Gewoon goed gedaan !

Vanaf eerste contact tot aan de aflevering een vertrouwd gevoel. Voldoende persoonlijke aandacht . Keurig geregeld !

Goede erg klantvriendelijke service

Voor de jaarlijkse APK twee auto’s laten keuren. Thuis gehaald en gebracht. Duidelijke uitleg wat er gebeuren moet, ook voor mensen zonder verstand van auto’s

Ik ben 32 jaar klant.

Ik ben 32 jaar klant dus verder geen uitleg.

Nette omgang met de medewerkers

Heel fijn geholpen!

Ontzettend goed en fijn geholpen door Johan. Voelde heel fijn en eigenlijk ook gelijk vertrouwd met als resultaat een hele mooie Volkswagen T-Cross. Bij het ophalen stond de auto enorm te glimmen en als bonus een hele leuke “kaart” om ons te feliciteren met de aankoop. Leuker kan niet!

Zeer goede ervaring bij Auto Edison

Recent een jonge Volkswagen T-Cross gekocht bij Auto Edison. Prettige ontvangst, voldoende tijd om de auto samen goed te bekijken. Proefrit alle tijd. Goed aanbod voor onze in te ruilen auto. Soepele transactie. Goede communicatie per mail voor de aankoop.

Prettig personeel

Klant vriendelijk

Goed/uitstekend

snel en goed geholpen

Klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen bij aankoop auto auto.

Er wordt ruim de tijd voor je genomen en het hele koopproces verloopt soepel en correct.

Dik tevreden!

Gewoon goed.

Helemaal top! Elke keer weer.

We kunnen altijd snel terecht. Leenauto staat klaar. We worden gebeld bij mankementen met het kostenplaatje erbij. Goede service. Krijgen de auto gewassen terug en rijdt weer als een zonnetje.

Na al die jaren super!!!

in een woord super!!! a zo veel autos!!!

Toegankelijk, herkenning en betrouwbaar.

Bij deze garage kom je met plezier terug, heel bijzonder zijn door heel gewoon te blijven gaat bij hen met recht op. Aangekondigd of niet, altijd een warm welkom en betrouwbaar advies, dat voelt simpelweg erg goed.

attente en vriendelijke behandeling.

Met attent bedoelen wij : Jullie hebben zelf opgezocht of de auto een A P K keuring nodig had. Opgebeld om te overleggen voor vervanging accu en reparatie verwarming systeem. Automatisch winterklaar gemaakt.

Zeer goede garage

Het personeel is goed en vriendelijk

Prettige, klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Goede service.

Prettige, klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Goede service.

Goede en snelle service

Makkelijk om een afspraak te plannen, snelle bevestiging, klantvriendelijk en een goede service.

Totaal service

Altijd perfect in onderhoud, advies en service

Super service.

Zoals gewoonlijk goed geholpen, ben vooraf ingelicht over de kosten. Vervangend vervoer gekregen, plus een schone auto terug gekregen. Top!

Super mooie en goede auto gekocht

Deze mooie Nissan zag ik via internet, ik was op vakantie! Ik zocht een goede auto met niet al te veel kilometers, contact gehad met Johan via WhatsApp en hij vertelde mij dat het een hele mooie en super goede Nissan is, op basis van de beoordelingen van dit bedrijf en het vertrouwen dat Johan mij gaf heb ik eigenlijk de auto ongezien gekocht, 3 dagen later naar de garage en de auto opgehaald. Johan je hebt werkelijk niets teveel gezegd, dit is precies wat ik zocht en ben super blij. Groet John Mieras

goede service

goed geholpen afspraak is afspraak

Zoals al vele jaren ben ik nog steeds een tevreden klant!

Fijne, vriendelijke mensen, die altijd klaar staan voor een goed advies en er wordt een goede prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd.

Ben uitstekend geholpen

Ben uitstekend geholpen, de volgende dag kon ik de auto al ophalen. Kreeg ook eerst een uitgebreide uitleg over de wagen, voordat ik de sleutels kreeg.

Zeer positief

Altijd vriendelijk, houd je op de hoogte van de ontwikkelingen, de kosten en de tijd van afleveren.

Geweldig!

Zoek je een nieuwe auto? Gelijk naar Edison dan. Vriendelijke (vak)mensen, uitstekende service, een mooie zaak en - ook niet onbelangrijk - een grote keuze uit mooie occasions voor een schappelijke prijs.

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande