Prima service altijd

Service en informatie voorziening is altijd prima.

Al 16 jaar heb ik mijn auto in onderhoud.Wat ik erg waardeer is dat mijn auto wordt opgehaald .! daar voor een compliment voor Arjan!!

Goede garage

alles naar wens

TOP!

We hebben makkelijk een afspraak kunnen maken en konden ook snel een proefrit maken. De wagen rijdt prima, alles klopt zoals aangegeven en we hebben duidelijke uitleg gekregen. We hebben een BOVAG garantie. De eerste paar maanden goed opletten en mankeert er iets aan de auto dan kunnen we daarmee terug. Bij de verkoop nog te horen gekregen dat er 2 nieuwe banden op zaten. Ook nog een nieuwe lifehammer gekregen.

Gewoon goed.

Ik hou ervan als dat wat je afspreekt ook gewoon feregeld is als je komt.

Altijd tevreden

Deze garage is al lange tijd onze vaste garage. Wij zijn zeer tevreden. Vriendelijk personeel, en uitstekende service.

Gewoon goed !!

Vriendelijk personeel.

Prettig geholpen.

Toppie

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar ik ben een tevreden klant zelfs de koffie is klantvriendelijk !!

Zeer goede service

Johan doet wat hij beloofd. Twee kleine probleempjes zijn oo afstand snel opgelost. Auto Esison is een aanrader daar kun je met een gerust hart een auto kopen.

Grandioos

Een zaak om aan te bevelen, zeer goede service en kwaliteit en ook heel vriendelijk

top

Hele goede service !

Mijn auto moest gekeurd worden voor de APK. Ik heb gebeld voor het maken van een afspraak. Ik kon op zeer korte termijn een afspraak krijgen op een dag van mijn keuze. Bij binnenkomst kreeg ik al gelijk het gevoel, dat ik verwacht werd: alles lag klaar. Ik had een aantal vragen, die werden gelijk beantwoord. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat mijn vragen overbodig of nutteloos waren; er werd ruimschoots de tijd voor mij genomen. Tussendoor werd ik gebeld om geïnformeerd te worden over de voortgang van de APK en er werd gelijk een tijd afgesproken, wanneer ik de auto weer kon komen halen. Al mijn vragen/opmerkingen werden behandeld en de auto rijdt weer prima.

Een autobedrijf waar je van op aan kunt.

Een bedrijf waar je van op aan kunt wat service betreft en dat gemaakte afspraken nakomt. Ik ben er ruim 30 jaar klant.

Altijd weer een heerlijk vertrouwd gevoel bij jullie!

Altijd weer een heerlijk vertrouwd gevoel bij jullie!

goed, betrouwbaar en vlotte service

fijne kleinschalige garage met prettige mensen

Doen wat je beloofd

Makkelijke manier om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, snelle bevestiging, afspraak precies op de afgesproken tijd en ook nog gezellig met goede koffie. Klaar terwijl je wacht, tarief van tevoren bekend.

Snel en meedenkend

Goede en eerlijke service

Geven duidelijke informatie omtrent eventuele gebreken en zijn zo eerlijk om een defect veroorzaakt door monteur, deze te melden en kosteloos te vervangen en dit niet te verzwijgen. Top.

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Al vele jaren een tevreden klant.

Goede service, Prettig personeel, Goede koffie en chocolademelk.

super garage

geweldig

Je krijgt waarvoor je betaald, hun service is een voorbeeld.

Zeer flexibel, komen afspraken na. Zij nemen contact op als er extra kosten zijn zodat ik zelf kan bepalen of de reparatie wel of niet uit gevoerd wordt.

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande