Eerlijk bedrijf

Eerste indruk een prima goed bedrijf klant vriendelijk een woord een woord en een man een man dat stond mijn wel aan

Super service

Aardige man, goede service, niet opdringerig bij bezoek showroom. Proefrit maken was ook geen probleem. Wegens corona konden wij onze auto niet op het afgesproken tijd ophalen, was allemaal geen probleem. Gewoon goed geholpen en super service. Zou ze zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Auto Edison is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Professioneel en betrouwbaar met vriendelijke medewerkers.

Hele fijne garage

Altijd heel fijn geholpen!

Aandacht

Altijd fijne service met aandacht voor mij als klant

Prima geregeld,vooraf prijsopgave,je voelt je nog gewoon klant,echt top

Zeer vriendelijke mensen en goede service

Zeer goede service en vriendelijke mensen al meer dan 30 jaar.

Uitstekende ervaring. Erg behulpzaam, vriendelijk en professioneel.

Uitstekende ervaring. Erg behulpzaam, vriendelijk en professioneel.

In een woord Fantastisch !!!

2 maanden geleden een prachtige Mitsubishi Outlander gekocht bij Auto Edison. De Outlander rijdt werkelijk perfect maar we hadden een klein probleempje met de ventilator. Na dit bij Johan gemeld te hebben is dit supersnel en proffesioneel onder garantie door Marco en Arjan opgelost. Hieruit blijkt dat dit bedrijf 100% garant staat voor de kwaliteit van de auto's die zij verkopen. Mijn advies bij het zoeken naar een betrouwbare occasion, ga zeker kijken bij auto Edison! Geweldig team, jullie zien mij zeker terug.

Top zaak.

Service top,auto's top,dikke duim

Zoals altijd helemaal top

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Heel fijn geholpen door Johan en goede service!

Goede service betreft uitleg en aankoop van auto!

Professioneel bedrijf komt afspraken goed na.

goede service en kwaliteit en vriendelijke mensen.

Top Garage!

Hele fijne garage waar de tijd voor je wordt genomen! Auto ingeruild en top auto gekocht. Met de nodige info en altijd alle tijd genomen voor uitleg en een gezellig praatje. Beslist een aanrader! Bedankt Johan!!!!

Prettig en fijn geholpen

Alle tijd goede uitleg en goede service de auto ziet er prachtig uit de buiten kant en de binnenkant de auto werdt zo als afgesproken op een zaterdagmiddag keurig voor de deur afgeleverd leuke mensen echt een familie bedrijf

Altijd goed geholpen

We worden altijd goed geholpen

Superbedrijf

Ik zit al jaren bij Edison, zowel privé als zakelijk en word altijd goed geholpen. Kan niet anders er van maken dan top bedrijf.

Top service

Ik heb hier recent een auto gekocht. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker. Duidelijke, transparante uitleg gekregen. Goed aan de afspraken gehouden rondom de bezorging. Tevreden klant!

Top garage!

Kom al een aantal jaren apk uitvoeren ben zeer tevreden, uitstekend geholpen.

Al jaren tevreden

Al heel veel jaren een tevreden klant

Goede en snelle service

Klasse garage.

Gewoon alles top en zeer eerlijk bedrijf.

Perfecte service!

Netjes opgehaald en thuisgebracht aangezien vervangend vervoer voor mij geen optie was. Auto ook weer keurig netjes schoon afgeleverd na zijn beurt. Aardig en vriendelijk personeel. Kortom TOP!

Zeer klant vriendelijk en komt gemaakte afspraken na.

Auto onder voorbehoud via internet gekocht en mijn oude auto via foto's ingeruild. Aangezien ik 250 kilometer moest reizen om de auto te bekijken, auto onder voorbehoud gekocht. Nieuwe auto voldeed volledig aan de verwachting en alles is precies zoals besproken afgehandeld. Ik ben een tevreden klant.

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande