Wil je op avontuur op IJsland? Dan is de IJslandspecialist jou partner. Alles is perfect geregeld zodat jij je aan de elementen van dit indrukwekkende eiland kan overgeven en je van het ene in het andere avontuur kan storten. Een vakantie op IJsland is niet goedkoop doch de IJslandspecialist heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
De reis is mooi, we hadden een dag extra geboekt om ook een hondensledetocht te maken. Aangekomen bij het hotel bleek dat we daar niet aangemeld zouden zijn. Uiteindelijk nog een mindere kamer gekregen en de dag erna heeft het reisbureau een keurig ander hotel geregeld. Dit kost vakantie vreugde en veel gedoe en tijd. Verder een een sneeuwstorm, jammer maar daar kon niemand wat aan doen. Verdere reis prima verlopen. Helaas geen Noorderlicht gezien, dus wellicht nog een keertje terug.
Goede routebeschrijving, leuke tips erin verwerkt. Goede communicatie, veel flexibiliteit, prima service
Het persoonlijke reisvoorstel sloot heel goed aan bij de wensen die ik vooraf besproken had met Robbert, de reis was zelfs boven verwachting.
Goede communicatie met een paar kleine schoonheidsfoutjes. Aanbevolen excursies waren top en duur maar waren beide hoogtepunten. Geboekte accomodaties waren goed tot zeer goed. Reis was volledig en goed gepland.
IJsland is waanzinnig mooi. Gids wist heel veel en was super enthousiast. Leuke internationale groep. In korte tijd ontzettend veel gezien, het was adembenemend.
Onze vakantie is door storm in IJsland en daarna door corona in totaal drie keer verzet. We hebben er 2 jaar op moeten wachten. Ondanks de veel extra tijd en moeite die daar in heeft gezeten zijn er géén extra kosten in rekening gebracht. Behalve de overnachtingen was er ook veel informatie over wat er overal te zien was en zelfs een ouderwetse kaart omdat google niet overal werkt.
Wij hebben een schitterende reis door IJsland gemaakt. Op basis van onze wensen heeft IJslandspecialist de reisvolgorde en overnachtingslocaties bepaald. De huisjes / cabins waren prachtig gelegen, door steeds enkele nachten op een locatie te verblijven was de reis ontspannen maar hebben we toch alles kunnen zien & doen in 11 dagen. 2x het Noorderlicht erbij maakte de trip compleet.
Ze denken goed met je mee, zijn flexibel.
Ik had creating stories gevraagd een reis te boeken naar IJsland met auto en twee personen. Alles tot in de puntjes verzorgd
We hadden relatief last-minute besloten dat we rond de jaarwisseling een reis naar IJsland wilden maken, en hadden vanwege de korte voorbereidingstijd die er was, besloten het regelen van de vluchten/accommodaties/huurauto uit te besteden aan "de specialist". En hoewel het met name voor de vluchten een kleine uitdaging bleek, is het de IJslandspecialist gelukt om voor ons een passend pakket samen te stellen. Wat ons met name zeer positief opviel, was dat de medewerkers zowel voor, tijdens, als na onze reis iedere keer zeer behulpzaam waren bij al onze vragen en wensen, en bovendien ook snel waren met reacties. Ook in de gevallen dat we door onvoorziene omstandigheden met verrassingen geconfronteerd werden, zijn we door het team van de IJslandspecialist telkens zeer vriendelijk en accuraat ondersteund. Verder waren we ook erg te spreken over het uitgebreide informatiepakket dat we voorafgaand aan onze reis in de brievenbus ontvangen hebben. Dit heeft ons zeker nog enkele nuttige tips opgeleverd die het reizen door IJsland voor ons gemakkelijker gemaakt hebben. Al met al zijn wij dus bijzonder te spreken over deze organisatie!
Ik had zelf een eigen route uitgestippeld om te gaan rijden en bezichtigen in een deel van Zuidwest/Zuid IJsland en daar hebben jullie perfecte slaapplekken bij uitgezocht waarbij er ook nog keuzemogelijkheid was! Leuk om hotel/huisje /guesthouse af te wisselen. Waren allemaal een TOPkeuze. Tevens werden er leuke suggesties gedaan en een aantal uitjes geregeld [Blue Lagoon en Quadrijden]. Alles heel zorgvuldig, snel, persoonlijk en goed geregeld.
Door Covid, moest de reis verplaatst worden. Maar de verplaatsing en de afspraken daarover waren zeer goed. Eventuele aanpassingen werden snel en goed mogelijk gemaakt door het uitstekende personeel.
Ik heb heel fijn en duidelijk contact gehad over onze reis naar IJsland. Alles was keurig geregeld. En onze wensen waren meegenomen in de reis. Ook tijdens de reis werden wij goed op de hoogte gehouden als er een mail of informatie kwam van onze guesthouses of hostels
It was a magical trip in Iceland, well organized and Martina of GJ Travel was lovely and she took good care of us. down sides: the hotel cabin is small, basic and the location is perfect.
Naar aanleiding van een gesprek super enthousiast geworden van ijsland en van ijslandspecialist. Service en afhandeling prima, maar van de tips bij reisbescheiden had ik iets meer verwacht.
Totaal nieuwe ervaring met de natuur, het land, de mensen, het eten. Je kan het nergens mee vergelijken. Maar het is wel het mooiste wat ik tot nu toe heb gezien omdat het hele eiland zo'n oorspronkelijke natuur heeft. Je komt echt in een andere wereld.
Wat een fijn reisbureau, na een paar uur met elkaar te hebben overlegt komen ze met het perfecte voorstel terug, waardoor wij zorgeloos naar IJsland konden (met alle aanvullende informatie in het pakket, zoals de reisgids, wegenkaart maar ook super goede adviezen over IJslandse muziek en maps me etc. Daar waar er een klein probleempje was, heeft het reisbureau dit onmiddellijk goed opgepakt en binnen een half uur voor ons opgelost.
We hadden ons zelf al een beetje verdiept in IJsland en wilde ons 'eigen' plan trekken. Bij jullie hebben we aangegeven wat de wensen waren, wat betreft overnachting, excursies en reizen. Jullie hebben daar goed op ingespeeld door goede overnachtingen te regelen en tips aan te geven op ons reisprogramma!!
IJslandspecialist heeft ons super geholpen bij onze reis naar IJsland. Ik heb persoonlijk contact gehad met een medewerken over onze wensen. Het was duidelijk dat de medewerker veel kennis over IJsland had. Hij stelde gerichte vragen en wist veel te vertellen. De medewerker heeft uiteindelijk een prachtige reis voor ons samengesteld die perfect bij onze wensen pastte. Nadat we akkoord waren gegaan met de reis, kregen we een volledig informatiepakket thuisgestuurd. Heel fijn dat IJslandspecialist ook aangeeft welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn om te bezoeken! Daar waren wij heel blij mee. Alle overnachtingen waren goede hotels. Al met al zijn wij heel tevreden met IJslandspecialist en komen we hier zeker weer terug!
Ondanks dat we door ziekte onze reis erg kort voor vertrek konden boeken, heeft IJslandspecialist alles zeer grondig en perfect geregeld. We hebben aardig wat (georganiseerde) reiservaring in Europa en wereldwijd, maar dat we een lijst op maat krijgen met bezienswaardigheden onderweg, uitgebreide info over terreinrijden tot en met de kleur van het bordje waar we linksaf naar het huisje was voor ons nieuw en bijzonder; dit is een reisorganisator met heel veel kennis van het land en plezier in zijn werk. 1000% aan te bevelen, als we nog eens de zuidelijke route gaan doen gaan we zeker weer met deze organisatie.
Wat een prachtig land en een geweldig manier om met de auto te verkennen
Als iemand die graag zelf zijn eigen vakantie regelt, koos ik er dit keer - op aanraden van een collega - voor om alles eens een keer uit handen te geven. Na een jaar corona leek me dat wel wat. Ik koos er dan ook voor, om ietwat last-minute (circa anderhalve week voor vertrek), een vakantie te boeken naar IJsland. Een bestemming waar mijn hart, zonder er ook maar een stap te hebben gezet, al sneller van ging kloppen. Het contact met de IJslandspecialist verliep goed. Al vrij snel na mijn reservering ontving ik een bevestiging dat men ermee aan de slag ging. Ook stelden ze me gerust dat het allemaal wel goed zou komen met het vinden van voldoende accommodaties. Circa een halve week voor vertrek ontving ik de definitieve bevestiging dat ik op 27 september kon vertrekken. Alles was geregeld. Ik ontving een brochure thuis met informatie over rijden op IJsland, leuke bezienswaardigheden en alle boekingsgegevens van de accommodaties waar ik zou verblijven. Zonder nog maar een warmwaterbron te hebben gezien, voelde het gelijk als een warm bad. De vriendelijke autoverhuurder drukte de sleutels van een ingedeukte Dacia Duster in mijn handen en ik kon vertrekken. Ingedeukt of niet, de Dacia reed als een trein. Vierwielaandrijving (op aanraden van de IJslandspecialist) is inderdaad aan te raden op IJsland. Ik zal een uitgebreide omschrijving van mijn reis achterwege laten, maar het is wel vermeldenswaardig dat het grandioos was. Alles verliep uitermate soepel. Bij aankomst waren alle accommodaties al betaald en na een lange reis kon ik binnen enkele minuten tot rust komen op mijn kamer. Hoewel ik veelal in hotels zat en daardoor ook minder in contact kwam met andere reizigers, vond ik dat absoluut niet erg. Juist de variatie tussen mensen ontmoeten de ene dag en uitrusten de andere dag maakte het uitmuntend. Toen ik aankwam bij - soms wat afgelegen - hotels dacht ik meermaals: "Robbert, wat heb je weer een fantastisch hotel voor me geboekt. Wat ziet dit er geweldig uit".
We hebben genoten van het prachtige land. Er was enorm veel te doen en te zien, ons vakantiehuis was prima. Auto was prima. Kortom een ervaring om gauw over te doen, maar dan veel langer!
zeer gedetailleerde omschrijving van route en suggesties onderweg. Waardevolle tips om de reis aangenamer te maken. Hotels op goede locaties
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creatingstories | IJslandspecialist voor al je maatwerkreizen naar IJsland; van autorondreizen en camperreizen tot met de veerboot naar IJsland en het binnenland verkennen met een Super Jeep. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories