Efficiente en meevoelende afwikkeling van mijn plannen om IJsland en de Faroer te bezoeken met eigen auto
Mede door de duidelijke beschrijvingen, en de snelle reacties van Creatingstories hebben we een geweldig mooie vakantie gehad! De overnachtingen waren allemaal prima tot erg goed. Hetzelfde geldt voor het ontbijt. Het land zelf verkoopt zichzelf. wat een bijzonder mooi en ruig land. Als je van natuur houdt, en je niet vies bent van flink wandelen met af en toe de nodige hoogtemeters, dan is IJsland een aanrader! Creatingstories ook..
Goed geluisterd naar onze wensen en dat vertaald in een hele mooie reis met excursies.
Alles was perfect geregeld. Afstanden waren prima te doen.
De hotels waren top, de auto was top. De afstanden prima te doen met voldoende tijd om mooie plekken te bezoeken. Ook de vooraf gekregen informatie en tips hebben we veel aan gehad. Super geregeld!
Prachtig en een anders dan anders land. De vooraf geplande route gaf een uitstekende indruk van het land, alles zat erin voor ons gevoel. Veel kilometers gemaakt maar dat was oké, daar de wegen prachtig door de weidsheid gingen en het overal rustig was. Gastvrij land met een heerlijke en pure keuken. De hotels en accommodaties waren prima. hele gave excursies gedaan. Helaas gingen er door de sterke wind enkele niet door. En toch was weer en wind nooit een probleem voor ons omdat dit gewoon bij het land hoorde voor ons gevoel.
IJsland is een geweldig vakantieland met prachtige natuur, vriendelijke mensen en voor mij een prima klimaat (ik kan niet zo goed tegen warmte). De reis was uitstekend georganiseerd door Creating Stories. Geen klachten daarover. Voor mij voor herhaling vatbaar.
Voorafgaand aan de reis bleek Creating Stories een zeer klantgerichte organisatie, die waar mogelijk tegemoet komt aan klantwensen. Tijdens de de reis bleek alles te kloppen en goed geregeld.
Wij hebben een 9 daagse trip door het zuidwesten, het zuiden en stukje zuidoosten van IJsland gemaakt. Een prachtig landschap gezien. Gletsjer wandeling gemaakt, afdaling in een vulkaan. Geweldig! De route en bezienswaardigheden onderweg die we van creating stories meekregen hebben we vooraf uitgestippeld en ook kunnen waarmaken tijdens onze reis. Onderweg in questhousen overnacht, was ook prima!
IJsland was een droom. De reis, de organisatie, de manier waarop de reis voor ons is samengesteld. De vrijheid om zaken zelf te regelen, het gemak dat waar we ook aankwamen e.e.a. direct en goed geregeld was. Heel fijn. Vooraf gebeld en gesproken met de reisleiders van Creating Stories en daar ons verhaal gedaan. Wat we wilden, wat we zochten. We hebben het gevoel gehad alsof deze reis voor ons bedacht was. We kwamen niet steeds dezelfde mensen tegen. Hebben genoten van de vrijheid van de huisjes. Snapten ook direct waarom we op sommige plaatsen korter verbleven dan op andere. Het klopte gewoon. Dank voor het regelen van deze waanzinnige belevenis.
We zijn enorm tevreden over de geboekte reis. De informatie was duidelijk en overzichtelijk. Het contact met Marieke was erg prettig en vlot en we werden doorlopend op de hoogte gehouden. Absoluut aan te bevelen!
Creating stories heeft goed naar onze wensen geluisterd en een rondreis door IJsland samengesteld die geheel aan onze wensen voldeed.
Hele mooie ervaring. Mooie camper in goede staat. Aardige en behulpzame mensen op locatie.
Op het laatste moment besloten wij in IJsland een tussenstop van 7/8 dagen te maken en met de hulp van de IJslandspecialist was dat binnen de kortste keren geregeld.
Goede onderkomens Auto goed Alleen het weer kon beter We h nemen genoten
Wij hebben precies de vakantie gehad zoals het er in onze dromen uit zag. De communicatie is uitstekend.
Het was een mooie reis met voor ons een bekend en een nieuw deel van IJsland. Het nieuwe deel Snaefellsness was overweldigend mooi. Goed geregeld alles. Enige wat we aan willen raden anders te doen is onze tweede locatie. De eerste lag mooi met een leuke speelplek voor de kinderen. Bij de tweede in Skalholt was niks te doen in de nabije omgeving en voor de kindjes minder leuk dan de eerste. Ik zou een iets levendigere plek kiezen voor gezinnen met kinderen. We zijn zelf geen echte stadsmensen. Voor de overnachting voor de terugvlucht zou je kunnen overwegen om optie te geven in stad of bv elders op Reykjanes te verblijven. Mooi en onontdekt schiereiland waar we later nog eens een bezoek aan willen brengen.
Heerlijke vakantie, in een puur land
Alles klopte met de informatie.
Wij zijn in mei 2023 naar IJsland geweest, geboekt via de IJslandspecialist/ creating stories. Wat een prachtig land! Ondanks dat we slechts een klein, westelijk stukje hebben bezocht en er slechts 5 dagen waren, hebben we heel veel verschillende dingen kunnen bekijken. Het ene nog mooier dan het andere. De IJslandspecialist had een hele mooie combinatie van hotels gekozen. Hotel B59 en Skuggi perfect qua ligging. En ook het familie hotel A (middelste 2 dagen) is ons erg goed bevallen. De eigenaar had ook nog veel goede tips t.a.v. de bezienswaardigheden en via welke wegen we het beste (met het beste uitzicht) konden rijden. En dat klopte helemaal. We reden van de ene ansichtkaart in de ander... Ook de gehuurde Jeep was een genot om in te rijden. Helemaal top. We kijken dus terug op een heerlijke vakantie en een perfecte organisatie door de IJslandspecialist! Een absolute aanrader.
Na via email te hebben omschreven, wie we zijn en wat onze ideeën zouden zijn, kregen we een eerste voorstel dat al heel dicht bij onze wensen kwam. Vervolgens werd een uitwerking gemaakt, die helemaal bij ons paste. Nu, na de reis kan ik zeggen, dat onze verwachtingen zelfs werden overtroffen. Het verliep allemaal top.
Wat een waanzinnig land is IJsland. Alles aan onze reis was prima geregeld door creating stories/ ijslandspecialist. Bij het boeken van onze reis had ik aangegeven wat we graag wilde doen en zien en voor hoeveel dagen we wilden blijven. Hier is voor ons een reisschema op maat gemaakt. Alles klopte en was prima te doen. Vlucht, autohuur en alle accomodaties incl. ontbijt was voor ons geregeld. We reisden met 2 kinderen en hadden netjes familiekamers in alle hotels. Nog aan het nagenieten van dit geweldige avontuur.
Goede hotelkeuzes. Duidelijke informatie
Een heel druk en vol programma de hele week. (Soms zelfs iets te vol, ook soms na avondeten nog) Een leuke kleine groep met slechts 11 mensen, dat is leuk. Vlotte enthousiaste reisleidster.
Een korte maar fijne kennismaking met het bijzondere Ijsland..
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creatingstories | IJslandspecialist voor al je maatwerkreizen naar IJsland; van autorondreizen en camperreizen tot met de veerboot naar IJsland en het binnenland verkennen met een Super Jeep. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories