Marieke is deskundig, eigen ervaringen omdat ze al vaker op IJsland is geweest. Ook luisterend oor naar mijn wensen en ideeën. Prettige samenwerking, snelle reacties. Doelgericht en professioneel.
Het was een goed georganiseerde en fantastische reis door het mooie IJsland met zijn spectaculaire natuur! Elke keer werden we onderweg (vanuit het uiterste oosten via het noorden naar het westen van IJsland) verrast door de mooie bezienswaardigheden in de natuur.
Prettig contact, mooie reis samen gesteld. Er wordt snel gereageerd op vragen en alles wordt duidelijk beantwoord. Uitgebreid informatiepakket ook. Wij hadden de reis IJsland in vakantiehuisjes geboekt, omdat dit goed te doen zou zijn met kinderen. Meestal kon er wel een ledikantje bij geboekt worden voor ons kindje van 1, maar kinderstoel, aankleedkussen, commode oid moet je niet verwachten. Dat is wel goed om te weten voor andere ouders denk ik. De locatie Hvammar nabij Selfoss was helaas niet zo'n succes. De allereerste nacht kwamen wij met ons vermoeide en hongerige kindje op de achterbank na een lange reis aan bij de slagboom van het eerste huisje. Alle nummers gebeld, maar hij ging niet open. Toen het noodnummer moeten bellen, foto's zitten maken, heen en weer appen en uiteindelijk werd de slagboom geopend. In het huisje lag een mobiele telefoon die we gedurende het verblijf konden gebruiken voor de slagboom, maar op de laatste dag hadden we natuurlijk weer hetzelfde probleem en moesten we weer lang wachten via het noodnummer om er uit te kunnen. Eenmaal in het huisje bleek er geen ledikantje aanwezig te zijn, dit was wel geboekt via creating stories. Opnieuw het noodnummer gebeld en na wat navraag was het echt onmogelijk dat er die avond nog een reisbedje bezorgd werd en moesten we het er maar even mee doen. Het was een zondag en 1e pinksterdag, dus zal wel extra lastig zijn geweest. Die nacht hebben wij geen oog dicht gedaan, want onze zeer beweeglijke dochter van bijna 1,5 jaar oud in een bed leggen van 120x200 in haar eentje is vragen om problemen en met z'n 3'en in een bed liggen van 140 cm breed ook niet top... volgende dag regelden ze het bedje wel. Daarnaast vond ik het huisje niet zo schoon. Er hingen oa vuile handdoeken en vaatdoekjes te drogen in keuken en badkamer. Alsof er niets gecheckt was na de eindschoonmaak van de vorige gasten.
Er is veel te zien en te doen. Van alles wat: natuur, landschap, historie en cultuur. Vermoeiend omdat: Hele nacht licht, dus wanneer slaap je? Ben actiever dan normaal met wandeling(etjes) en klimmetjes. Veel kilometers met de auto gemaakt en dt valt in je eentje ook niet mee.
We hebben, dankzij De IJslandspecialist een prachtige reis door IJsland gemaakt. We hadden goede accomodaties en kregen meteen antwoorden op eventuele vragen. Een fijne organisatie om deze reis bij geboekt te hebben.
Marieke heeft onze wensen prima vertaald: mooi gelegen huisjes en fijne hotels. De adviezen en de informatie vooraf waren allemaal relevant en nuttig.
Prachtige natuur , leuke vakantiehuizen op mooie plekken. De service van de IJslandspecialist was erg fijn. Altijd mee denken en snel reactie. Goede informatie.
Behalve de te vroege aanmeldingstijden (doorgaans volgens beschrijving 14 uur) hebben we genoten van de gehele reis, de onderkomens, met name de vakantie huizen en natuurlijk van IJsland en Faeröer. Het laatste hotel Hallormsstadur ten zuiden van Egalsstadir was op zich prima. Maar toen we gedurende de gehele nacht om de twee seconden een tik hoorden en daar de volgende dag over klaagden, werd ons gezegd dat we dan maar om 23.300 uur hadden moeten bellen. We lagen al in ons bed en vonden het niet plezierig op zo'n tijdstip nog een monteur te laten komen. Dus wij waren te 'blamen' en daar bleef het bij. Jammer van zo'n service!!
Fijne duidelijke samenwerking met Creating Stories. Prijs technisch is de hele reis ons mee gevallen. Alle vogelsoorten gespot.!!!! Mooie lokaties. Geheel probleemloze reis gehad. Bedankt.
De rondreis door IJsland was prachtig. Achteraf gezien zou ik vooraf iets meer informatie hebben gekregen over het land en de accomodaties. Dat zou ons beter voorbereid hebben. Omdat we niet eerder in IJsland waren geweest hebben we alles maar op ons af laten komen, maar met de kennis van nu hadden we wellicht een paar andere keuzes gemaakt.
we hebben een schitterende vakantie gehad, uitstekend georganiseerd en prima accommodaties (behoudens de laatste, zie mail)
Zeer goed advies, duidelijke reisinformatie, denken goed mee
Ijsland is super mooi. Alles was goed geregeld via de Ijslandspecialist. Accommodaties waren goed en sommige wat minder zoals in hotel Aurora in Reykjavik. Dat was wat minder maar voor 1 nacht was het wel oke. Rest was allemaal prima geregeld. Super mooie vakantie gehad!
Het is fantastisch om met je eigen scheurbakkie (Suzuki Swift) door een land te rijden waar je iedere 10 minuten verrast wordt met een ander uitzicht. Per dag hadden we minstens 3 hoogtepunten in de week die we er zijn geweest. Het meest indrukwekkende was het meer Jokulgarsson en het tegenovergelegen Diamond Beach. We hebben genoten van ieder moment!
Een week na het bellen en overleggen met Manuel. Konden we vliegen. Super snel en mooi geregeld. Super bedankt voor het zo snel regelen van deze prachtige vakantie.
Heel erg mooi, en mooie herinneringen gemaakt
Met behulp van een medewerker van de ijslandspecialist hebben wij een reis op maat samengesteld. 11 dagen IJsland met 7 personen in twee verschillende huisjes, 1x 3 nachten Borgarnes,1x 4 nachten Hella. 1x 2 nachten hotel bij Jokulsarlon en een appartement in Reykjavik. We hadden alle dagen de beschikking over een 9 persoons busje. We hebben genoten van dit prachtige land!!!
Ook onze vierde reis naar IJsland georganiseeerd door de IJslandspecialist was geweldig imponerend. Alles was weer prima geregeld. Van huurbus tot hotel, behalve de gehuurde huisjes in Hörgsland. Deze zou ik de volgende keer niet meer inplannen.
Samen met een vriendin heb een reis geboekt via IJslandspecialist. Wij zijn heel tevreden! Er wordt snel gereageerd op je vragen per mail en zij denken graag met je mee. Zeker een aanrader om je reis te boeken via IJslandspecialist!
Spannend als je je reis in handen legt van een reisbureau. We zijn gewend om alles zelf te plannen en te regelen. We hebben er geen spijt van. De hoeveelheid informatie die we kregen in verhouding tot zelf zaken plannen en regelen was prima. (Walvis tour, Blue Lagoon etc.). Onze eerste Ijsland ervaring met ons gezin van 4 (2 pubers) was fantastisch. Je moet je wel even overgeven aan het dure leven in Ijsland. Maar met de tips van de IJslandspecialist zijn we daar prima uitgekomen. Rijden in Ijsland is super relaxed. Bijna geen en altijd rustig verkeer. Reijkjavik is leuk om te zien maar 1 volle dag is prima.
De 6-daagse fly en drive reis was prima georganiseerd. We hadden pas vrij laat een aanvraag gedaan (1 maand voor vertrek), dus was er al het een en ander vol, maar alles was vlot geregeld met alternatieve hotels. De vakantie is prima gegaan en de reis voerde langs de belangrijkste hoogtepunten. Zelf het weer was prima geregeld ;-). De kwaliteit van hotels was uitstekend. Een aanrader deze reis.
Goede reisadviezen, fijne voorbereiding en top communicatie. Ruim en leuk aanbod in excursies. Betrouwbare partij met goede aanbevelingen.
Leuk contact met de reisadviseur en dit maakte het wat persoonlijker.
Door Corona 4 pogingen on naar IJsland te gaan. 4e poging geslaagd, reis steeds vlot en makkelijk doorgeplaatst. Prima snelle communicatie met Marieke.
De voorbereiding met de IJslandspecialist verliep geweldig, er was echt kennis van het eiland. Overal werd over meegedacht. De beschrijving die we meekregen hielp ons ter plaatse om de reis nog meer naar onze eigen hand te zetten. Alles wat tot in de puntjes geregeld. Ik wil weer terug!
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creatingstories | IJslandspecialist voor al je maatwerkreizen naar IJsland; van autorondreizen en camperreizen tot met de veerboot naar IJsland en het binnenland verkennen met een Super Jeep. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories