goed meedenken. De 12 hotels/guesthouses bevonden zich op goede locaties en de meeste waren prima, behalve de kamer Highland Center Hrauneyjar (zeker gezien de omschrijving/info) viel tegen, Horgsland Guesthouse (was niet onderhouden, smoezelig) we hadden wel een ruime kamer en in de hoofdstad hadden we in Guesthouse Aurora wel een erg krappe kamer. Verder was de reis heel goed geregeld. We hebben genoten van de prachtige natuur in IJsland .
IJsland is een prachtig land. Ontzettend veel mooie natuur gezien, immense watervallen, overal warme bronnen, papegaaiduikers, geisers, ijsbergen. We zijn nog steeds aan het nagenieten van de reis. Het was even wennen qua opzet van huurauto en accommodaties; dat de shuttlebus naar de autoverhuur niet altijd reed, dat de autoverhuur ook gesloten kan zijn, dat je de lakens en handdoeken van het guesthouse al op de luchthaven op moest halen en ook deze moesten eerst gebeld worden. Het eerste hotel moest ook gebeld worden, zodat er iemand bij de receptie was. Maar.... de accommodaties lagen op prachtige plekken van waaruit we ook mooie tochten konden maken, de huurauto was super.
Ik werd op zeer vriendelijke, professionele manier geholpen bij al mijn vragen. De informatiebundel was zeer compleet en ik kreeg een gratis reisboek erbij.
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creatingstories | IJslandspecialist voor al je maatwerkreizen naar IJsland; van autorondreizen en camperreizen tot met de veerboot naar IJsland en het binnenland verkennen met een Super Jeep. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories