Op tijd vriendelijke en duidelijke chauffeur
Wij zijn met de 24-uurs woongroep (in totaal 25 personen) een dagje uit geweest naar de Efteling. Eerdere jaren gingen wij altijd met 8 persoons busjes waardoor de begeleiding na een lange dag begeleiden, opletten en verzorgen nog naar huis moest rijden. Dat is een vermoeiende taak. Dit was de eerste keer dat we gebruik mochten maken van een bus met chauffeuse, wat een luxe! De rit was daardoor veel meer ontspannen, ook voor onze bewoners. En hoewel het een aardig stukje rijden was heeft niemand dat zo ervaren door de comfort van de bus. Een aanrader voor elke groep!
Ik blijf de uitstapjes met onze studenten zeker doen via TCR
Goede chauffeurs en goede opstapplaatsen.
Vaste chauffeur, vaste tijden
Goed en op tijd naar onze bestemming gebracht. We maken elk jaar gebruik van tcr
Het was een dagtocht met koffie/ thee maar de koffie/ thee was niet aanwezig. Bus vertrok na afloop half uur te laat omdat een passagier er nog niet was ( was tas kwijtgeraakt). Maar dit was ook wel begrijpelijk omdat je niet iemand zonder geld/ vervoer laat staan. Verder prima.
Het vervoer is altijd prima geregeld en indien nodig wordt er voor een oplossing gezorgd.
Chauffeur was netjes op tijd met de heenweg ...... erg vriendelijke dame. Terugweg precies zelfde maar dan een vriendelijke heer.
Altijd prettig reizen met TCR.Boekingen verlopen vlot, nooit problemen gehad. Chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan graag weer mee.
als goed
Dagtocht was goed georganiseerd
Alles goed geregeld
Snelle reactie. Alles is altijd snel geregeld en afspraken worden nagekomen.
Goed materiaal vriendelijke chauffeur
Communicatie verloopt prima, fijne bus en chauffeur.
behulpzaam vriendelijke chauffeur
Prima uitje
Dienstverlenende organisatie met fijne medewerkers!
De chauffeurs zijn prima. De planning gaat weleens mis
Er was een mevr de tas kwijt en hebben 30 min gewacht op die mevr . Sorry maar dat vond ik erg lang .
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om te moeten wachten en bieden onze excuses aan voor het ongemak. In dit geval moesten we helaas even wachten omdat een reiziger haar tas met persoonlijke spullen kwijt was geraakt. We vonden het belangrijk om haar in deze situatie te ondersteunen, zodat zij veilig en met al haar bezittingen verder kon reizen. We proberen altijd een goede balans te vinden tussen het belang van alle reizigers, en we hopen op uw begrip hiervoor. Uw feedback nemen we mee om in de toekomst onze communicatie en service verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Caio Westrik TCR Groep
Altijd leuke gezellige rit
Klantant gerichte instelling
Leuke chauffeurs en een prachtige bus. We werden vervoert in de nieuwste bus.
Spitsstraat 14
8102HW Raalte
Hi, wij zijn TCR Tours! Sinds 1983 organiseren wij de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij kennen de mooiste plekjes van Nederland, maar zoeken ook graag de grenzen van Europa op. Ons hart ligt bij de touringcar en reizigers een mooie dag bezorgen. De omgang met onze gasten en het plezier onderweg maakt ons vak zo leuk. Maar we doen meer dan enkel het vervoer; we regelen ook de volledige organisatie van bedrijfsuitje of schoolreis en hebben partners voor een uitstekende catering in de bus. Wij streven ernaar dat je een glimlach krijgt, telkens als je terug denkt aan jouw reis. Wij zijn TCR Tours en dat is wat ons drijft!