Mijn ervaring met de IJslandspecialist is dat alles heel zorgvuldig, kundig, netjes, uitermate vriendelijk en snel werd geregeld/afgehandeld. Bij het lezen van de mails ontstond er altijd een lach op mijn gezicht. Mijn ervaring met het land (IJsland) zelf: In twee woorden: FANTASTISCH en MAGISCH
De vliegreis verliep goed. De overgang van camper naar 4w drive was wat ongeorganiseerd met name door het camper verhuurbedrijf. (veel telefoontjes nodig) Verder hadden we de code niet gekregen van het sleutelkluisje van het huisje. Werd gelukkig wel goed opgepakt en na 45 minuten konden we het huisje i.
Prima contact; snel antwoord
IJsland is een uniek land. Overal om je heen tref je lavavelden die je het gevoel geven op levend land te staan en niet per se vriendelijk. Het is een oerlandschap. Kokende modder, rokende aarde, spuitende geisers en heel veel watervallen. Piepkleine prachtige bloemetjes die toch uit zo'n lavaveld tevoorschijn komen, clubjes loslopende schapen niet tegengehouden door een hek, paarden, groot open landschap waarin dan opeens abrupt een berg of een vulkaan. Bergen die, toen wij er waren, hun toppen altijd in een wolk verbergen. Door de regen hebben we het fjordenlandschap in het oosten helaas niet in zijn glorie kunnen zien. Wij zijn heel blij dat we juist in 2020 toch gegaan zijn, na lang beraad. Het was er heerlijk rustig.
De verscheping van onze auto naar ijsland en regelen van vlucht met overnachting was vlot en goed geregeld. Prima informatiepakket. Zeker tijdens deze rare tijden van Corona, prima contact gehad en goede informatievoorziening. We zullen zeker vaker gebruik maken van jullie service!
Prima reis, alles goed geregeld met enkele uitzonderingen; - de huurauto (Ford Kuga van Geyser); bij ophalen zat de auto maar iets van 100 km van een beurt af - moest dus direct olie verversen en het alarm daarvoor stond dus de hele tijd aan - Guesthouse Nyibzer in Kirkjubzejarklaustur voldeed aan geen enkele verwachting - er was geen ontbijt, was niet echt schoon, geen ontvangst, kleine kamer, slecht bed, gammel pand etc. - De tips in de route beschrijving waren goed, alleen stonden ze een enkele keer bij de verkeerde reisdag.
Geweldige vakantie met goede overnachtingsplekken. Voldoende mogelijkheid voor eigen invulling, maar ook adviezen wanneer gewenst. Enige minpunt is dat de informatie iets langer voor de aanvang van de vakantie doorgestuurd zou mogen worden om de eigen voorbereiding wat te kunnen versoepelen. Daarnaast was de routebeschrijving deels "algemeen" vermoed ik, waardoor deze een aantal dagen niet de gewenste route beschreef. Hoewel dat natuurlijk door het adres van de overnachtingsplek wel duidelijk werd, is dat toch wat slordig.
Ondanks of dankzij corona hebben we samen een voor ons prachtige reis samengesteld. Op vragen werd altijd prompt gereageerd, dank voor de enorme flexibiliteit. Uiteindelijk is het een onvergetelijke reis geworden. Dank
We kenden IJsland van 28 jaar terug. Nu met een 4x4 camper ook door het binnenland getrokken. Uitstekende voorbereiding en service door de IJslandspecialist. Goede auto. Advies, als je de echte binnenlandervaring wilt hebben neem dan een 4x4 op hoog chassis.
Niet eenvoudig om in corona tijd reisbureau te zijn. Maar wij zijn super goed geholpen, werden steeds realistisch geïnformeerd over de laatste stand van zaken. Met als resultaat een topreis kunnen maken.
Fijne communicatie, speciaal vanwege Corona was dit nu van belang.
We waren in corona tijd naar IJsland. Hierdoor kon de reis niet helemaal doorgaan zoals gepland. Creating Stories hield ons zo goed als kon op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze reis en de Corona regels in Denemarken, op de Faraoer eilanden, op de boot en in IJsland. Verder was de route tot in detail beschreven, waardoor alles soepel verliep. Alle accommodaties waren prima in orde.
We hebben een hele mooie reis gehad en veel gezien. We hadden vooral in de Westfjorden erg slecht weer, maar omdat we net daar een prachtig huis hadden was het goed gekomen. Ook was het fijn dat het erg rustig was overal omdat er nog niet veel buitenlandse toeristen waren. De vliegreis was ook aangenaam omdat er veel ruimte was in het vliegtuig dat niet vol zat.
5e x naar IJsland. Elke keer weer persoonlijke aandacht en oog voor onze wensen
De vakantie wordt op maat gepland, goede persoonlijke begeleiding - ondanks de covid-19 perikelen!
wij boeketen een overtocht naar ijsland. ook gedurende de moeilijke coronatijd werden we goed op de hoogte gehouden van de stand van het dossier en onze mogelijke opties. uiteindelijk gingen de grenzen net op tijd open en hadden we een zorgeloze reis in een prachtig land.
Goed geregeld.
We hadden een fantastische reis. Ondanks het wat extreme weer bij momenten, hebben we met volle teugen genoten.
De IJslandspecialist heeft actief meegedacht met onze wensen, heeft ons geholpen met tips en het plannen van de reis. Er werd vlot gereageerd op onze vragen via de mail. Ook als onze contactpersoon op vakantie was werd er voor vervanging gezorgd. Tijdens onze reis merkten we dat alles soepel verliep. Zowel de hotels als de excursies waren top geregeld! Zelfs tijdens onze reis was er nog telefonisch contact wanneer er wijzigingen in het programma waren.
Goede communicatie vooraf en goed geregeld. Enkele kleine details klopten niet altijd maar de uiteindelijke documentatie en planning was prima.
Een bijzonder landschap met vriendelijke inwoners.
Ondanks dat we 2 weken van te voren voor het eerst contact hebben gehad, heeft de IJslandspecialist een prachtig programma voor ons samengesteld! Auto/ hotels en excursies voor ons geregeld. Heerlijke week zonder zorgen gehad. Nogmaals bedankt!
Vooraf werd de reis op een professionele manier volledig gepersonaliseerd samengesteld naar onze wensen en budget. Er op een onafhankelijke manier geadviseerd wat wij met ons gezin wel en niet moeten doen tijdens onze reis door IJsland. Onze wens was een vrijstaand vakantiehuis midden in de natuur met speelmogelijkheden voor onze kinderen alsmede luxe en ontspanning in de vorm van een sauna en hot tub. Alle wensen kwamen uit want jullie vonden voor ons het perfecte vakantie huis! Veel dank voor een onvergetelijke week in IJsland!
Prachtige reis, zoveel moois gezien en een uitstekende gids!
Wat was het weer fantastisch om in IJsland te zijn. Nu in de winter, en dat leek het landschap nog magischer te maken. We hebben onze reis, grofweg van Myvatn naar Reykjavik, in alle rust kunnen doen, en daardoor veel gezien. Hoogtepunten waren wel Myvatnmeer en omgeving, Gödafoss, Pingveillier en Raufarhölhellir. Maar daar tussen zaten ook pareltjes! En dan al die leuke spontane ontmoetingen met de locals en die sneeuwhoen die ineens op ons pad zat. Maar de kers op de taart was toch wel het zien van het Noorderlicht!
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creatingstories | IJslandspecialist voor al je maatwerkreizen naar IJsland; van autorondreizen en camperreizen tot met de veerboot naar IJsland en het binnenland verkennen met een Super Jeep. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories