Altijd mooi aanbod en altijd fijne dagtochten goed geregeld
Goede service tijdens het schoolreisje
Alles was prima geregeld.
De chauffeur is de hele week met ons op wintersport is geweest en bracht ons elke ochtend naar de piste. Hij reed rustig en kalm in de besneeuwde Oostenrijkse bergen. Hij dacht ook altijd met ons mee voor het beste ski gebied voor die dag en was erg flexibel. Hij deed ook erg leuk mee met de groep en was erg gezellig om erbij te hebben. Edwin, bedankt!
Leuke vriendelijke chauffeur. Boeken ging iets moelijker door herhaaldelijke foutjes in de tijden van de offerte of bevestiging.
Voor ons personeelsfeest een bus geboekt van Hengelo naar Zwolle vv De bus was zeer comfortabel en de chauffeur heel erg vriendelijk. De chauffeur moest vanaf 19.00 u. tot 00.30 in Zwolle wachten tot hij ons weer kon ophalen, maar hij was nét zo vriendelijk als op de heenweg en heeft ons om 2.00 u. weer veilig afgezet in Hengelo!
TCR verzorgt al jaren betrouwbaar, persoonlijk en prettig vervoer naar alle evenementen voor onze clienten van Zozijn.
Prima verzorgd allemaal.
Zondagochtend vroeg naar Disneyland vertrokken geboekt via Oad maar gereisd met Sickman. Vriendelijke chauffeur, reed erg goed geen geslinger geen onnodig remmen. Film van Disney onderweg gekeken enige nadeel was dat we het geluid in deze bus niet zelf zachter konden zetten maar dat mocht de pret niet drukken. We kwamen eerder dan in de papieren stond in Disney aan. In de bus hoop uitleg gehad van Edgar(de chauffeur). Terug kwam hij ons weer op de juiste tijd halen. Bij Kortrijk uur file gehad maar gelukkig nog een stop gepland waar we fatsoenlijk wat konden eten. Duidelijke info over de aankomst tijden in de uitstap plaatsten. Kortom fijne reis gehad en een fantastisch verblijf in Disney
We zijn met een groep studenten naar Oostenrijk geweest. Echt top! Een leuke toegankelijke chauffeur en meedenkend. Top week. Ook overleg vooraf verliep erg goed.
prima geregeld en prettige chauffeur
Vriendelijk en netjes
ervaring op basis van meerdere bus ritten. De waardering is gelijk over de verschillende ritten.
Prima verzorgde reis naar concert in Leeuwarden. Nette bussen.
TCR Tours heeft een prima offerte geboden waarbij de prijs en kwaliteit verhouding prima op elkaar afgestemd zijn, een keurig nette bus met een deskundige chauffeur. Daarnaast was de chauffeur erg vriendelijk en gastvrij naar ons en de studenten toe.
Goed , optijd , vriendelijk en netjes.
Vlotte communicatie en mogelijkheden zijn bespreekbaar
Zorgeloos uitje naar Kerstmarkt gehad. Inclusief versierde bus en heerlijk lunchpakket.
Snel te woord gestaan, daarna snelle offerte en perfecte uitvoering. Heel behulpzaam en fijn bedrijf!
Alles was top geregeld. Fijne chauffeur, overal op tijd aanwezig.
Top ervaring, alles tot in de puntjes geregeld, voor herhaling vatbaar.
Al jarenlang maakt onze carnavalsvereniging gebruik van de goed verzorgde busreizen van de TCR. Buschauffeurs zijn vriendelijk & ervaren, maken onze busreis tot een feest!
Superluxe bus en vriendelijke chauffeurs.
Wij zijn met onze DKW-leden vanuit Deventer naar Groningen gegaan voor ons 'schoolreisje'. In een luxe bus, goed verzorgd, gezellige en ervaren chauffeur. Stipt op tijd en met z'n allen in een touringcar heeft onze dag verrijkt.
Spitsstraat 14
8102HW Raalte
Hi, wij zijn TCR Tours! Sinds 1983 organiseren wij de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij kennen de mooiste plekjes van Nederland, maar zoeken ook graag de grenzen van Europa op. Ons hart ligt bij de touringcar en reizigers een mooie dag bezorgen. De omgang met onze gasten en het plezier onderweg maakt ons vak zo leuk. Maar we doen meer dan enkel het vervoer; we regelen ook de volledige organisatie van bedrijfsuitje of schoolreis en hebben partners voor een uitstekende catering in de bus. Wij streven ernaar dat je een glimlach krijgt, telkens als je terug denkt aan jouw reis. Wij zijn TCR Tours en dat is wat ons drijft!