zeer goed en betrouwbaar bedrijf
Zoals altijd geweldige service
Het is een zeer goede garage met bekwame monteurs. Ik kom er al een aantal jaren en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
Goede service, hebben altijd tijd voor je.
Ik heb goede ervaring met dit bedrijf Ze zijn vriendelijk behulpzaam en denken me je mee
prettige en eerlijke mensen waar afspraak afspraak is.
Ik heb nu twee keer mijn auto voor onderhoud gebracht. Beide keren ben ik zeer tevreden over het contact en de service.
afspraak via mail ging verkeerd maar werd keurig herstelt en we konden gewoon op de geplande datum het onderhoud krijgen. Alles okee alleen offerte autobanden was de vraagprijs 100% hoger dan een bandenconcurrent. Voorstel bied banden scherper aan .
Uitsluitend positief: klantvriendelijk, topservice, deskundig, snel, open, eerlijk en transparant.
prima, heel vriendelijke en snelle goede service.
super goed al jaren klant van auto edison
Top bedrijf, goede service!
Auto Edison ken ik al jaren, maar ben ook geen hele vaste klant. Deze maand is er de distributieriem vervangen en heeft men een kleine schade afgehandeld. De service van Arjan -en dus Auto Edison- was groot en meer dan ik had mogen verwachten! Leenauto gratis en zelfs over dat beetje benzine werd niet moeilijk gedaan. Volgende auto kom ik eerst weer bij jullie kijken (maar mijn Mitsubishi blijft maar doorrijden...).
Goede en snelle service.
Edisonstraat 1