Uitstekende service
Goede ervaring
prettig, positief en professioneel
Géén rijbewijs en toch een tevreden klant. Aanschaf en onderhoud van een gebruikte KIA voor onze dochter is reeds jaren een goede ervaring het is de tweede auto bij dit bedrijf de eerste was een Renault Glio
Prima Garage
Als klant word je altijd op een vakkundige en vriendelijke wijze te woord gestaan. Heb zelf goede ervaring met kleine probleempjes met de auto (ASX), deze werden altijd zonder problemen vrijwel meteen opgelost. Conclusie, een fijne garage om te kopen en (als het nodig is) te repareren!
Prima garage; goede service en Arjan die alles onthoudt
uitstekende service
Uitstekend. Ik wordt altijd heel gastvrij ontvangen en ik werd deze keer keurig gebeld over een nodige reparatie.
medewerkers staan altijd voor je klaar niets is teveel het zijn allemaal toppers .
Fijne mensen en top service, moet er een eind voor rijden maar heb het er graag voor over.
Uitstekende ervaringen, goede service en betrouwbaar
top bedrijf hoge klantvriendelijkheid
Dit is de 3e auto die we bij Edison hebben gekocht