Ouderwets goede service

Klantvriendelijk. Deskundig. En een persoonlijke benadering

Zeer prettig geregeld allemaal en betrouwbaar

Goed geholpen!

Voor reparatie besproken hoeveel het zou gaan kosten. Achteraf bleek er korting op de banden te zitten. Dit werd netjes verrekend! top!

Heel goed

wotd goed geholpen

Perfect bedrijf

Prima service echt een familie bedrijf wat je niet gauw meer mee maakt doe alles om je goed te helpen knappe auto bij hun gekocht zeer goed bedrijf kan ik ieder zeer aanbevelen Top!!!

Als zeer prettig ervaren

Klantvriendelijkheid, -tevredenheid en bereidheid staan hoog aangeschreven bij hun.

Geweldig om een garage te hebben die meedenkt

Vriendelijke deskundige mensen die meedenken in oplossingen. Helemaal fantastisch.

Fijne garage met super service!

Kundige en zeer vriendelijke en sociale medewerkers bij Auto Edison. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Goede contact en service

Gebeld en afspraak gemaakt, alles volgens plan. Een bedrijf die je normaal aanspreekt met je naam. Gezellig en het geeft vertrouwen.

Altijd Vriendelijk!!!

wij worden altijd vriendelijk ontvangen , en ze hebben echt tijd voor je ! de Service is uitstekend!!!

Prima geholpen

Er wordt lekker meegedacht

Eerlijk en vriendelijk

Mooi familie bedrijf, aardige mensen duidelijk in de communicatie. Alles netjes geregeld. Aanrader!

Gewoon goed gedaan !

Vanaf eerste contact tot aan de aflevering een vertrouwd gevoel. Voldoende persoonlijke aandacht . Keurig geregeld !

Goede erg klantvriendelijke service

Voor de jaarlijkse APK twee auto’s laten keuren. Thuis gehaald en gebracht. Duidelijke uitleg wat er gebeuren moet, ook voor mensen zonder verstand van auto’s

Ik ben 32 jaar klant.

Ik ben 32 jaar klant dus verder geen uitleg.

Nette omgang met de medewerkers

Heel fijn geholpen!

Ontzettend goed en fijn geholpen door Johan. Voelde heel fijn en eigenlijk ook gelijk vertrouwd met als resultaat een hele mooie Volkswagen T-Cross. Bij het ophalen stond de auto enorm te glimmen en als bonus een hele leuke “kaart” om ons te feliciteren met de aankoop. Leuker kan niet!

Zeer goede ervaring bij Auto Edison

Recent een jonge Volkswagen T-Cross gekocht bij Auto Edison. Prettige ontvangst, voldoende tijd om de auto samen goed te bekijken. Proefrit alle tijd. Goed aanbod voor onze in te ruilen auto. Soepele transactie. Goede communicatie per mail voor de aankoop.

Prettig personeel

Klant vriendelijk

Goed/uitstekend

snel en goed geholpen

Klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen bij aankoop auto auto.

Er wordt ruim de tijd voor je genomen en het hele koopproces verloopt soepel en correct.

Dik tevreden!

Gewoon goed.

Helemaal top! Elke keer weer.

We kunnen altijd snel terecht. Leenauto staat klaar. We worden gebeld bij mankementen met het kostenplaatje erbij. Goede service. Krijgen de auto gewassen terug en rijdt weer als een zonnetje.

Na al die jaren super!!!

in een woord super!!! a zo veel autos!!!

Toegankelijk, herkenning en betrouwbaar.

Bij deze garage kom je met plezier terug, heel bijzonder zijn door heel gewoon te blijven gaat bij hen met recht op. Aangekondigd of niet, altijd een warm welkom en betrouwbaar advies, dat voelt simpelweg erg goed.

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande