Onze vakantie is fantastisch geregeld. Alle informatie kregen wij netjes thuis gestuurd. En iedereen was goed bereikbaar voor vragen.
Elvira van American Vacation maakt al jaren onze reizen naar de USA op maat voor ons. In 2016 met onze kinderen naar de Westkust met alle hoogtepunten, 2018 de Oostkust. Dankzij Corona enkele jaren niet op reis geweest maar in 2022 het midden van de USA met oa. Yellowstone. Dankzij de oplettendheid van Elvira op het laatste moment de overnachtingen in het park kunnen krijgen waardoor heel veel Corona regels konden omzeilen. In 2023 naar Seattle en omgeving (aanrader!!) en nu zonder kinderen de Indian Summer aan de oostkust kunnen ontdekken. Het fijne van deze reizen is dat er alternatieven gegeven worden voor hotels (klasse hoger of klasse lager). Verder alles in overleg: aantal reisdagen of dagen dat we op 1 locatie willen blijven. Reisafstand per dag. En met de kinderen: hotels met zwembad. Elvira denkt in alles met ons mee.
Wij hebben meestal geen standaard reizen en Creating Stories denkt met je mee en regelt vervolgens alles volgens afspraak.
Elvira had voor ons weer een perfecte vakantie geregeld met alles er op en eraan. Vluchten naar Orlando, autohuur, schitterende villa en aansluitend nog een cruise. Alles was weer perfect geregeld.
mooie reis ,goed geregeld hotelkamers mooi maar volgens ons kregen we vaak niet de kamer die geboekt was, we hebben bij geen een kamer de toeristenbelasting betaald, elke afrekening na een overnachting was nul . het huis was heel mooi met zwembad dat was super geregeld . het welkoms pakket was goed . nadeel huis , kleine kinder alarm op de deuren [ zwembad] dat kon niet uit ,dus constant het alarm af, maar de reis was een aanbeveling voor de volgende keer.
Met mijn kleindochter Cheyenne een reis gemaakt naar de Amerikaanse westkust: van New York naar Toronto Met trein, vliegtuig en huurauto. Alles was perfect voorbereid: uitstekende hotels, planning klopte helemaal en veel moois gezien en leuke dingen beleefd Vooraf werd door Elvira uitstekend meegedacht om een programma op maat te maken. Deze service kan ik een ieder aanbevelen
2x hebben wij via Creating Stories een mooie reis geboekt naar de US. De eerste keer via een tip van een familielid en omdat dit zo goed bevallen was, hoefden wij niet lang te denken via wie we de 2e reis zouden regelen! Wederom alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld, alles verliep vlekkeloos. En wat niet vlekkeloos ging (geannuleerde vlucht), daar kregen we alle hulp bij om het op te lossen, ook buiten kantoortijd. Een dikke tien voor deze organisatie!
We zijn inmiddels alweer een paar weken terug en wat hebben we weer genoten. We hebben vorig jaar samen met Elvira overlegd over wat mogelijk en verstandig was en daar is een fantastische route uitgekomen. Reizen is prijzig, dat wisten we, maar het was het meer dan waard. Na die eerste fase kon de voorpret beginnen. Het lijkt dan zo ver weg, maar op een gegeven moment komt de reis met rasse schreden dichterbij, ben je weg en dan vliegt het voorbij. Het was een schitterende rondreis door Amerika en Canada, door allerlei National parks. Wat hebben we daar geboft met alle dieren die we hebben gezien. Een wolf, bald eagles, herten, elanden, coyotes, coyotepups, meer dan duizend bizons en wel 23 beren. Daarnaast de zee, eindeloze bergen, sneeuw, zon, bossen en ga zo maar door. O ja, laten we de verdwaalde wilde kalkoen niet vergeten. We zijn nu nog de foto’s aan het inventariseren om er een mooi boek van te maken zodat we er nog langer van kunnen nagenieten. Hopelijk kunnen we over een jaar of twee weer een reis maken, en dan zullen we zeker weer contact zoeken. Voor nu was dit dan de fantastische reis van 2024.
Wij zijn 3 weken naar Florida geweest waar we verbleven in een villa met eigen zwembad. Het was een prachtig huis en we hebben enorm genoten. Alles was goed geregeld door American Vacation en in de informatiepakketten stond alle benodigde info. Elvira heeft ons vanaf het begin super goed geholpen. Tot volgend jaar!
Alles was prima geregeld. Een mooie Deep South rondreis achter de rug. Toen er een probleem ontstond tijdens de reis was Creating Stories makkelijk bereikbaar en heeft ons verder goed geholpen.
Al jaren goede ervaringen. Bijna nooit problemen of andere zaken. Altijd meedenken en met goede oplossingen komen. Zelfs bij een standaard korte trip heeft American Vacation altijd een positieve twist.
Luxe, ontspanning, heerlijke boot, mooie en bijzondere steden. In 1 woord super!!!
Alles was prima geregeld, leuke reis en prima locaties (op 1 locatie na). Reissom was natuurlijk duurder dan op de site vermeld, maar snap dat het moeilijk is ivm met aantal personen, hoog/laag seizoen.
Onze reis was helemaal top verzorgd. Van begin tot eind. Elvira kennen wij al wat jaartjes en zij is zeker een aanrader en een keeper voor jullie bedrijf!!! Wij hebben 25jan ‘24 een nieuwe date gepland met Elvira om onze nieuwe reis met haar te plannen. We kunnen niet wachten!!!
Geweldig. Weer een prachtige passende reis voor ons.
Ken je dat? Je droomt al vanaf je 13e om deze reis te maken en op je 47e komt deze droom in vervulling en dan bekruipt toch het gevoel oh jee zal ik niet van de roze wolk afvallen en dat het tegenvalt? Antwoord: nee!!! Het overtrof al mijn verwachtingen en Elvira van Creating Stories heeft onze wensen zo goed vertaalt in deze reis. Wat een kennis heeft deze dame en we zijn allemaal ongelooflijk verliefd geworden op Amerika. Onze kinderen van 15 en 20 hebben net zo genoten. De afwisseling stad, natuur en mooie momenten waren echt fantastisch onze dank is groot.
Na 10 jaar opnieuw dezelfde trip gemaakt naar Orlando, alleen dit keer op de terugweg Washington meegenomen. Orlando was niet veel veranderd, waarbij wij vonden dat de villa wat gedateerd was. Dat was wel jammer. Voor de rest niets dan lof voor alles wat door Elvira georganiseerd was. Tickets voor de parken waren prima. De vluchten waren prima. We hadden wel veel vertraging, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Het hotel in Washington lag echt uitstekend en was een goede keuze. Dus wij waren erg tevreden hoe Elvira e.e.a. voor ons heeft uitgezocht en geboekt.
Sinds 2016 boeken wij onze reizen naar Amerika via Elvira. Wij geven aan waar ongeveer we heen willen en Elvira komt met een route, rekening houdend met onze wensen (niet elke dag eindeloze stukken rijden). Vervolgens komt Elvira met een lijst van hotels met een plus variant en een min variant (goedkoper, duurder). Hetzelfde voor vluchten en huurauto's. Wat ik heel bijzonder vind is dat ze vorig jaar, toen de hele reis al gepland was, nog met een alternatief hotel kwam waardoor wij optimaal gebruik konden maken van onze periode in Yellowstone. Binnenkort neem ik weer contact op!!
UItgebreide beschrijvingen, veel tips voor onderweg en alle reserveringen waren prima geregeld, nergens problemen gehad! Vooraf ook veel informatie gekregen, zodat je goed voorbereid op reis gaat en niets vergeet!
Amerika reis geboekt, vlucht, huurauto en een aantal overnachtingen. Goede afspraken, netjes geregeld. Het verloop van de reis prima.
Mijn reis was zo precies wat we zouden verwachten. Er is nog meer positief hoor. Dankzij duidelijk informatie over reserveren voor de Nationale Parken in de Verenigde Staten kon ik alle parken bezoeken.
wij hebben echt een enorm mooie tour rond de Canadesemeren gemaakt . de hotels waren over het algemmen erg goed, op Detroit na. Daar was de service "erg laag tot niet" je moest bijna smeken om schone handdoeken en rond 20:00 hrs hebben we ze zelf maar van een servicetrolley afgehaald. Vallet parking personeel aldaar was nogal ongeduldig en vaag voor wat betrof de procedures. Maar deze ervaring valt helemaal weg gezien de hele reis!!! Ook de huurauto was prima en netjes (Alamo). Kortom "Chapeau voor American Vacation.
We hebben prachtige stukken van Florida gezien. De reis was goed gepland.
Super mooie prijs, kun je het zelf bijna niet voor doen. Communicatie is top, altijd binnen één werkdag uitstekende antwoorden.
De informatie voorziening is goed geweest. Ook het meedenken van Elvira was positief.
Cypresbaan 17
2908LT Capelle aan den ijssel
Creating Stories | American Vacation voor al je maatwerkreizen naar Amerika; van autorondreizen tot citytrips. #wearecreatingstories
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories