Goede informatie en heel leuk geholpen

Zeer prettig fijn onderhandeld

Prima service en duidelijke communicatie

Handig inplannen van de gewenste onderhoudsbeurt/reparatie via de “autoedison” app. Je wordt altijd door moteur die de apk/ onderhoudsbeurt uitvoert op de hoogte gehouden van eventuele bijkomende reparaties/kosten. Altijd een eerlijke voorstelling van zaken. I

Goed bedrijf,goede service !!

Al een aantal jaren klant kan geen klachten bedenken goede snelle service. Alleen jammer dat ze geen officiële Mitsubishi dealer meer zijn.

Nooit geen gezeur doen alles wat er moet gebeuren!

Top lui

Die man op de receptie is altijd onwijs vriendelijk en erg behulpzaam. Hulde voor meneer de koning

Alles ging volgens afspraak

Een garage die ik kan aan bevelen.

Na meer dan 10 jaar klant nog steeds zeer tevreden

Zeer goede service en vriendelijk personeel dat goed communiceert met de klant en altijd voor je klaar staat. Nooit een slechte ervaring gehad of een klein minpuntje. Goede prijs-kwaliteit verhouding voor de servicebeurten die van hoog niveau zijn met betrouwbare onderdelen. Ga zo door dan blijf ik nog 10 jaar.

super

geweldig

Top garage, fijne mensen, goed overleg, goede service, wat wil een mens meer van zijn garage.

Top.

problemen (met de auto) accuraat opgelost

Eigenaar en personeel kundig professioneel ik ben fan

Zeer fijne garage

Hele fijne garage die mij altijd goed en kundig helpt. Niets is hun te veel.

Goede ervaring

Ik ka niet veel in Netherlands schiven. Maar mijn gevoel is zeer positive.

Zeer prettige autobedrijf zeer klantvriendelijk. Staat altijd voor je klaar.

Vertrouwd en als vanouds.

Het vakmanschap, het persoonlijke contact, het meedenken, de leenauto die klaarstond en het geduld (met die lastige klant die rateltjes hoort).

Vriendelijk en prettig personeel. Uitstekend geholpen

het was goed

Ik ben goed geholpen

goed bedrijf

apk was binnen paar uurtje gedaan en de noodzakelijke dingen zijn gedaan tegen een goed tarief en kregen ook mee wat er aan zit te komen en waar we op moeten letten kwa komende kosten

Een prettig en kwalitatief hoogwaardig bedrijf

Goede service, korte lijnen, prettige mensen.

Dat een woord Top

Mijn ervaring met Auto Edison is zeer goed en vakkundig. Je wordt er goed geholpen ook wanneer iets onverwacht is bij Auto Edison geen probleem, zij zorgen voor een passende oplossing.

Klantvriendelijk en deskundig

Zeer fijne betrouwbare garage

Een hele goede garage

Zeer goede gerenommeerde monteurs, die goed met hun klanten omgaan.

jullie krijgen van mij een 10

altijd vriendelijk en snel

Helemaal goed.

Ik heb een tijdje gebruik gemaakt van een Peugeotgarage maar ben heel erg blij weer terug te zijn bij jullie garage. Service is zoals altijd uitstekend. Dank!

Prima service, vriendelijk personeel

Na een aantal jaren suzuki gereden te hebben weer teug bij Auto Edison, voelt weer prima , vakkundig en vriendelijk

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande