Goede info en reserveringen
Goede en volledige informatie (ook wegen, weer en tunnels) vooraf met prachtig boek over IJsland en een kaart van IJsland. Handige tips om te bezoeken onderweg. We misten informatie over de Faeror Eilanden die ook bij de reis inbegrepen waren. De onderkomens waren goed verzorgd en volledig. Op een dag moesten we 400 km afleggen, dat vonden we eigenlijk te veel. Liever nog een tussenstop. Het was een prachtige reis waarbij alle soorten landschap en hoogtepunten ervaren konden worden.
Heerlijke vakantie, alles klopte. Prachtige bestemming natuurlijk, maar vooral geen zorgen gehad, alles liep prima in elkaar over en goede kwaliteit!!!
Het was goed geregeld. Documentatie duidelijk. Zou dit aan andere aan bevelen. 2 opmerkingen. 1: de auto was voor 4 personen net groot genoeg omdat ik het andere stel geadviseerd had maar 1 koffer mee te nemen. 3 had niet in de auto gepast. 2: in het tweede huisje stond in de gang dat je de hottub vol moest laten, en in de meegeleverde Documentatie stond dat hij leeg moest worden gemaakt. Wij hebben het laatste gedaan, maar dit gaf verwarring.
Contact met Rosa was prima, snel en correct. Het bijboeken van de walvissafari ging ook soepel
De reis was super georganiseerd en de hulp die we dit keer nodig hadden was snel en correct gegeven en geregeld. Heel tevreden!
We hebben een fantastische reis gehad. IJsland is een overweldigend land qua natuur en diversiteit van landschappen. Helaas was het weer wat minder dan verwacht met sneeuwstorm en veel regen en wind. Maar dit heeft ons niet weerhouden om ons programma toch zo veel mogelijk te volgen. Binnen ons gezin heeft iedereen zijn persoonlijke hoogtepunt gezien of beleefd.
Prettige manier van communiceren. Problemen worden snel opgelost en aanvullende vragen worden adequaat beantwoord.
De reis was goed voorbereid en aangeboden door CS. Door het mooie weer konden wij optimaal genieten van de prachtige afwisselende natuur op IJsland. de overnachtingsadressen voldeden aan verwachtingen.
Prachtige reis met prima overnachting locaties. We hebben genoten.
Vanaf het 1e contact prettig, persoonlijk contact met fijne adviezen, maar daarin ook gehoor voor onze wensen. Werkelijk álles verliep soepel. Voor ons staat deze vakantie in de top 1 van beste vakanties ooit!
Snelle, behulpzame en correcte afhandeling van onze aanvragen.
We hebben een fantastische reis gehad, en het was heel fijn dat dingen via creating stories werden geregeld. Hierdoor hebben we veel gemak ervaren! Ook was het makkelijk aan te geven wat we ongeveer wilden doen, en kregen we hierbij goed advies. Het enige wat we zelf misschien anders hadden gedaan was een paar van de accommodaties, maar dat had waarschijnlijk ook te maken met ons budget.
Het was fantastisch om in een kleine groep van 6 reizigers en 1 gids/chauffeur IJsland rond te reizen. De gids wist veel te vertellen. Ik heb zoveel gezien aan mooie natuur, lavavelden, watervallen, ontluikende bloemen en planten (eind mei) etc. De gids was zeer behulpzaam, iedereen was aardig en vriendeljjk
Alles duidelijk en overzichtelijk.
Met een groep van vier vrienden hebben we via Creating Stories een camperreis naar IJsland geboekt. Creating Stories dacht voor het boeken goed met ons mee wat nodige en onnodige extra’s zouden zijn, welke vlucht data het voordeligste waren, en wat een goede reisverzekering en schadeverzekering voor de huurcamper zouden zijn. Een airport hotel met shuttel werd ook via Creating Stories geregeld. We wisten door het heldere offerte proces precies wat de kosten zouden worden en konden daardoor een goede afweging maken. Een mooi verzorgd informatiepakket voor onze reis werd naar ons opgestuurd en alles was tip top en op tijd in orde. Op IJsland is in aanloop naar onze reis een aantal keer een vulkaanuitbarsting geweest, en ook daarover gaf Creating Stories steeds heldere updates voor reizigers. Tijdens de reis zelf hebben we één keer naar Creating Stories gebeld tijdens kantooruren omdat we bij het inleveren van de camper tegen een praktisch probleempje aan liepen met de verhuurder, en toen stond Creating Stories ook direct klaar om ons te helpen.
De informatie die wij hebben gekregen was zeer volledig en het contact met Tessa erg prettig. Tessa reageerde heel snel op onze verzoeken en vragen.
Onze ervaring met Creating Stories was prima. Ze zijn makkelijk bereikbaar, reageren snel en hebben prima accommodatie voor ons geregeld. Vragen worden snel beantwoord.
Wij hebben een supervakantie op IJsland en Groenland gehad. Het was allemaal prima geregeld en tot in de puntjes voorbereid door Creating Stories. Een prachtige reis op maat die paste bij wat we wilden en wie we zijn. Ook de ondersteuning van de medewerkers (in het weekend!) bij een onverwachte gebeurtenis was top! Heel fijn dat dat allemaal kon! Wij gaan zeker nog eens bij CS boeken.
Vanaf het eerste contact met de IJslandspecialist hadden wij veel vertrouwen in onze contactpersoon Tessa. Wij merkten aan alles dat de IJslandspecialist weet waarover zij praten. Ze zijn betrokken, hebben zelf ervaring met reizen in het land en zijn zeer gemakkelijk te bereiken voor overleg/advies.
Goed georganiseerd en gecommuniceerd. Hulp bij samenstelling reis, mogelijkheid tot op maat maken van de reis was erg prettig. Actief meegedacht bij keuze auto en verzekeringspakket. Hierdoor geen gedoe bij autoverhuur.
Ik wist niet dat IJsland zo mooi was! Ook al was het weer niet echt geweldig, heb ik volop genoten! De reis naar Groenland was eigenlijk nog mooier, wat een prachtige ervaring!
Wij hebben de boeking van een camper via deze organisatie geboekt. De informatie was duidelijk, ons contactpersoon erg vriendelijk en behulpzaam en de reis was fantastisch! Voor een reis naar IJsland kan je hier dus prima aankloppen.
Na diverse keren te hebben veranderd is uiteindelijk een mooie reis naar IJsland samengesteld. Niet de standaard en met maar twee plekken.
Hele goede en mooie reis gemaakt die goed geregeld was! Complimenten
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creatingstories | IJslandspecialist voor al je maatwerkreizen naar IJsland; van autorondreizen en camperreizen tot met de veerboot naar IJsland en het binnenland verkennen met een Super Jeep. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories