Al jaren gaan we met de South West Tours spelersbus van SV Dalfsen naar onze uitwedstrijden. Bus is altijd keurig op tijd en we zijn nog nooit te laat bij onze wedstrijden verschenen.
Alles was qua afspraken uitstekend. Klein puntje; bij de tweede rit wachtte de taxi aan de andere kant van de heel drukke weg Raalte-Deventer, liever hadden we gezien dat hij dat aan onze kant deed. Vooral omdat er veel kleine kinderen in het gezelschap waren.
De voorbereiding was rommelig en soms onduidelijk, de uitvoering helemaal goed. Nu alleen nog duidelijkheid gezocht over het wel of niet betaald hebben van de diners voor 116 leerlingen......
Het is een mooie ruime bus
Met ons jaarlijkse uitstapje van het Blije Gezichtjes Fonds, is TCR tours steeds onze vervoerder. Betrouwbaar, goed geregeld. We zijn er blij mee, het maakt ons dagje uit tot een feestje!
Alles prima, vriendelijke chauffeur en nette bus.
Goede begeleiding, op tijd en gastvrij!
Wij hadden een hele jonge (18 jaar?) chauffeur. Super aardig, leuk praatje, rustige rijstijl en schone bus. Gewoon zoals het hoort eigenlijk. Ook de offerte en het reserveren ging snel, soepel en correct.
super gastvrij en meedenkend en snelle service
Afstemming vooraf en tijdens de busrit was prima.
Chauffeur goed afgestemd op de groep en het evenement. Comfortabele bus, alles volgens afgesproken planning.
Maken jaarlijks gebruik van TCR/southwest tours naar de wintersport en ieder jaar naar tevredenheid. Prima samenwerking.
Bij TCR is afspraak is afspraak. Prima chauffeurs en bussen.
Gewoon goed
Geen enkel commentaar Vip bus en chauffeur top en gezelligheid Geen enkele twijfel om weer voor TCR Tours te kiezen
Keurig op tijd, veilig comfortabel reizen.
Onze chauffeur was erg enthousiast, maakte sfeer. Het jaar daarvoor hadden we ook zo'n leuke chauffeur. Als je met een groep kinderen bent is het belangrijk dat er affiniteit is met de. Dat was er zeker! Ook gedurende de dagen dat de chauffeur niet nodig was kwam hij toch bij onze trainingen kijken. Leuk!
zowel zakelijk als via voetbal ( Rohda Raalte) alles super geregeld.
Goed overleg vooraf Prima Bussen Alles netjes op tijd
Prima geregeld en fijn personeel.
Doen al jaren zaken met hun voor onze personeelsvereniging. Hebben ons altijd prima geholpen met de uitjes. Een fijn contact en goede samenwerking.
Touringcar was top en netjes. Chauffeur zeer vriendelijk en wist perfect waar hij moest zijn. De aangevraagde drank, koffie/thee, frisdrank, bier en wijn waren ook zoals afgesproken aanwezig. Super geregeld en een fijne samenwerking.
Met een club met heren door een zeer luxe vipbus van Zwolle naar Ommen en terug gebracht. Keurig netjes volgens afspraak met een vrolijke buschauffeur weggebracht en opgehaald! Zeker voor herhaling vatbaar!
In 1 woord :Top!
Spitsstraat 14
8102HW Raalte
Hi, wij zijn TCR Tours! Sinds 1983 organiseren wij de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij kennen de mooiste plekjes van Nederland, maar zoeken ook graag de grenzen van Europa op. Ons hart ligt bij de touringcar en reizigers een mooie dag bezorgen. De omgang met onze gasten en het plezier onderweg maakt ons vak zo leuk. Maar we doen meer dan enkel het vervoer; we regelen ook de volledige organisatie van bedrijfsuitje of schoolreis en hebben partners voor een uitstekende catering in de bus. Wij streven ernaar dat je een glimlach krijgt, telkens als je terug denkt aan jouw reis. Wij zijn TCR Tours en dat is wat ons drijft!